Header

​Lite tankspridda tider, helt glömt av att bloggen existerar. Som tur är påminner killen en i mellan åt att man kanske ska uppdatera lite iallafall. Så här är jag, igen. lika lite händer som vanigt när man vill att livet ska explodera i händelser. Fashion week i Stockholm har precis ägt rum och vad gör jag? städar och stryker oändligt av tröjor och skjortor. 

Lite ensamt här hemma när Alex är borta två veckor framöver så man får passa på att göra allt sånt man vanligtvis inte hinner med när han är hemma och gör lägenheten till ett bombnedslag. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en hektisk och fartfylld dag så är det dags att lägga sig i sängen och beta igenom lite utbildnings material som ska vara klart tills imorgon eftermiddag. Sedan blir det nog att sova,

och för er som var nyfikna på sängkladerna som jag verkligen älskar! så är detta set från GANT home. hur mjukt och bekvämt som helst! Hett tips till er som känner er sugna på ett liknande/ likadant. 4,699:- för hela paketet om man ska ha för dubbeltäcke. 

Likes

Comments

Postad i: egocentrisk

att ta en rejäl sovmorgon kan vara så himla välbehövligt ibland. efter ett X antal vakna timmar med endast 3 timmars sömn efter valborg och igår så kände jag att jag åtminstone kunde ta och sova tills jag själv vaknade. så 10:30 sken solen in genom fönstret och att ligga kvar i sängen blev väldigt svårt. men nu blir det att hoppa in i en dusch och braka igång en rejäl frukost! 

ha en underbar dag!

Likes

Comments

Postad i: heminredning

Inte riktigt haft huvudet för bloggning på ett tag nu, omotiverad och tankspridd kanske är mer dom orden jag söker. men tillbaka är man och kanske lite mer i motivations spåret för att orka med. kärleken är borta på jobb under veckorna och själv försöker man dyka ner i olika uppgifter för att hålla sig igång och borta från allt för stor saknad. Sysselsättningen nu är inte allt för stor, Walkning dead och lax sallad efter en liten mini renovering av badrummet. vilket nog kan vara den mest tålamods testande saken jag provat på. små svarta rutor med dekorplast som ska sättas med precision på kaklet och målarfärg som ska målas i fyra lager med 12 timmars mellanrum och har 3 dygns (!?) tillsättning tid. ett totalt oanvändbart badrum i 5 dygn sammanlagt, thank you lord att man har en pappa 10 min bort.

Likes

Comments

Postad i: kläder & desing

Jag har alltid haft en förkärlek till polotröjor sen 2år tillbaka, & den här vintern så har jag låtit min garderob fyllas av dom i mängder av färger & material. en tidlös favorit helt enkelt!

Likes

Comments

Postad i: foodely heaven, egocentrisk

sovit som en prinsessa på ärten inatt. fått absolut noll timmar sömn känns det som & i följd av detta så försov sig såklart Alexander. Vi kompletterar varann inte så bra där i och med att båda två är så extremt morgon trötta. lika svåra att väcka och lika svåra att få upp. men med lite vilja så går det galant. haha

Så helt själv slog jag mig precis ner vid köksbordet och avnjuter en frukost med nybryggt kaffe, färskpressad kiwi juice, scramble eggs & bacon med lite apelsin och Samoa yoghurt.

Likes

Comments