Nu har vi snart ett golv igen. Imorgon läggs de sista in och då börja de sakta med säkert bli ett rum där man kan bo. Roligt!

I veckan ha vi haft mickes bror här som en hjälpandehand.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Snart är My sju månader. Hon valde själv bort bröstet förra veckan och har de senaste tre dagarna inte ammat. Sitter själv utan stöd. Äter gärna gröt, välling, biffstroganoff, banan och majskrokar.

Börja vara lite blyg för vissa man träffar och lite mammig. Men är alltid glad!

Likes

Comments

Vi fortsätter bygget. Det går framåt 😁 vi räknar med att ha ett golv inom en vecka!

Likes

Comments

Vet att man inte få klaga på vädret, men är de inte roligare då de är sol? Varför måste vädret välja att vara dåligt de år jag är föräldraledig?

Solen gör oss mycket lyckligare. Önska att vi kunde styra över vädret ibland!

Likes

Comments

Idag har vi skrapa bort gammal färg från taket i boa. Mycket jobb men Micke är flitig. Jag och My är där och underhåller och ibland hjälper jag till när My sover.

Tråkigt göra men vi försöker tänka på att vi snart får bo där inne 😊AddeQ är bästa hjälpen och ställer alltid upp! Tack!

Rossön visa sig från en bra sida även fast de stormar och inte är så jätte varma vindar...

Likes

Comments

Vi har börja renovera vår bod i rossön så vi ska kunna bo där när vi är hemma. Kommer bli bra när de är klart men än är de mycket jobb kvar. Här har ni hur de ser ut just nu..

Viktigt med mask så ingen får sorkpest.

Likes

Comments

Kommer aldrig sluta förvånad över hur fort tiden går. Jag hinner inte alls med. På fredag bli vår tjej 6 månader. Helt sjukt!

I helgen som var så var vi i Rossön, än en gång för kalas. Denna gång för min Morbro som fyllt 50år. Roligt! 😁

Vi påbörjade även ett projekt. Renovering av "boa". Vi rev ner allt ända till grunden och ska nu skapa ett krypin till oss. Kommer bli jätte bra när de väl bli klart. Mycket jobb kvar!

Vi hann även ta fram vattenskotern och njuta lite av fint väder. Så de blev en väldigt bra helg! Men som sagt... tiden går såå fort!

Likes

Comments

Har jag skrivit att lillmysen fått två tänder. Galet! Vassa som knivar... nästan! Haha.

Måste man köpa tandborste nu?

Likes

Comments

Vilken vecka de var förra veckan. Vi åkte mot Rossön redan på tisdag för på onsdag fyllde min pappa 60år. Vi hade ett lugnt firande med tårta och släkten i Rossön. Dock var de bara ett förfirande för på lördagen väntade stor fest!

Men på torsdagen hade Adam konfirmation i fjällsjökyrka och sen gott fika efteråt. Av oss fick han en jätte fin klocka..

På lördag var de då dax för den stora festen. Oh vad vi har lagat mat och greja för pappa. Men de blev lyckat och alla var väldigt trött på söndagen.. Jag tro faktiskt inte jag ha vakna till ännu.

Likes

Comments