Här kommer lite bilder från min sommar hittills. Lite äventyr, lite öland, lite festival, lite christiania, lite hockeyvm, lite konsert, lite bad osv. Tyvärr blire ju rätt dålig kvalitét när man laddar upp från Instagram, men det får ni leva med. Om ni vill följa mig direkt på ig så äre bara att skicka en förfrågan till NoomieSundell!

Gillar

Kommentarer

Vi har fått lite nya hästar i stallet, ett par som är inackorderade och ett par egna. Tänkte presentera dom lite kort med bilder osv. inom en snar framtid! Men det får vänta lite...😉

Nu tänkte jag dock uppdatera er lite om vad som händer på Uppegården i övrigt!

Vi har rivit vår lilla "ponnylösdrift" och spånhuset för att påbörja byggnation av en större ligghall i anslutning till den ena vinterhagen. Tanken är att den även ska kunna användas som lösdrift. Nu är vi också på gång att bygga ut traktorgaraget som ligger över stallet så det ska bli uppställningsplatser m.m. för de hästar som ska gå på den blivande lösdriften där uppe.

Har bara bilder på rivningen och början av bygget av ligghallen vid vinterhagen, har ju varit hemma de senaste veckorna. Men fler bilder kommer så småningom!

Tankar på skrittmaskin finns också, vi får helt enkelt se vad framtiden har att erbjuda denna gård med stor potential!

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

Ännu mer ofrivillig vila. Vem är förvånad? Sår precis vid sadelgjorden gjorde att det bara blev lättare barbackaridning i några veckor. När vi väl kom igång från det så blev jag rätt dålig i mitt psyke vilket resulterade i att jag fick åka upp till ps.akuten ett par gånger. Även att Envi gör att jag mår väldigt bra så har jag ändå inte orkat med att åka upp eller rida. Så nu har han, ännu en gång, tappat muskler och kondis.

Jag håller just nu på att planera ett upplägg för träning som ska ge mig och Envi lite mer regelbundenhet i vardagen, och mindre delmål som man kan satsa mot. Men det är svårt. Det är väldigt svårt. Svårt att planera saker när man ena stunden känner sig otroligt pepp på livet och känner att man kan klara allt för att sedan falla ner och inte orkar eller vill göra något. När allt som betyder något för mig helt plötslig inte längre betyder något. Då är det väldigt frustrerande...

  • 232 visningar

Gillar

Kommentarer