...i Valbo med Léon, Lexie och Malin idag. Köpt ett nytt soffbord och en kötthammare. Spridda skurar på mina inköp. Malin testade och köpte nya träningsskor, Léon höll på att fullständigt prata omkull personalen på XXL. Den genen måste komma från gammlmorfar "moffle". Hihi! Pratade en sväng med kära mor som lyckats göra illa foten. Inte direkt något ovanligt i vår släkt, vi har väldigt lätt för att kliva snett. Turligt nog så var den inte bruten.

Har varit ut på en skön kvällspromenad med vovvarna. Rask takt, ett måste när det är tävling om lyktstolparna. Två hanhundar som ska revira över varandra. Hemvägen är mycket lugnare då de redan gjort ifrån sig.

Börja längta nu till vår Egypten resa i Januari. Ska bli så himla skönt med sol, bad, värme en pilsner eller två på stranden. Inte särskilt mycket att shoppa och så där vi är men ett fantastiskt lugnt och fint område. Har ju varit dit förr jag och gubben men på ett annat hotell. Tror faktiskt jag ska ta mig en promenad på någon kilometer längs stranden varje dag om det är bra väder. Så himla gött att bara vara.

#egypt #portghalib

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments