Hej! Jag tänkte bara slänga in en såndäringa udda fakta om mig "tag"...

1. När jag var "liten" (ca 6-8 år) hade jag några tix... ganska konstiga tix... till exempel så blinkade jag, aja det är kanske inte så himla ovanligt. Jag luktade även på typ saker jag hade hållit... (burkar, bord, pennor...osv. Småsaker alltså, inget sånt där äckligt!)

2. Jag började dricka kaffe i dagisfrökens knä när jag var typ 3 år... sedan slutade jag att dricka kaffe och tyckte det var äckligt när jag skulle provsmaka igen. Nu är kaffe ett utav det bästa som finns!

3. Jag är/var (han är ju död) tydligen släkt med Olof Palme???????Fråga mig INTE hur!!!! Min mammas kusin (tror jag) är släktforskningsfantast... Jag tror ju naturligtvis inte själv på att jag är släkt med han, men enligt Marie (som hon heter) så ska det tydligen stämma...🤔🤔🤔

4. Mitt favoritresemål är Malta! Ääääälskar Malta! Dövarmt på sommaren (och då menar jag verkligen döööövarmt). Litet och mysigt, passar mig perfekt!

5. När jag var liten (tror jag var runt 6-8 år då också) så ville jag ha ett husdjur, men det fick jag inte. Under dagen så hade vi badat i Vänern och jag hade hittat en mussla. Envis som jag var/är så tog jag med den hem och hade den som husdjur. Den hette Müsli...

Detta var 5 udda fakta om mig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är jag i Göteborg för att hälsa på släkten och gå på stan. Behöver verkligen köpa nya jeans...hade en liten kris där...
Jag är även ute efter en SNYGG keps! Inte Ralph Lauren eller Gant p.g.a. Sååååå himla tråkigt med märken alla andra har! Men vilket märke som helst förutom de två?

Någon som kan komma med ett förslag?

Likes

Comments

Tjena!
Ja, då sitter man här igen då och väntar på att kamraterna ska anlända. Jag glömde ju naturligtvis att det var sovmorgon idag, så här sitter jag själv med min älskling (mobil) och snapar, instagrammar, bloggar osv.

Idag är det långdag...usch
Men med mina underbara vänner så märks det knappt att det är tråkigt med långdagar! Ska dock göra en redovisning om ca 2 timmar så jag är lite nervis, men det kommer gå bra, hoppas jag.

En annan grej! Jag vet att jag har väldigt lite bilder att lägga upp för helt enkelt så tar jag inte så mycket "seriösa" bilder utan mest bilder på mig själv och mina kompisar. Men grejen är ju den att jag kan ju naturligtvis ändra på det och försöka ta lite mer bilder om ni vill. Många tycker ju mest om att kolla på bilderna och andra tycker mer om att läsa texten.

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och väntar på att dagen ska börja. Det blir en chill dag idag för vi har bara svenskalektion och sedan ska vi gå ner till fornbyn för att kolla hur scenerna blir.
Det jag pratar om är spökvandringen den 20 och 21 oktober i Skara! Boka biljetter (man kan hitta det på skara kommuns hemsida, tror jag) och förbered er för en kväll ni sent kommer glömma...

Likes

Comments

Jag vill ändra hela min instagram...

Dock så vill jag inte ta bort någonting, men ja...

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra om den men jag vill bara börja om känner jag...

(Ps. Älskar höstfärgerna som börjar komma nu... både i klädform och "naturform".)

Likes

Comments

Idag ÄR man trött om något!
Vi hade 50-årskalas igår och det var jättekul verkligen! Så nu dagen efter så händer det väl inte så mycket men om så håller jag er uppdaterade!

Likes

Comments

Just nu så sitter jag och väntar på bussen hem från skolan. Sedan ska jag väl plugga (eller inte)... Nä men vi får se vad som händer.
#finupdate...
Btw, detta är Cover (gammal bild). En av hästarna på ridskolan. Svinbra att rida på, men har något konstigt tix att han hela tiden ska bita sig själv och skakar på huvudet... Aja, men han är fin iaf!!❤️

Likes

Comments

Aa, hur gick det här då?! Nej, inte så bra va?
Uppdateringen suuuger, jag vet! Och ni som läser vet ju varför;)

Nu väntar jag på bussen hem från skolan. Jag trivs verkligen på mitt gymnasium asså! Det är bäst! Aa men en tråkig uppdatering som vanligt skadar väl inte haha! Det är bara det att det händer inte så mycket nu när skolan har börjat. Man är liksom i skolan, åker hem, tar en tupplur, äter, gör läxor och går och lägger sig...Thats it.
Men så fort det händer något kul så kommer/LOVAR jag att blogga om det! Frågan är bara när...

Likes

Comments

Så nöjd över resultatet!🙌

(Nu är det ju så att jag är inte selfieproffs...)

Aja, såhär blev det!

Btw! Jag klipper mig hos Simply i Lidköping, shoutout till dem!👍

Likes

Comments