Header

mat, tankar

Jag är på dag två på Healthy Skinny Girl Diet. Än så länge går det bra, jag tränar och äter nyttigt. I går år jag lunch ute och råkade köpa en läsk till maten, vilket är synd eftersom det är just socker och sötsaker som jag vill dra ner på.

Jag dricker mycket vatten vilket är bra och tränade både igår och idag. Tänkte även försöka hinna med lite styrketräning i morgon men vi får se hur det blir. Jag har mycket att ta tag i morgon inför midsommar. Jag har nog tur som tycker om att springa och träna med maskinerna på gymmet - det underlättar massor.

På fredag och lördag kommer jag inte att klara kalorimålet pga midsommar och alkohol. Men det får vara så, jag kommer inte festa speciellt mycket i sommar ändå, så det kanske väger upp det hela. Det är som det är och det blir som det blir.

Ha d!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

mat, träning

Oj vad det har gått 100 år sedan jag skrev sist. Hundra år och en miljon tankar har passerat och jag vet inte längre vad som är upp och ned. Det har funnits dagar, månader, som jag har varit o-k-e-j, där allt har fungerat och inget har överraskat och förstörts. Men den tiden är borta nu. Det finns inget kvar, det är som om mattan som jag förr stod på har dragits bort och jag föll hejdlöst ned för trappan. Just i detta nu ligger jag nedanför, på våningen under och adrenalinet har försvunnit. Allt som är kvar är smärtan och jag kan inte resa mig upp. Jag kan bara ligga kvar och hoppas att jag somnar om igen.

Så i väntan på att allt som gör ont ska börja göra mindre ont försöker jag att distrahera mig själv.

Kommer ni ihåg den här?

Jag ska ge det ett försök på måndag, men utan att räkna exakta kalorier

✴︎ öl är fruktansvärt gott, men det får sparas till helgen.
✴︎ när jag fikar så dricker jag kaffe. no more no less.
✴︎ jätteviktigt att försöka alla tre mål. om det går bra så utökar jag till fyra mål om dagen. 
✴︎ likt öl sparas godis och chips till helgen. då är jag vanligtvis inte sugen heller. 
✴︎ det e ok att vara nykter på fest och alla älskar ändå att kunna få skjuts. 
✴︎ b-e-l-ö-n-i-n-g-a-r is the key. varje söndag sker en utvärdering och har det gått bra utlovas även en belöning. 
om någon är sugen på att joina, säg bara till - då kan vi peppa varandra.

puss och hej

Likes

Comments

tankar

Jag kom av mig med Healthy Girl Diet någon gång efter 15 dagar. Det är längre än vad jag klarat förut men inte länge nog. Jag har kommit av mig med det mesta på senare tid; Mitt nya jobb har krävt mycket av mig och även gett mig dålig kost på köpet. Jag har fått problem med min hy som jag inte haft på snart tre år, mitt blodsocker är kaputt och jag gick upp alla kilon som jag tappade med HSG, plus två till.

I helgen fattade jag ett beslut som resulterat i att jag aldrig kommer sätta min fot på den arbetsplatsen igen och i väntan på att gå på intervju för ett nytt jobb (det är snabba puckar i min värld) planerar jag att landa i mig själv igen.

Idag har jag kört stillsamma magövningar på min yogamatta i ca 20 minuter. Jag håller på att testköra en app jag hittade för att se hur bra den är. Jag återkommer med resultaten snart.

I morgon ska jag möta upp en ÄS kompis för att gymma. Jag har lite svårt att träffa ÄS människor eftersom jag å ena sidan förstår vi varandra på ett lite speciellt sätt vilket är fint men å andra sidan kan det vara triggande. Det är en svår balansgång mellan att vara inspirerad och triggad, och att känna av sig själv så att man inte trampar snett och faller hejdlöst in i ett självhat som bottnar i avundsjuka. För, det är svårt att vända avund till glädje när det handlar om en komplex mental sjukdom. Det är svårt att själv veta vad som är rätt och fel och just nu trampas jag med en vilja att bli frisk(are) samtidigt som jag är självdestruktiv.

men jag är van, det är ju så det varit hela mitt liv.

Likes

Comments

mat, träning

Jag är konstant rädd.

Jag är rädd för att allt ska gå fel, bli dåligt och att jag aldrig kommer klara av utmaningarna som jag ger mig själv. Än så länge går allt bra. I dag är det Skinny Girl diet:s nionde dag och jag tycker det känns mycket bra.

Jag var på gymmet efter skolan och har avklarat veckans första träningspass. Det här kommer bli perfekt.

Dagens mål var 800kcal. Jag åt 1028 och tränade för 242. Totalt blev det alltså 786 kcal vilket är mkt bra!

Likes

Comments

mat

Det är såhär jag lever mitt liv för tillfället.

Jag är på dag 7 nu och än så länge har det gått ganska bra. Jag vet inte hur det har gått den här helgen eftersom det blev lite fest och för att jag tänkte på annat. Har inte heller haft möjligheten att träna som jag vill men känner att det är helt ok ändå eftersom jag redan tränat ganska mycket sedan i måndags. I morgon är det ny vecka och nya tag. Jag har redan planerat in ett träningspass på gymmet med en kompis. Jag kommer utvärdera dieten mer detaljerat när jag har hållit på längre, so stay tuned.

Likes

Comments

tankar

Hej, min nya blogg. Jag tror att vi kommer bli bra vänner du & jag.


Likes

Comments