Vi är inte så bra på äta eller laga fisk hemma hos oss. De är svårt att komma på roliga recept och oftast blir de inte av att vi äter det. Men nu ha jag hitta ett super gott recept på Ica med saffran. Älskar det!


Sök efter fisk- och saffransgryta med tomat på ICAs hemsida/app så hittar ni receptet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är verkligen en sommarmänniska och anser att våren här i norr enbart retas. Överallt kan man se folk som lägger upp ljuva sol bilder.

Nej.. här har vi fortfarande mössa och vantar. De regnar idag och blåser minusgrader. De är mitten på maj, HALLÅ??!!!!

Likes

Comments

Idag blir My fem månader och var sist vi var på BVC 66cm lång och vägde ca 7,3 kg. På torsdag ska vi dit igen och då är de även sprut dax igen...

My har vid fem månader fått en tand. Börja äta gröt, men har även prova morot, potatis, päron och katrinplommon. Hon har utvecklats väldigt på senaste veckorna och varje dag händer något nytt. Vad kunde ers barn vid fem månader? Och vad ska de kunna? Eller ska de ens kunna saker? Haha! My är duktigt på att sitta med lite stöd, vänder sig inte ännu från rygg till mage men antar att de bara ligger runt hörnet, väldig intresserad av mat och människor. Har precis upptäkt hundarna och drar mer än gärna dom i pälsen!

Likes

Comments

Viktig uppdatering, MY har fått sin första tand och imorgon blir hon FEM månder. Hur galet???? Min bebis!

Likes

Comments

Helgerna swisha bara förbi nu, likså veckorna. Jag har redan varit föräldraledig i 6 månader, hur galet??

Likes

Comments

För ett år sedan igår så fick vi veta att My låg i magen. De var Micke som tyckte att mina bröst helt plötsligt hade blivit väldigt stora, inget jag själv reflektera över men när mensen inte kom så tänkte vi att de nog var lika bra och göra ett test.

De tog inte många sekunder efter jag kissa på testet innan Micke kollade och helt plötsligt börja räkna på fingrarna. "Vad gör du?" Fråga jag. "De blir en december bebis än hur jag räkna" 😂 svara han. Och så vart de.

Likes

Comments

Har haft en lugn dag. Ikväll hade de "vårfest" på stan och många butiker hade rabatt på olika saker och öppet till 21.00.

Vi kikade lite och tog sen en spontan middag på vårt favoritställe Kitchen and tables. En icke genomstekt köttbit åt jag, så god! My sov en stund men var sen nöjd i vagnen hela middagen.

Lika bra att passa på innan små benen börja springa runt, då blir de inte många lugna resturangbesök 😂

Likes

Comments

Morötter! My har börja få smakportioner. Roligt tycker vi. Alla reaktioner när hon får prova något nytt är alltid rolig Morötter, potatis, mango samt gröt har vi börjat med. Gröten är bäst, matar man inte för sakta så blire skrik. Hon kommer bli ett matvrak lillgumman.

Det här med #barnmat kommer väll bli Mickes grej då mat är hans grej :) Bli roligt när hon bli större och se vad hon kommer gilla.Ännu en dag med aprilväder har dragit förbi. Så jag passade på att duscha hundarna. Jag har vänta länge och kände att idag var det dax. Hår överallt och blött blev det, men nu är de över och hundarna är rena och luktar gott. Ja, i alla fall så gott en hund kan lukta.

Likes

Comments

Jag är en riktig vädermänniska. Hela jag styrs av vädret. Så aprilväder är inte riktigt mitt väder!

Men jag dagarna går ändå, fort som tusan också. Hinner inte ens kliva upp innan vi ska lägga oss igen.

En tråkigt förkylning har förföljt mig sen påsk. Tråkigt. Hade tänkt bada idag med lillgumman men vi fick hoppa de då jag känner mig dålig.

Fundera på att skriva en förlossningsberättelser, gilla att läsa andras så då kan ju även jag berätta? 😁

Likes

Comments

I för att förglömma, i söndags då Mikael fyllde 26år så blev även vår lilla loppa 4 månader!

Likes

Comments