Fujifilm instax mini 8 camera 699; hos Clas Ohlsson. Fujifilm instax mini film 20 pack 219; hos Clas Ohlsson.

Planen er å ha med kameraet når lille D kommer. Jeg kommer selvfølgelig til å fotografere med både speilreflekskameraet mitt og mobilen, men det er noe ekstra spesielt og magisk med å fotografere, for så å få minutter senere stå med fotografiet fiks ferdig i hånda. Og dagen prinsen min kommer til verden blir den mest magiske dagen i mitt liv. Jeg vil gjerne ta med meg både gullet og de første minnene hjem med en gang.

Et meget mørkt bilde av gravidmagen.

Newbie-kolleksjonen til Kappahl. Grønn body 99; sjøgrønn bukse 129;

Jeg blir så glad når jeg ser at klesbutikkene selger andre farger og nyanser enn blått, sort og grått til gutter. Garderoben til lille D skal etterhvert bestå av en myriader av deilige farger og mønster. I begynnelsen syntes jeg at det var så vanskelig å handle klær til gutt, men nå som jeg vet hva jeg ser etter og at det på mystisk vis har begynt å dukke opp i butikkene, så har det blitt tusen hakk enklere å kjøpe til ham.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag bestilte jeg en deilig vinterpose hos Jollyroom til lille gull. Ikke pokker om prinsen min skal fryse i vinter. Han skal bare kose seg og ha det godt og lunt i nede i vogna si.

Jeg har kikka på denne vognposen lenge og da passer det jo godt at Jollyroom har 45% avslag på den nå.

Beskrivelse:

Nordlys Vognpose Lammeskinn Uklippt er en varm og deilig vognpose. Denne vognposenen helkledd med lammeskinn på innsiden, noe som varmer ordentlig godt de kalde høst- og vinterdagene. Posen har uttak for fempunktssele, man kan fjerne nedre fotdelen og kan åpnes opp helt, noe som gjør det enkelt å kneppe/lukke fempunktsselen.Når det er veldig kaldt kan vognposen dras til litt rundt hodet med hjelp av snøring. Når det er varmere kan vognposens kant brettes ned og festes med trykknapper. Posen har anti-skli materiale på baksiden slik at den ikke sklir rundt i vognen.Mål: 102 x 45 cm.

- Vind- og vanntett med PU coating og 3000 mm vannsøyle.

Materiale utsiden: 100% polyester.
Materiale stopping: 100% polyester.
Material innvendig: Lammeskinn.

Herlig! Da er jeg snart ferdig med å kjøpe inn til gullstøvet mitt. Kanskje jeg kan unne meg litt snart jeg også? Det begynner å bli litt manko på det meste her nå. Misforstå meg rett, det er kjempe gøy å kjøpe inn til babyen og hver eneste krone de siste månedene har gått til han, derfor har jeg nedprioritert meg selv kraftig. Håret trenger en klipp, jeg trenger en ny jakke til den voksende magen, noen topper og diverse andre kvinneting.

I kveld skal jeg ut på restaurant med ei venninne, jeg har ikke vært ute å spist på nesten to måneder så dette blir ekstra kos. Et godt måltid skal jeg unne meg.

Likes

Comments

Endelig fikk jeg fanget det på film!

D.A har sparket kraftig fra seg den siste tiden, men selvfølgelig så stopper han alltid når jeg skal til å filme. Men nå fikk jeg lurt til meg noen sekunder med film, jeg måtte bare sitte som en fjott i en halvtime med mobilen klar og snap oppe. Det begynner å nærme seg slutten på graviditeten og jeg vil derfor svært gjerne sanke så mange minner som mulig.

Likes

Comments

Jeg var så heldig at jeg fikk kjøpt denne sjeselongstolen fra Ikea i hvitt av ei venninne til bare en hundrings. Jeg har planer om å ha en litt midtøstensk harem stil i stua eller boudoir tema, og denne sjeselongstolen med et fargesprakende pledd over og noen puter til kommer til å passe perfekt inn i vannpipehjørnet mitt.
Alle hjem burde ha et vannpipehjørne, det er jo så kos. Inni mellom når lille gull har lagt seg skal mor slenge beina på sjeselongen med et glass Pepsi Max og nyte litt shisha med toffah (eple) tobakk og en god bok.

Jeg legger ved noen bilder av visjonen min. Dette er jo så meg, metervis med fargesprakende stoff, persiske tepper, myke broderte puter og vakker eksotisk dekor. Det nye hjemmet mitt skal være som tatt ut av 1001 natt.

Inspirasjon til stua:

Inspirasjon til soverommet:

Alle bilder er funnet hos Pinterest.

Badet og kjøkkenet har jeg ingen planer for enda. Barnerommet skal være fargesprakende, lyst og innbydende.

Synd man ikke er rik. Da hadde jeg kjørt løpet helt ut.

Likes

Comments

Natt til i går og natt til i dag forløp sånn nogenlunde slik som dette:

Bekkenløsning er nå en realitet. Uansett hvordan jeg ligger i senga så gjør det vondt. Jeg må helst ligge på siden når jeg skal sove, men siden lille D.A foretrekker å plassere seg på venstre side av magen så ligger jeg mest på høyre side. Og det har begynt å gå ut over høyre foten og hoften. Jeg hadde duppet av i en halvtime da jeg våknet av at smerten fra høyre hofte strålte ned i høyre beinet. Hele den siden stivner og det blir vanskelig å gå. Jeg byttet side, men da begynte D.A å sparke siden jeg da lå på hans side. Da klokka glimtet 7 så sto jeg opp siden jeg alikevel skulle til sykehuset og ta mine månedlige stoffskifteprøver. To dager med manko på søvn begynner definitivt å kicke inn. Jeg føler meg som en zombie og minst 10 år eldre.

Noen uker klarer jeg å få sovet 3-4 timer om dagen, så denne uken har vært ganske hard. Det begynner å gå utover humøret og psyken, jeg har blitt utålmodig, mer sytete og glefser til som en pitbull. Jeg begynner å glede meg til fødselen, bare å få det overstått så jeg kan ta med meg stjernestøvet mitt hjem.

Likes

Comments

Jeg blei litt sjokkert over hvor liten gruppen var, vi var vel en 5 jenter bare. Liten og intim. Det føltes veldig trygt og behagelig å være der. Jentene var utrolig koselige og alle hadde sin historie å fortelle. Veilederen vår var så mild og sympatisk og hun lettet veldig på den kleine stemningen som lett kunne ha oppstått i en sånn setting. Jeg var den som var lengst på vei av jentene, noe som var litt vittig siden jeg aldri er først ute med noen ting.
Første time snakket vi litt om forventningene vi hadde til svangerskapet og tiden etter, delte opplevelser og erfaringer. Jeg tror at denne gruppa blir veldig bra for lille D og meg. I utgangspunktet så var jeg i mot å gå på fødselsforberedende kurs, jeg ville ikke sitte der med parene og føle meg helt på utsiden. Det er klart en stor del mangler når ikke barnefar er tilstede. Man mangler en viktig person å dele en så utrolig opplevelse med, så jeg nekta plent når jordmor tok opp emnet. Hun hadde heldigvis et alternativ nummer 2 i ermet som jeg var mer positivt innstilt til.

Vi ble servert deilig frukt og kunne velge mellom forskjellige typer iskald brus, (varm) kaffe og te. Jeg har fått noen sinnssyke hetetokter de siste ukene så svetten silte når jeg strenet inn døra der, da hjalp det veldig med kald drikke og mengder med tørkepapir. Det er så flaut, men man får ikke gjort så mye med det. Nok om hetetoktene mine...

I gruppa er det taushetsplikt, noe som er svært beroligende å vite når man er i en slik situasjon som det vi er. Man kan jo selvfølgelig ikke garantere at folk plaprer, så man kan jo ta sine forhåndsregler å velge med omhu det man ønsker å dele. Utifra kursplanen så virker det som at vi alenemødre får nøyere oppfølging enn det parene gjør. Hver uke går vi igjennom et nytt tema og det er satt av god tid til hvert emne. Under temaet "Fødsel" kan man få ha med seg den eller de som skal være med på fødselen, så da drar jeg vel med meg min egen Mama bear. Vi skal også gå igjennom førstehjelp på baby, det synes jeg er fantastisk at de tar med, plutselig oppstår det en kritisk situasjon og da er det godt å vite hva man skal gjøre.

Utdrag fra heftet vi fikk utdelt.


Jeg gleder meg til neste kurs og anbefaler alle alenemødre å benytte seg av dette tilbudet om dere får dette på deres hjemsted.

Likes

Comments

Om en liten time busser jeg avgårde til Skien for å prøve ut et svangerskapskurs for alenemødre eller Fødselsforberedende kurs som det heter i brevet jeg fikk i posten. Det synes jeg er et kjempe flott tilbud til oss som blir alene med små skatter, og det ser ut til at vi får nøye oppfølging over de neste ukene. Jeg kommer med en liten oppdatering senere i dag 🙌🏻

Lite søvn i natt.

Er dere fornøyde med at Høyre får 4 nye år på baken? Selv stemte jeg AP og håpet på et regjeringsskifte, men hva kan man gjøre? Man får bare tenke positivt og håpe at en blå regjering ikke rekker å få gjort alt for mange rampestreker.

Likes

Comments

Sabr er det arabiske ordet for tålmodighet.

Likes

Comments

Jeg hadde den beste starten på dagen i dag! Fikk melding om noe helt fantastisk nå på morgenkvisten, så nå kan skuldrene endelig senkes og stressnivået i kroppen så og si fordufte. Dette må jo feires med Rumi og litt Pepsi Max i glasset, og jaggu danser lille D.A gutten min dabke i magehuset sitt.

Likes

Comments

Søvn, hvor er du? Hva har jeg gjort for at du skulle bedra meg på dette viset?

Likes

Comments