Ja, titeln säger väll det mesta. Men just nu är jag så himla trött i psyket, i kroppen, på skolan och på typ det mesta... Ska bli sjukt skönt att få lov på fredag, men på lördag åker jag till Malaysia så jag får bara bita ihop och köra på de sista dagarna.
(Kommer inlägg om Malaysia på lördag när jag åker dit, och bilder osv)

Idag har jag varit i skolan bara, det var ganska jobbigt i skolan på grund av att jag va så sjukt trött..
När jag kom hem så åt jag mellis och var med en kompis en stund och sen la jag mig i soffan å kollade på tv och chillade lite.
Nu ligger jag i sängen och ska äntligen få sova!

Puss & kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Har inte hunnit göra några inlägg de senaste dagarna på grund av att jag har haft såååå mycket att göra...
Men i allafall, I söndags så städade jag ända från klockan elva på morgonen till klockan fem på eftermiddagen för att jag och tre av mina kompisar skulle ha mysmiddag och fira min födelsedag en dag i förskott! Det var verkligen jätte kul och jätte mysigt.
Sen i måndags så fyllde jag år vilket var jätte kul och mysigt, känns skönt att vara lika gammal som alla andra nu! Men på min födelsedag så började dagen med att min familj kom in i mitt rum och jag fick öppna alla mina jätte fina presenter osv, sen åt vi frukost och sen åkte jag i skolan. Efter skolan åkte jag hem och fikade med familjen, min farmor och min gudfar. Sen åt vi thaimat som jag hade önskat, det var super gott!
Sen idag har jag varit i skolan, och efter skolan åkte jag och shoppade ett par byxor och en tröja med min syster. När vi shoppade tog vi lite fika osv. (Bilder kommer här nedanför såklart)
Hoppas du har haft en bra dag!
Puss & kram

(De första två bilderna är från idag och de tre sista bilderna är från min födelsedag och min födelsedagsmiddag som jag hade med mina tre tjejkompisar)

Likes

Comments

Hej hej!
Asså Gud vad jag har längtat efter fredag den här veckan, har varit så sjukt trött på alla läxor och allt som har med skolan att göra!
Men nu ska jag inte klaga, för det är ju trots allt fredag. Och idag fick vi sluta tidigare och se på en bio som hette trevligt folk, en jätte mysig film/ dokumentär.
Nu på kvällen har jag vart med några kompisar å myst. Så nu är jag på väg hem, när jag kommer hem ska jag duscha av mig och lägga mig å mysa i sängen.
Hoppas ni haft en bra fredag!

(Första bilden togs jag när jag var På väg till mina kompisar och den andra vilden är på när vi var på bio)

Likes

Comments

Hej hej!
Idag har varit en riktig pluggdag... Har jätte mycket i skolan nu precis innan höstlovet.
Så idag har jag varit i skolan, och efter skolan så bestämde jag och mina 3 kompisar att gå till ett café å käka pannkakor å plugga lite, så mysigt! Sedan gick jag och de andra tre hem, sen när jag kom hem så åt jag lite mellis, sedan började jag plugga massor.
Och nu sitter jag i sängen och dricker te och läser en bok som vi läser i skolan.

Det va några av bilderna jag tog idag!
Hoppas ni har haft en bra dag.
Puss & kram

Likes

Comments

Hej hej!
Idag är en sån dag som jag bara har längtat efter att få hoppa ner i sängen å få lyssna på musik och gosa eftersom att de är så galet kallt ute!
Så efter skolan så gjorde jag och min syster jätte goda mackor och nu ligger vi med varsin dator i min säng och gosar, äntligen!
Snart ska jag och min pappa göra lasagne, sååå gott!
Hoppas ni har haft en bra dag.
Puss & kram

Likes

Comments

Hej hej!
Jag tänkte bara snabbt säga varför jag har en "anonym" blogg och varför jag har börjat blogga mm. Jo så här är det, anledningarna till att jag har en anonym blogg är för att jag inte riktigt är redo med att "komma ut" med att ha blogg eftersom att jag är rädd för att bli dömd för det, och för att det är enligt många "barnsligt" så jag är extremt feg men men...
Anledningen till att jag skapade den här bloggen är dels för att jag tycker att det är jätte roligt att skriva om mode osv men även för att jag verkligen behöver få skriva av mig ibland, och för att jag kan ha bloggen som en distraktion satt jag kan tänka på annat än all skolstress och så vidare.
Här på min blogg kommer du kunna se/läsa om mina dagar, mina resor mm.
Det va lite "kort" med information om varför jag har skapat en blogg och vad jag ska skriva om osv.
Puss & kram

Likes

Comments