Hej hej!
Då är man tillbaka igen.
Har inte bloggat på några dagar nu.

Ibland brukar jag undra varför vi tjejer ens får mens. Visst är det positivt men samtidigt är det så negativt. Jag har mens i 4 dagar och det är jätteskönt, jag tycker synd om de som har det i en hel vecka .. i feel for ya! Mina första två dagar är hemska jag kan varken äta, sova, ställa mig upp, ligga utan att det gör ont. Jag längtar alltid efter dag 3 för då vet jag att svullnaden håller på gå ner och att jag bara har en dag kvar. Jag minns inte att jag brukade få så mycket smärtor när jag var yngre, det känns som om att det har blivit värre med åren. Jag kan bokstavligen ligga i sängen och gråta av smärta. Nu vet jag att många kanske säger men använder man preventivmedel så minskar det smärtan, jaa men det är inte något jag vill använda (dock så har jag använt det tidigare). Finns det någonting annat man kan använda för att minska smärtan ??

Jag tycker att man borde införa att det är okej att ta lediga dagar då man har mens smärtor. Nu har jag bara mens i 4 dagar och 2 av de 4 dagarna är värst varje månad. Om man varken kan gå upp ur sängen eller fungera som en normal människa bör man inte vara tvungen att jobba.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vad heter du?
• Av olika skäl väljer jag och vara anonym tillsvidare

Hur gammal är du?
• 25

Vart bor du?
• I Stockholm

Är du singel?
• Haha im single but my mind is taken unfortunately
😩😒

Vad är din favoritfärg?
•Vinrött (burgundy), blå och olivgrön

Hur många syskon har du?
• Vi är 6st mig inklusivt

Favorit tv-serie?
• Definitivt POWER, jag är helt besatt!!

Vart skulle du vilja resa?
• Jag vet faktiskt inte .. det enda jag vet är att jag skulle faktiskt vilja åka till ett varmt land med himmelskblå vatten och lära mig surfa o dyka.

Läsk eller juice?

• JUICE-människa

Hur är du som person?

  • Till och börja med är jag tillbakadragen och tystlåten. Men när man väl lär känna mig så kan man inte få tyst på mig och ett plus är om man kan få mig och skratta för att jag skrattar jämt. Och när jag väl bryr mig om dig så ställer jag alltid upp för dig. Tar hand om människor jag älskar mer än mig själv (både bra och dåligt).

Likes

Comments

Hej Allihopa! Idag är det den 1a augusti! En utav mina bästa vänner har just fött en son. Jag är så jävla glad för hennes skull och längtar efter att få träffa min lilla älskling för första gången. Jag älskar när jag träffar mina barndomsvänner, vi träffas inte ofta fast vi alla bor typ bokstavligen 5min från varandra 😂. Allting är alltid som det brukar vara mellan oss och jag älskar den känslan. Vi behöver inte prata och umgås varje dag men jag vet att de alltid är där och att de kmr att ställa upp då det behövs. Det är det riktiga vänner gör, de är inte ens vänner de är min familj och jag älskar de. De vet vilka de är ..

På tal om vänner det känns som om att alla tjejer jag träffat och blivit vän med efter gymnasiet inte är riktiga vänner. Det känns som om att det är så mkt svårare att ha tjejkompisar för att det är så mycket dram och skitsnack bakom ens rygg. Jag har bara bröder och det faller inte naturligt för mig att umgås med tjejer även fast jag själv är en. Så fort man blir vän med en tjej känns det som om att hon lowkey är din rival och smyg hatare så fort man lyckas med ngt .. like i just wanna be your friend and have a honest friendship but I guess u dont. Jag vet inte om det bara är jag som går igenom detta eller om det finns några andra tjejer där ute som också går igenom samma saker som jag?? Förutom mina tjejkompisar från grundskolan och en tjejkompis från gymnasiet har jag inte haft en genuin vänskap med tjejer.

Jag har hängt med en tjej nu i snart 3år. En massa människor runtomkring mig hade aldrig tyckt om henne av olika anledningar och avrådde vårt vänskap. Men jag lät det inte hindra mig och försvarade henne.. jag menar bara för att du har upplevt en viss sak med en person betyder inte att jag kommer att uppleva det. Jag gillar att ge folk chanser (mer chanser än vad de egentligen förtjänar). Desto mer tiden har gått nu har jag börjat inse att den här bruden är väldigt two-faced, en person som pratar väldigt mkt och kryddar alla hennes historier (känns ibland som om att hon är en mytoman) och hon har verkligen svårt med att tala sanningen. Hon själv har gett sig titeln av att vara min bästa vän men ändå så går hon och snackar skit om mig bakom min rygg till en gemensam kompis som jag lärde känna via henne och säger att hon är bekymrad över mig. Men om hon e bekymrad varför kunde hon inte bara komma och tala om det för mig än att gå bakom min rygg och hitta på en massa saker och berätta saker som jag hade berättat för henne vidare till den andra. Det roliga var ju då att den här kompisen hon hade snackat skit om mig till berättade allt för mig och hon hade sagt till min såkallade "bestie" att har du problem och känner du så gå prata med henne och hon svarade om hon vill mig något kan hon komma till mig jag ska inte gå till henne.

Att snacka skit om ens såkallade vän bakom ryggen kallas nu mera för "bekymrad över hennes förändrade attityd". Det är inte första gången hon gjort så heller och hon lär nog gör det mot andra så länge hon inte lär sig. Just därför jag har väldigt få tjejkompisar för att undvika drama, vissa vet bara inte hur den ska vara en bra vän och då är det bara och avbryta den vänskapen.

Jag håller mig till mina barndomsvänner. Loyala och ärliga till 100% även om de inte säger det man vill höra men de är ärliga för att de bryr sig om dig. Det är det riktiga vänner gör, talar om saker för dig som du behöver höra och inte för att tillfredsställ dig.

Likes

Comments

It's the best thing you could ever do for yourself
Self-love, Self-appreachation, Self-respect .
I can go on
💕

Likes

Comments

Haha skrattar för att jag har börjat blogga. Ibland vill man bara prova på nya saker. Jag kan börjar med att berätta varför jag har börjat blogga. Jag behöver någonstans där jag kan samla alla mina tankar och sedan någon i i framtiden tillbaka och ba säga till mig själv: allt du gick igenom var inte relevant. Du har klarat dig! Just nu försöker jag bara komma bort från allt som bidrar till negtivitet och till att jag mår dåligt. Det är svårt tycker jag att göra det som är bäst för mig eftersom att jag alltid prioriterat andra människor först. Det känns konstigt att säga ifrån, det känns konstigt att lita på den där magkänslan som kommer upp varje gång man gör något som bara helt enkelt känns fel för en. Men jag kommer att vänja mig (förhoppningsvis lol). Jag vill göra bättre ifrån mig, jag vill göra bättre val av relationer och det gäller både vänskap samt förhållanden, bättre val för min framtida jag. Det är så sjukt att jag är 25år gammal och har kommit till denna punkt i mitt liv just nu .. 30 om 5 år liksom lol. Men bättre sent än aldrig. Missförstå inte mig dock har inte "lalat" mig igenom livet. Jag har bara blivit sviken, sårat and let down alldeles för ofta av människor som jag en gång i tiden trodde skulle finnas i mitt liv betydligt längre.NUUUU HOPPAS JAG ATT NI VAKNADE TILL LITE, DET ÄR INTE ALLTID MAN VÄLKOMNAS IN I EN BLOGG SÅHÄR .. 💕

Likes

Comments