Header

Hejsan alla icke-bentränare! Vi är verkligen ledsna över att vi inte har lyckats skriva något inlägg på ett tag! Vi har varit väldigt upptagna med att jobba (jag) och bara ligga o lata sig.... (De andra) Därför skulle vi verkligen uppskatta om vi kunde ha en liten frågestund? Så därför vore det kul om ni ville ställa frågor till oss här och kanske ge lite tips hur vi skulle kunna bli större! Varje läsare räknas! Kärlek till er alla som läser detta <3 #NoNeed4Legs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter sommarjobb så sätter träningen igång igen, tyvärr själv de första dagarna, då en har tryckt ner en gås i halsen och den andra inte vet vad rullgardiner är.

Min motivation:
1. Känslan efter ett bra pass är obeskrivlig
2. Man behöver inte träna ben
3. Sover gott som faan

Tabben man kan göra är ju att dra å käka på subway på andra sidan gatan om gymmet, vilket inte är en rekommendation om man vill se resultat..

Ha en fortsatt bra sommarträning! Det är aldrig för sent att börja träna / NoNeed4Legs 

Likes

Comments

Hej hallå mitt namn är Samuel och jag är en av de tre bloggarna på dinna blogg! Som rubriken lyder så hade jag idag tänkt att prata lite om min lördag!

 Min dag började som vanligt med att vakna så jävla tidigt som möjligt p.g.a en jävla sol som konstigt nog folk på jorden tycker är bra?WTF? Jag har noga funderat över att be till någon typ av gud, för att hoppas på att solen byter håll och går upp på andra sidan himlen för en gångs skull så att jag kan få sova i alla fall fram tills klockan 10 på dagarna! Aja nu lämnar jag det... Min dag fortsatte sedan med en frukost lika stadig som Greklands ekonomi... Jag åkte sedan och tränade vilket för mig är en vana att göra så tidigt som möjligt under semester, då solen inte har hunnit värma upp gymmet än. 

Idag var det ett bröstpass som väntade mig på gymmet vilket för mig var väldigt uppiggande då jag tycker att bröst är det roligaste man kan träna. Och inte ben! 😉

Jag spenderade sedan eftermiddagen till att äta allt onyttigt som jag kunde hitta hemma då det är sånt man helt enkelt gör när man har tråkigt... Kvällen därpå umgicks vi i detta gäng som bloggar här, genom att åka en sväng på Slumpån , bilder kommer längre ner 😉 Jag hoppas att ni läsare här har en bra semester eller lov, vi ses snart igen bye!

Likes

Comments

Inlägg tre. Hejsan alla icke-bentränare! Dagens inlägg kommer som följande att handla om kosttillskott.

Hur kul är det att gå till gymmet (aldrig) och man inte ser någon skillnad direkt?? Jo det kan ni! Kosttillskott är svaret på ALLA ERA TRÄNINGSFRÅGOR! Det finns i alla jordens former och det hjälper dig då med din träning avsevärt mycket! Jag personligen har förälskat mig i märket "Star Nutrition" för att redan efter 2 månader så märkte jag skillnad! Och nej, inte fettet på magen utan att musklerna började ta fart! Rekommenderar det starkt till alla, oavsett nybörjare eller atleter. 😊 Idag så fick det bli en liten spontan/shoppingrunda i gymgrossistens butik, och där fann jag som vanligt mer protein och kapslar som du tar innan du går och lägger dig, som ger ökad muskeltillväxt med hjälp av  extra proteiner som många av er säkert vet är den "byggsten" som musklerna använder sig av.Hoppas att ni fortsätter gilla och följa denna icke-ben tränande blogg! Ha de gött vänner!

The pain of disciplin is nothing against the pain of disappointment!


Likes

Comments

Snart händer det grejor, och inga vanliga grejor! Det är dags att skriva inlägg på bloggen! Det här inlägget är för er som klassar träningen "som det tråkiga som måste göras" under dagen.

Er träning ska nu bli dagens HÖJDPUNKT!

#1 Träna med vänner!

Är det inte kul å se när Klas sitter där å tar i så det längre inte går att döma om det luktar svett eller fis?

Om det är din första gång, så måste du ärligt ha en vän som vet hur det går till, innan du ger upp p.g.a. att du gör fel/att du inte vet hur du ska göra. Men kom ihåg, att här har vi fördel, du behöver inte äns TÄNKA på att lära dig alla benövningar ;)

#2 Se inte främlingar som främlingar!

Se dem som människor som har samma mål och som har gått eller går igenom samma saker som du!

#3 Glo inte

Om du blir glodd på, vad skulle du tänka?

Oj är jag så attraktiv? Jag och mina hängpattar.. Nja det måste nog vara tvärt om.. Och DÄR har du minskat ditt självförtroende.

(Bry dig inte om vad andra tycker eller vad du tror andra tycker. Kör ditt eget race, och innan du vet det själv, så får du dem att tänka om.)

"You're gonna go through hell, worse than any nightmare you've ever dreamed. but when it's over, I know you'll be the one standing.You know what you have to do. Do it!" ~ Rocky IV


Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag, kära läsare! Vårt lilla gäng har idag startat den blogg som du nu är inne på!  Nice? Denna blogg  som är kallad NoNeed4Legs är en blogg som 3 gubbar på 17 år har skapat i syftet om att lära er att träning inte är så tråkig som många tror! (så länge du inte tränar ben).  Vi kommer förhoppningsvis vara inne här några gånger i veckan för att ge dig den motivationen som behövs för att få dig att bli ett bättre du! 😉 

HOPPAS att vi snart kommer att ha dig på vår blogg igen, MVH NoNeed4Legs!❤

Likes

Comments