Nu var det väldigt länge sedan jag var in här på nattstad och fick upp ett blogg inlägg. Studierna har tagit över mitt liv.  Nu är det i alla fall snart sommar lov ( läääängtar). Då blir det sommarjobb och en massa vila ifrån studierna.  Jag känner mig helt utsliten och behöver verkligen bara vila och sova ut, har haft en hel del sömnlösa nätter.  Idag tänker jag ta ledigt halva dagen och bara njuta av en lugn stund, det förtjänar jag ( tycker jag =P ). Nu ska jag i alla fall upp ur soffan för att laga lite tacos, kommer tillbaka senare med lite bilder =).

Ha de gött så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsIgår började jag med ett 30 dagars program för att forma le booty. Man ska göra squats varje dag och öka antalet för varje dag ...Jag har bara gjort först dagen och har sån träningsvärk i lår och rumpa så jag håller på o dö..:O:O hur otränad får man vara?! Nu ska det i alla fall sättas igång igen och jag ska komma i form!! Tänker inte låta lite träningsverk komma i vägen för mig och mitt mål!!  Wish me luck :)

Likes

Comments

Jag har inte varit så aktiv på bloggen den senaste tiden, på grund av min flytt.... Jag flyttar till Stockholm i början på januari. Jag älskar att packa! och måste börja i god tid innan för att jag inte ska glömma något, jag har guldfiskminne! Och jag är säker på att jag ändå kommer glömma ta med mig en hel del!

Likes

Comments

Kära tomten, i år har jag varit en snäll flicka och förväntar mig därför en hel del! Så snälla tomten ge mig ett fett, stort bank konto och en slim kropp. Snälla tomten, blanda inte ihop dem som du gjorde förra året 😔

Peace / Nomira 🎄

Likes

Comments

Lite ut av det jag fick med mig hem igår...

MC-väst - only

Jeans skjorta - bikbok

Polotröja med stor krage - H&M

Likes

Comments

Igår var jag i Stockholm, på lägenhetsvisning och jobbintervju. O gissa vad?! I got both :) Efter det gick jag runt på stan, shoppade lite på rean och åkte sedan hem.

Stockholm har alltid varit min favorit stad, jag älskar att det alltid är så mycket människor överallt. Jag är en riktig storstads tjej! Så det blir flytt i början av januari, wihooo :P Bild på lite av vad jag fick med mig hem kommer upp!

Likes

CommentsÄntligen har snön kommit... för vad är en vinter utan snö liksom?! Jag älskar snö, snöbollskrig, bygga snögubbar och gör snöänglar <3

Hoppas bara det fortsätter så vi får mycket snö :)

Likes

Comments


Likes

CommentsHello December.... guuuud så fort tiden gått, har varit så upptagen med allt plugg, tentor och så helt plötsligt är December här :O Känns som om det var igår det var januari 2013. Tiden bara flyger fram och nu är året mysigaste månad här :) yaaay! Nu fattas bara snön!!

Likes

Comments