Header

Ville bara passa på att önska alla en eid mabrouk! 

Idag är det ingen vanlig dag för det är muslimernas högtid "Eid al adha"
Jag firade min eid med familj och vänner. Detta är en 3-dagars högtid. första dagen hade vi värsta festen hemma. Andra dagen chillade vi, kollade på film och försökte dygna (men de gick inte så bra haha). 3:de och sista dagen grillade vi.
Jag hade verkligen en underbar och kärleksfull eid, hade önskat att vissa andra va med vi min sida och firade dessa underbara dagen med mig! <3

Jag kanske låter lite dum nu men.. jag brukar in och läsa på en massa forum, även facebook statusar och så. Då såg jag att det även var en massa kristna som firar denna högtid.
Det är första gången jag hör att en massa kristna firar denna högtid. jag har försökt söka lite på google om hur de firar det men har inte fått upp något... någon som vet?? :)

BIlder på min Eid outfit...inlöööööv

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 44 Readers

Likes

Comments

Tjenare, va ett tag sen jag inte bloggade, då jag hade mycket annat för mig att göra ughh, ingen ursäkt jag vet men ändå.

Under denna period jag inte bloggat har det hänt väldigt många saker som jag tyvärr inte hunnit uppdatera till er!
Till att börja med vill jag säga att jag flyttat tillbaka till Skåne från Stockholm. Jag har även avbrutit programmet jag gick i Stockholms universitet (dock var det inte mitt fel, programmet ändrade på sina kurser och de va inga kurser jag ville gå). Jag som blev så glad och äntligen skaffat egen lägenhet och så...aja blir ju inte alltid som man planerat.

jag har bestämt mig för att söka kurser i gymnasienivå som får mig att kunna söka till tand-hygienist-läkare-tekniker. Den 26:september kommer jag påbörja mina kurser.

  • 43 Readers

Likes

Comments

Första natten i min aldeles egna lägenhet! :D
känslan när man har flyttat och köpt en massa nya grejer till sin lägenhet kan jag verligen inte beskriva!.. ar fixat hela dagen så just nu är jag helt slut.. måste vile. dock är jag inte klar med inredning. det blir nog ikea imorgon om det inte blir ändrade planer :D ... här kommer lite bilder på hur de ser ut nu!

ps: Tv kommer under veckan hoppas jag :D !!


enjoy <3

Likes

Comments

Pray for the world!
för tre dagar sen sa vi #prayforgaza förrigår sa vi #prayfortunisia  igår sa vi #prayforsyria idag säger vi #prayforparis.... vad är nästa!? är det så vi vill ha det i världen! jag har läst en massa artiklar och statusar på facebook, twitter etc. där folk anklagar en viss religion om och om igen!.. är det så vi vill ha det är det så vi löser konflikter!.. det är över 140 personer döda och vi sitter här och skriver en massa skit på sociala medier istället för att hjälpa varandra!.. 
Är det inte bättre att vi som vill ha tillbaka männskligheten håler hand i hand istället för att anklaga varandra. Detta kommer aldrig lösa sig och det fortsätter på detta vis. 

Att personligen känna folk som ligger i farosonen är det värsta känslan som finns!! jag kan inte beskriva det med ord...

Today im praying for Paris but tomorrow ill pray for the humanity! peace <3 

Likes

Comments

det var ett bra tag sen jag inte skrivit på min blogg. Går man i universitetet så har man alltid mycket att göra, no chill days!.. hur som hälst nu är jag tillbaka.

Som ni säkert ha märkt så blir det aldrig så som jag planerar! Idag var det meningen att jag skulle ut för att shoppa presenter till min bror so fyller år. Jo jag följde min plan till 100 % i början men efter att jag inte hittade något jag diggade så sket jag i de och började kolla efter saker till mig istället!.
Köpte några svarta helt vanliga strumpor, tre super coola trosor samt mina bbys adidas superstar! *___*.
Imorgon ska jag istället köpa present till min bror har jag tänkt, få se hur det bilr ;) haah


Likes

Comments

Grattis! <3

Idag är det inte en vanlig dar. för det första så är det fredag den 13, och för det andra så är det kära broderns födelsedag!!...
Mohammed heter min lilebror, jag saknar denna människan otroligt mycket och tycker det är så himla tråkigt att jag inte kan vara med och fira hans födelsedag :( ... födelsedagar är något jag älskar att fira, så jag har bestämt mig för att fira honom här i stockholm, även om han inte är med. KLART jag ska äta tårta och dricka läsk haha..

du har fan blivit stor nu asså 17 år blir du idag, det är nog dax att börja använda hjärnan lite gran tycker jag haha, hoppas du har en underbar dag och önskar dig all lycka i livet, grattis igen
love you <3

Likes

Comments

Att ha otur med allt i världen är nog inte det bästa esom finns! Jag är nog en utav perosnerna som har världens otur!... jag har otur men skoljäveln har otur med bostad har otur med träning och allt va de nu e har otur med folk jag känner etc!...
Det är så himla jobbigt att tänka på allt sånt... det jag hatar som mest är att använda hjärnan och att behöve tänka på en massa onödiga saker som egentligen borde rensas bort från huvudet förlänge länge sen!...Klart som fan man försöker, men det är alltid folk som kommer upp med det igen, folk som inte vill man ska leva sitt liv, punkt slut, de va allt.

Likes

Comments

Änligen höst!!
Egentligen bör jag inte gilla hösten då det är jävligt kallt samt frost överallt! Men höst är en utav de vackraste årstiderna (enligt mig).. all löv som faller från träden överallt med en massa olika färger, de lukar så jävla gott man känner verkligen att det är en anorlunda årstid som har kommit.

haha det finns en annan jobbig sak med hösten och det är att man inte riktigt vet vad det är man ska ha på sig... när man e hemma tror man att det är varmt, men så fort man går ut så fryser man sönder! xD .. så ja man får försöka kämpa lite med vädret.. annars tycker jag vädigt mycket om hösten till skillnad fårn tråkiga vintern! :( .. längtar verkligen inte till snö och allt va de nu kan hända under vintern... snö, slask., kallt fyy helvete nej tack! ... den ända dagen jag kan tycka kan vara ganska mysigt med snö är nog under julafton.. för då e alla hemma och det är ingen som fryser samt så pyntar alla husen så det ser så hima mysigt ut och bara sitta hemma krypa ner under täcket med en mugg varm oboy+ netflix *___*

Likes

Comments

2015-10-16..
Skriver datumet för att jag har nu bott i stockholm i mer än en månad och så har jag aldrig gjort en runda helt själv.. idag e den dagen jag bestämde mig för att jagra en feta runda lite överallt... jag bytte om och tog tunnelbana till centrala stockholm... shoppad lite men gjorde även en turistrunda "ha ha"

Till att börja med letade jag efter en skinnkjol som jag såg på gallerian i kista ohh jag doog för den! men tyvärr fans inte min storlek "S" (som vanligt).. så jag gick till bik bok i stan men där fans den inte kjolen alls så jag åkte vidare till nästa bikbok! Och där hittade jag min älskade kjol!! det var även den sista "s" storleken där... jag köpte den direkt utan att tänka (kostar 299 kr) *_*

​lite bilder från idag, samt dagen outfit enjoy! <3

Likes

Comments

hahr känt mig så jävla illamående hela dagen... vakande av ett ryck de va så himla jobbigt. gick till universitetet lyssnade på två timmars föreläsning. åkte hem igen... försökt evila lite men nej de funkade inte :/ ... de av meningen att jag skullle softa ute med en del vänne men det blir ju aldrig så som man planerat haha...

Att vi e lediga imorgon gör mig så jävla glad!.. kan sova hur mycket som helst lol börjar tro att det kanske är skolan som får mig att må så himla dåligt... de flästa vet nog att skoln e det värsta jag vet.. tar mitt examen sedan kommer jag aldrig någonsin att plugga mer (kanske enstaaka kurser)

men ja annars har jag inte gjort så mycket mer idag.. kollade på något avsnitt på amercian horror story och paradise hotel hahah tycker detta programet e så sjukt dåligt men fett kul att kolla på hahha....


​Nothing can stop me of taking like 5000 selfies (even when im sick..... hahah could not decide which one ill post #toofab

Likes

Comments