Header


Jag vet, jag är inte så social på att blogga men det är ju helt nytt för mig.. men jag ska nog inte skylla på det.
Men iallafall har jag haft det bra efter att ha varit på sjukhuset och jag försöker fortsätta så som förr. Jag tror att jag är mig själv igen😂

känner mig lite säng sjuk.. men jaja sådant är livet!

kramizz NonnaH


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har äntligen kommit hem från sjukhuset pga min epilepsi, men jaja sådant är livet. Jag har verkligen längtat att få blogga igen fetersom att jag inte har haft tillgång till det. 

Så jag skriver lite kort idag, inte världens bästa inlägg men ändå. Jag har JÄTTE TRÅKIGT i en och en halv vecka.. Men hittade en jätte bra låt😍 

Kramizz från lilla mig😉


Likes

Comments

Idag var det ett tag sedan jag var inne på bloggen. Men iallafall så har jag varit ute och shoppat med mamma, pappa och min rara lilla mormor. Jag hade jätte trevligt och jag hoppas att de också hade det. Jag fick mycket kläder från ginatricot och lite saker från rusta, super duper nöjd!

/puss NonnaH

Likes

Comments
     

Ja, idag var det skolfoto, inte det mest roligaste på dagen eftersom att det var blixt på. Men det måste man ju! hatar att ha epilepsi... Jaja nu är det över och jag mår bra, livet leker som sagt. Jag måste bara säga att mina kompisar är världens finaste personer och jag kommer aldrig att glömma dom! Sedan fick jag lite hjälp av min ananas, Anna. Tack för hjälpen med alla fina bilder som du har tagit kort på, hela du är en ängel. Idag har det varit en bra dag om jag ska säga det själv, ändå! 

//Kramizzar från lilla mig!

Likes

Comments

Outfitlista:

Kofta, Cubus, 299 :- 

Jeans, Ginatricot, 299 :-

Linne, Ginatricot, 99 :-

En enkel snygg vardagsoutfit!

Likes

CommentsJajamän, idag var det en underbar shopping dag med mammisen och pappisen. Mamma bjöd på fika på espresso house, vanilj latte och en kyckling beagle med hicorisås. Super gott! Vanilj latten var nog min favorit.😍 Jag är en riktig kaffe älskare! Men det var inte bara en shopping dag utan det var snarare en skolfoto- shopping dag. Det mesta betalade nog mamma😏 Är väldigt nöjd med alla mina kläder. Kläderna var både från ginatricot, cubus, dinsko, ur&penn och h&m. Mina absoluta favoriter är nog highwaist superstrech byxorna "Molly"- svarta från ginatricot och de vita skorna från dinsko. men jag är inte riktigt säker än vad jag ska ha på mig imorgon, eftersom att det är skolfoto imorgon. det ska bli kul att se vad de andra i klassen har på sig.

Kramar till er från lilla mig😄

Likes

Comments

Japp, alla har vi upptäckt när man har tråkigt. Just nu har jag det, så jag kollar på Draktränaren. Det är mysigt att sitta och kolla på den när man har tråkigt. Det bästa är att det är en bra film om man vill se en film med en sann vänskap.

Kommentera och säg vilken film du tycker om mest, min absoluta favorit film är nog Burlesque!

//NonnaH

Likes

Comments

Idag känner jag mig inte 100% i kroppen, har ont lite överallt, speciellt i mitt knä.. Tror jag håller på att bli sjuk, och jag vet varför..😒  Men istället för att bara tänka på det så fyller faktiskt min lilla mini avicii 15 bast idag! Hon är världens tokigaste, roligaste, snällaste och omtänksamma tjejen som jag bland annat känner. Man kan typ säga att hon älskar avicii!😂 Så många bamse kramar till dig Ewe! ✨🎉👇

(Sedan är detta också första gången jag gör en blogg så jag hoppas ni gillar den!✌😘)

// NonnaH

Likes

Comments