När märker man egentligen att det är dags att få lite egen tid, eller att man får spendera pengar på något man inte alltid spenderar det på? Tex en resa utomlands, en weekend. Eller bara en hotellvistelse tillsammans med den man älskar.

När verkligheten hinner ifatt en och man inser att 'shit, nu kanske det är dags att dra ner på tempot, att ta vara på mig och värdesätta mig själv'. Oftast sker detta när man väl märker av något symtom eller söker hjälp för att något inte står rätt till.

Jag har många bollar i luften, jag vet att jag är stark och klarar detta, så småningom, men jag måste stanna upp och se på mig själv och inse att allt jag har hängandes över mig gör mig just nu så otroligt stressad och så ofokuserad, jag gör allt men inte med fokus.

Jag är en människa som tänker långt fram, jag vill planera flera år i förväg om det hade gått. Men jag har för mycket planer och jag vet inte vilka planer jag ska lägga på hyllan eller vilka jag ska satsa på just idag.

Jag märker på mig själv och mitt humör, min prestation varje dag hur det blir sämre därför att jag inte vet vart jag har mig själv.

Jag ska framöver fokusera på mig och F, för i slutändan så är det oss det handlar om. Och jag vill inte på något sätt ha för mycket bollar i luften som kan förstöra mellan oss. Vi ska fokusera på det positiva och på vad framtiden har att erbjuda, men inte stressa över planer och beslut idag. Vi tar det som det kommer istället.

Det är bäst så !


Jag älskar dig F!

Likes

Comments