Header

instagram@nomiesunesson

God morgon! Igår träffade jag Ebba vi kollade runt lite i affärer och sen gick vi till le pain, så mysigt! Det va fint väder också så vi satt ute! När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket förres på kvällen då jag beställde lite kläder och getost skor från zara! Längtar tills det kommer<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Haha här är lite bilder från mitt lov! Har haft ett superbra lov och imorgon är det skola igen vilket suger lite men men någon gång måste man börja igen. Hade ju helst typ haft några dagars till lov!

Likes

Comments

Hej hej igår åkte jag till Tindra och sovöver där vilket var jätte mysigt! Nu är jag på väg hemlig ska troligtvis köpa lite grejer till sushi!

Likes

Comments

God natt! Sitter just nu och äter glass och kollar film men ska gå och sova snart<3

Likes

Comments

Hej hej idag efter skolan åkte jag hem och hämtade min lillebror!
Senare idag åkte jag in till stan och mötte upp några kompisar och kollade på bio! Vi såg skönheten och odjuret, så bra och massa childhood Memories kom!!! Tipsar verkligen att se den!

Likes

Comments

Min helg i bilder.
Har inte gjort mkt så därför är det väldigt få bilder
Men i lördags så fixade vi hemma i trädgården och sen beställde vi Thai mat! Sen åkte jag och min mamma till Ica och köpte lite gott till kvällen. Vi köpte då bland annat lins chips och det är verkligen så gott!! Vi såg filmen "la la land" den var bra men har sött bättre filmer så förstår inte riktigt varför den är så hypad?!?
Sen idag så var vi i kyrkan imorse sen åt vi på masala (tror det heter så iallafall). Efter det åkte jag på jobbintervju på ett ålderdomshem kan man säga. Det är ett företag som vill få in ungdomar i jobb världen och då så får man jobba två timmar varannan vecka och tjäna pengar på det. Företaget heter ung omsorg
Ikväll har jag för det mesta bara tagit det lugnt och nu ska jag sova<33

Likes

Comments

Hej hej! Tänkte bara berätta varför jag inte bloggat ngt under veckan och det är för att jag har varit/ är sjuk men mår bättre nu som tur är.
Om ni kanske märker så är jag sjuk ganska ofta och det är inte bara så att jag har lite ont i halsen och stannar hemma, nej jag har feber, hög feber. Idag var jag på utvecklingssamtal och mina lärare tror nu att jag inte mår psykiskt bra och vill att jag ska prata med kurator. Tycker inte det är fel att dom erbjuder hjälp men det kändes lite som att dom tvingade på mig det. Jag mår bra bättre bäst, och sa det men min röst kom inte riktigt fram. Det var nästan som bestämt att jag behövde hjälp. Vilket jag enligt mig inte behöver. Jag har det bra mår bra och allt som man ska.
Jag är född för tidigt och vet inte om det kan på verka att jag oftare blir sjuk men det är iallafall inte hur jag mår psykiskt. Jag ska till doktor snart och kolla upp vad det är som gör att jag blir så lätt sjuk. Och om jag kan ta en spruta eller göra ngt så jag inte blir så lätt sjuk.
<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

God natt, tänkte blogga lite innan jag gick och la mig! Fick lite vårkänsla så här är ett collage som jag gjorde nu med saker jag verkligen verkligen vill ha nu till våren. nu när den faktiskt har kommit!!

lade inte till några taggar då jag ville skynda mig och sova. men har hittat jeans kjolar i olika färger på bikbok, jätte fina! Vet att en linneklänning, eller vad man ska säga (klänningen som är över en tshirt) finns på hm! Jeans med broderi kan man hitta på zara, där har dom även väldigt fina blusar!!

Likes

Comments

Hej hej och god natt, ikväll så åkte vi (jag och min familj) in till stan och kollade lite inne i stan och sen gick vi och åt på pizza hut, hur gott?! Älskar pizza!!!

När vi kom hem så var klockan ganska mkt så fick skynda mig att ladda över bilderna från telefonen till datorn. tänkte ta outfit bilder och ta med kameran men den var död och hann inte ladda den innan vi åkte så får bli en annan gång.

sov gott och god natt!

Likes

Comments

Hej hej! Igår när jag kom gjorde jag smoothie och sedan åkte jag till konfan. Efter det åkte jag hem och då hade mina föräldrar varit på Ikea och köpte ett skrivbord till mig (!!). Nu är jag min mamma och pappas moster ute på promenad. <33

Likes

Comments