Vi har börja ha My sovandes i sin egna säng på natten. Ja, vi ha valt att ha henne i vår säng tills nu. Det ha gått bra och varit de bästa. Men för vårt och hennes bästa nu så är de bra om hon börja sova i sin egna säng.

Vi ha satt ihop hennes säng med vår så skillnaden sedan innan är inte enorm men de känns som ett stort steg. I två nätter ha de funka bra nu, hoppas de fortsätter så och att jag snart kan sova "normalt!"

Likes

Comments

I fredags var de ett år sedan min mamma lämnade oss efter en hård kamp emot cancer. Inte en kamp bara för henne utan för hela familjen. Vi var eniga från början och valde att själva vårda mamma hemma i Rossön i vårt hem.

24 Mars 2016 tog hon sitt sista andetag. Vi var alla samlade hos henne.

Ett år senare så ha mycket hänt men sorgen är densamma och jag saknar henne varje dag.

Likes

Comments

Både jag och lillgumman ha blivit snoriga. Jag kämpa med massa huvudvärk och gumman är lite grinig. Tråkigt... Så vi myser mest.

Igår var de babymassage men de färg glada leksakerna runt omkring var mycket mer intressant tyckte My. Hon ha blivit väldigt stadig i nacken nu och ska sitta hela tiden.

Likes

Comments

Insåg här om dagen att jag inte börja med någon "mitt första år" bok till My. Så jag tog direkt tag i saken och beställde hem lite bilder som jag ska ha i den. Nu måste jag bara hitta en bra bok där jag kan skriva samt sätta in bilder. Så roligt att ha kvar och minnas.


Får se vad jag hittar, men de ska bli roligt att pyssla med. Älskar allt som har med pyssel att göra. När jag väl ha börjat kan jag sitta flera timmar :)

Helgen har varit väldigt lugn.  Vi hade snabb besök av min bror och Micke har jobbat. My har varit lite tjurig, troligtvis efter vaccineringen. Hoppas de ska gå över efter helgen.. Jag är inte alls van att hon tjura, lill mysen. 

Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Idag är de 3 månader sedan My kom till oss. Jag fatta inte att hon redan är 3 månader, hur fort kommer de inte gå innan hon är typ 15år???

I alla fall så innebär 3 månader vaccinering och de blev idag. Lyckligt ovetande tog vi med en trött bebis på BVC och där visade vågen 6250gram och 63 cm. Så på en månad ha hon vuxit 3cm och gått upp 1kg. Haha! Grädde i tuttarna. Sen var de dags för sprutor och jäklar vad hon skrek. Rakt ut! Stackars liten!

Sen drog jag och My på stan för att hitta en baddräkt. Inga fynd. Bara gammtants-baddräkter. Kroppen ha ju förändrats drastiskt efter en graviditet. Mina bröst var stora innan men nu.. nu är dom.. större. Var ska jag hitta snygga badkläder och vem ska finansera min bröstförändring? (Jag väljer att kalla det så)

Likes

Comments

Kan man få spunk nån gång så äre när man har kontakt med försäkringskassan. De gör nästan så att man inte vill skaffa mera barn. GUUUD så lej man kan bli. Det ska alltid vara massa papper och frågor och uträkningar och uppgifter och bla bla bla. Jag har dock efter X antal sjukskrivningar pga av min sjukdom samt efter jag tog ut närstående penning under tiden mamma var sjuk lärt mig att inte bry mig och leva på noll kronor på banken. SKÄMT!

Idag har de inte hänt allt för mycket. Sov aldeless för länge som vanligt. Åt en god frukost med Micke och tog sedan mina håriga grabbar på promenad. Blixten som hatar vårvintern och slask fick jag mest tvinga framåt. Lukas älskar dock att vara ute och slicka på kiss så han behöver man inte bli så galen på.

Vi tog oss i alla fall en lite runda och nu har Micke lämna oss för jobb. Jag ska tillaga chili corncarne och mata vårt barn som sover sött i sin säng. Duktig tjej!

Likes

Comments

Förut var måndag min absolut värsta dag eftersom helgen tagit slut och vardagen börja igen. Men med åldern har jag insett att måndagen inte är så hemsk. Oftast vaknar man upp utvilad och fylld av energi för en ny vecka. Tisdagar är alltid bröst, trött och hel veckan kvar.

Men som föräldraledig är alla daga nästan lika. Fick sovmorgon till 10.20 och har hunnit handla, hämta matkassen som vi har från ICA och laga mat. Har ni prova matkassen? Om inte rekommendera jag ICAs 3dagars familjekasse. Snabbt går de och laga samt att maten är god!

Och för att göra måndagen ännu bättre köpte jag detta då jag handla :)

Likes

Comments

Tänkte mig en tidig kväll igår då jag kände mig trött efter helgen. Men My verka redan ha lärt sig vad man gör när man gå till sovrummet på kvällen för att så fort vi lägger oss skriker hon som aldrig förr..

Men fick iallafall sovmorgon så oss går de ingen nöd på. Micke jobba världens längsta dag 7-21 så vi får underhålla oss själva. Har redan hunnit handla och jobba på en bröllopsfotografering som ska bli klar.

Likes

Comments

Så var denna helg till ända och vi fyller bilen igen och rullar hem. Gud vilken bra helg. Spendera hela dagen på sjön igår, grillade, fiskade, åkte stjärtlapp och drack kaffe.

Sen var de ju final i mello igår. Varje års höjdpunkt! Tråkigt nog vann inte den låt jag hejade på med Wiktoria. Inget kommer ändå inte upp i nivå med Lorens Euforia. Bästa låten!

Likes

Comments