Idag var sista riktiga (hela) dagen i Spanien och imorgon åker vi hem till minusgrir och skit!

Hur som helst, idag var vi vid dem där stora byggnaderna igen som jag berättade om i ett föregående inlägg. Den här gången var vi dock på "oceanografic" som är typ att man kollar på fiskar och sånt. Jag gillar ju självklart när djur är i fångenskap, så mycket var ju inte roligt, men det var redan bestämt att vi skulle gå på det så då får jag väl hänga på då. Jag tycker nog allra mest synd om delfinerna! Men såklart så lider ju alla djur på något sätt.

Efteråt åkte vi in till centrum igen och fikade på ett café.

Kommer nog inte blogga imorgon för då åker vi hem och vi åker dessutom på morgonen så jag kommer ju i så fall inte ha mycket att skriva om.

Vi ses!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ledsen att jag inte bloggade något igår! Vi var först på stranden i några timmar, men sedan så åkte vi direkt till stan och var där ända till kvällen. När vi kom hem så pallade jag bara inte att skriva något...

Aja, idag blir det nog stranden först som vanligt. Sedan ska vi fira min systers pojkvän som fyller år.

Likes

Comments

Asså, jag glömde lägga in dagens frukost i morse... Men jag tror att jag ändå ska sluta med det för det blir bara samma varje dag!

Hur som helst, vi kom precis hem från stranden och en restaurang som vi åt lunch på. Vet dock ej vad det blir för planer senare, men jag skriver ett inlägg ikväll ifall det händer något!

Likes

Comments

Idag var vi på stranden först i några timmar för att sola och bada. Sedan, på eftermiddagen tog vi tunnelbanan in till centrum för att shoppa lite. Jag köpte bara en sak dock.

Jag tänkte att jag gör ett gemensamt inlägg med alla kläder jag köpt när jag kommer hem så det blir lite mer struktur.

Ha det bra!

Likes

Comments

Idag åkte vi in till centrum i Valencia och träffade min syster Evelina som bor här. Vi åt Paella som är spanska nationalrätten och som även uppfanns i Valencia! Efter det tog vi en buss till nån 3d bio och det var även museum och arkitekturbyggnadsmuseum och akvarium där. Jag minns inte namnet på stället men jag klistrar in några bilder här:

Imorgon tror jag att det blir stranden och kanske lite shopping!

Likes

Comments

Jag tänkte lägga in typ dagens frukost för varje dag, låter det bra? Inte för att jag äter så himla olika, men ibland kanske det händer!

Likes

Comments

Hola!

Nu är jag i Spanien en vecka för lite sol och bad. Jag tänkte att jag ska skriva inlägg varje dag under hela veckan. Ibland kanske det kommer inlägg under flera tillfällen under dagen och ibland kanske jag skriver ett enda stort inlägg på kvällen med sammanfattning av hur dagen var. Hur som helst, det kommer komma inlägg!

Här har jag dock lite bilder från flygresan hit!

Det är såååå skönt med "en till vecka sommar"!

Vi ses snart!

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte bara slänga in en såndäringa udda fakta om mig "tag"...

1. När jag var "liten" (ca 6-8 år) hade jag några tix... ganska konstiga tix... till exempel så blinkade jag, aja det är kanske inte så himla ovanligt. Jag luktade även på typ saker jag hade hållit... (burkar, bord, pennor...osv. Småsaker alltså, inget sånt där äckligt!)

2. Jag började dricka kaffe i dagisfrökens knä när jag var typ 3 år... sedan slutade jag att dricka kaffe och tyckte det var äckligt när jag skulle provsmaka igen. Nu är kaffe ett utav det bästa som finns!

3. Jag är/var (han är ju död) tydligen släkt med Olof Palme???????Fråga mig INTE hur!!!! Min mammas kusin (tror jag) är släktforskningsfantast... Jag tror ju naturligtvis inte själv på att jag är släkt med han, men enligt Marie (som hon heter) så ska det tydligen stämma...🤔🤔🤔

4. Mitt favoritresemål är Malta! Ääääälskar Malta! Dövarmt på sommaren (och då menar jag verkligen döööövarmt). Litet och mysigt, passar mig perfekt!

5. När jag var liten (tror jag var runt 6-8 år då också) så ville jag ha ett husdjur, men det fick jag inte. Under dagen så hade vi badat i Vänern och jag hade hittat en mussla. Envis som jag var/är så tog jag med den hem och hade den som husdjur. Den hette Müsli...

Detta var 5 udda fakta om mig!

Likes

Comments