Imorgon väntar fulldag på skolan. Micke jobbar också så My ska få spendera dagen med gudmor, inte fy skam för henne! Tur att de bor nära ❤

Idag har vi lekt med Kajsa, Alvar, Veronica ovh Gabbe. Vi har gått i föräldragrupp i lag, så kul och följas åt och ses. Så mycket som händer mellan gångerna och hur olika barnen är i utvecklingen. Jag tycker sånt är så spännande!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen så har jag och gumman varit nästan helt solo. Micke har jobbat men vi hade tur och min pappa stannade kvar över helgen.

I fredags hade vi tacomiddag med delar av familjen och kvällen avslutades med idol.

Annars har de varit lugnt, de händer inte allt för mycket nu och världen eller Östersund är täckt med massa is. Jag har massa massa i skolan och varje ledig tid eller tid då My sover så läser jag. Grupparbete, par-arbete och tenta står framför mig!! Kämpa!

Likes

Comments

My är ju nu 11 månader och detta gör hon:

- Kryper nu riktigt, men ålar när de ska gå fort.
- äter allt, även varje litet skräp på golvet.
- vinkar och klappa händerna
- säger mamma, pappa, titta, tittut
- sover hela nätterna, just nu har hon en period då hon gärna sover i vår säng (= inte så mycket sömn för mamman)
- älskar att träffa andra barn
- Borsta gärna tänderna hela dagen
- Kan bada flera timmar i rad och flera gånger i veckan om hon får bestämma.
- Gör okända människor arga ögat(se bild)

Så kul och se allt som händer. Bara sen förra månaden så har hon blivit väldigt stabil och snart går hon nog, så jag passa på att njuta av lugnet. För snart är de över om man ska lyssna på vad andra föräldrar säger!

Hur ser de ut hos era barn?

Likes

Comments

Idag passa vi på att prova min hushållsassistenten som jag fick förra julen, bättre sent än aldrig. Bullar stod på agendan och oj så goda de blev. Tänkte ha dessa bullar tills jag fyller år men de kommer nog inte finnas många kvar.

Och idag blev även My 11 månader. Om en månad blir hon ett år. Kan inte förstå var tiden tagit vägen.

Likes

Comments

Micke jobbar i helgen vilket gör att de inte riktigt känns som helg då han knappt är hemma. Men jag är ju ganska bra på att underhålla mig ändå.

Så igår var vi på badhuset då de var gratis inträde med öppna förskolan, perfekt då My oftast inte orka mer än 30min.

Och idag så har vi hunnit varit på shoppis en sväng och handla. My vaknade sex imorse så nu är hon påväg i säng redan.. trött och grinig är bara förnamnet då hon vaknar så tidigt.

Likes

Comments

My älskar verkligen mat och har gjort det från dag ett. Första halv året ammade jag henne helt och vid sex månader valde hon själv att de var nog. Hon bara kräktes då jag ammade och sen dess ha all mat gått ner förutom en sak..... fisk. Är de så hos alla barn? My får kväljningar och tycker inte alls om det.

Likes

Comments

De är en sån mellan tid nu. Man vet inte om de riktigt är vinter eller höst och allt är bara grått och tråkigt.

Men dagarna med lilla hjärtat är fylld med stoj. Från tidigt morgon till inte så sen kväll. Något som förvåna mig är att än hur trött jag är på morgonen så försvinner de direkt då My visa sitt söta ansikte 😁 


P.s de dagar som de är Micke som kliver upp funkar inte uppvaktningen lika lätt! Haha 

Likes

Comments

Snön faller idag igen. Kanske är den här för att stanna men troligtvis inte. Tänker alltid på mamma när de snöar. Hon älskade vintern och skidåkning. De bästa som fanns tyckte hon. Hon ville så gärna att jag skulle älska de lika mycket.

Fundera på att åka Vasaloppet nån gång. Skulle vara roligt och klara av det!

Likes

Comments

I veckan har vi haft besök av min faster och hennes tre barn. Så vi har hunnit göra stan, bada på badhuset och avsluta med pinchos i tisdags. De åkte hem igår. Kul med besök!

Jag är inne på sista delen av en kurs och håller på skriva en rapport. Snart har jag avverka första halvåret. Bara 3 år kvar! Haha!

Likes

Comments