Tröttheten som jag kände i början av graviditeten har tagit nya tag. Denna gång förstår jag ju varför. Nätterna spenderas vaken, men en liten som springer runt runt runt i magen. Såklart stressande då jag VILL sova för att orka gå på jobbet. Men svårt då de inte GÅR att sova och somnar man, ja då vaknar man tre sekunder senare och måste kissa.

Idag går jag in i vecka 30. Det innebär att de är bara 10 veckor(kanske mindre) kvar tills mysan kommer till oss. Då jag har min sjukdom så kommer de kanske bli ett snitt för mig, vilket innebär att de är mindre veckor kvar. Spännande.

Jag har i alla fall snart tagit mig igenom en trött vecka. Tråkigt att känna sig helt slut på kvällarna. Hoppas de vänder.Likes

Comments

​Mina finaste killar som är vid min sida varje dag och micke också såklart.

Likes

Comments

Så var denna helg plötsligt och snabbt över.

Helgen har varit väldigt lugn och som vanligt bra i Rossön. Det var länge sedan vi var hemma och vi passa på att hälsa på de flesta och äta god mat. Precis som de ska vara.

Meningen var att vi skulle göra våra vattenskotrar klara för vinter, men de hanns inte med så de fixar min bror. Inget som rör mig då jag ändå inte kan lyfta eller skruva haha.

Hann äntligen även att ta kort på Hedlund, vilket var på tiden. Hedlund och Lukas är lika gammal och de börja nu bli åt åren, tro det blir 8 år i mars(?). Helt galet! Hedlund är den finaste gråhunden som finns. Han är både en sällskapshund och en grym jakthund. Sedan så ler han så fint :) Varje gång man kommer så ler han så fint!


Likes

Comments

Äntligen helg!

Jag är en energirik människa som gärna jobbar och sitter inte still många sekunder per dag. Något jag ärvt efter min pappa och som även min bror har tagit del av, de har dock en värre damp än mig.. Men iaf så har denna energi börja bli lite mindre ju flera veckor in i graviditeten jag tar mig. Jag är nu inne i vecka 29 och arbetsveckorna är ganska långa nu.

Jag har egentligen ett lätt jobb, men de jag sitter hela dagarna. Försöker variera men de är svårt. För står jag får jag ont i benen och sitter jag trycker bebis uppåt. Ja, små problem som i slutändan blir ganska jobbig för mig. De är så skönt varje dag då jag får komma hem och lägga mig på soffan, ta en promenad med hundarna och sooova.

Helgerna är därav min tid att fylla på med energi. Synd att de går så fort bara.

Denna helg spendera vi i Rossön, länge sedan jag var hemma nu. De blir inte längre lika ofta då pappa är i stan och mamma inte längre finns där.


En bild på mig från igår. Lite skillnad från i midsommar ;)

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle påbörja denna blogg när jag berättat om min graviditet. Det har nu gått 197dagar och de återstår ca 83dagar till beräknad förlossningsdag. Jag vet inte var tiden försvann. Men att skriva blogg blev inte nån prio ett.

197 dagar har i alla fall gått. Alla hemska historier om illa mående, värk o hemskheter har ännu inte nått mig riktigt. Väldigt tacksam är jag över att jag få må så pass okej som jag gör. Såklart har jag också mina dagar. Ont i ryggen och förstoppning har varit de som drabbat mig mest. Min tarm sköter sig bra.

Har sedan jag fick min morbus chron som 13 åring hört skräckhistorier om att vara gravid o ha denna sjukdom. Många gånger har jag även hört att skaffa barn inte ens kunde fungera, men tji fick dom. Jag äter min medicin (humira!) varannan vecka fortfarande och mina tarmar verka fungera som de ska :) Den största frågan just nu är väll den frågan om hur tjejen i magen ska komma ut.. snitt eller vanligt. en fråga som vi inom nån vecka ska få svar på! Intressant!

Bjuder på en bild sedan midsommar då jag tyckte magen var stor....Hmmm..
Lite skillnad har de nog allt blivit ;)Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9293693693   IMG_9540

Likes

Comments

Do not stand at my grave and weep I'm not there! I do not sleep!

I am a thousand wind's that blow I am the diamond glints in the snow I am the sunlight on ripend grain I am the gentle autumn rain!

When you awaken in the morning hush I am the swift uplifting rush of quite birds in circled flight I am the soft stars that shine at night

So do not stand at my grave and cry As I am not there! I didn't die <3

Nikon d80 105.JPG  

Likes

Comments

Mamma du kommer för evigt finnas med mig.   12    

Likes

Comments

Idag väntar jag med spänning på att en av mina kompisar ska få barn. Ska bli så spännande och se vad som kommer ut :) Jag hoppas på en liten tjej! Igår fotade jag även min första bebis, svårt, roligt och en stor utmaning. Jag ska fortsätta öva och hoppas på att komma på hur man gör de bäst snart! Det svåraste är inte att ta bilder utan hur man ska lägga barnet för att de ska bli bra? Har ni några tips? Det är redan många som visat intresse för fotografering så himla roligt! DSC_5788s

Likes

Comments