​VARFÖR HAR BARA KVINNOR MENS?

Krävande PMS-monster, gråtande glassätare, blod och smärta. Få har någonting positivt att säga om menscykeln och hur den påverkar oss. Men en växande rörelse menar att det handlar om perspektiv. " Vår egen menscykel kan lära oss mycket om oss själva. Att få mer kunskap om den kan öka självtilliten", menar barnmorskan Malin Söderberg.

Forskaren och barnmorskan Malin Söderberg jobbar för att vi ska använda oss av menstruationscykeln för att förstå och stärka oss själva.

– För det första är mensen alltid ett tecken på hälsa – bara det är ju positivt. Men framför allt kan du ur din menscykel få så mycket kunskap om dig själv, kunskap som är unik för varje kvinna. Det är ju enastående!


MENS TILL MÄN, TVÅNGSOPERERA IN LIVMODRAR I ALLA MÄN!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT SKRIV FÖRST?

HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT VÅGA?

JÄVLA KUKAR

Likes

Comments


gott!

Likes

Comments

Se på fan nu har vi fått haters i skolan och säkert på andra ställen. Men vi står fortfarande upp för våran åsikt och vet ni vad vi gör med haters? Vi bryr oss inte så fortsätt att hata pusshej !
#spridbarakärlek

Likes

Comments


som vanligt följer vi tallriksmodellen

Likes

Comments


när någon frågar om vi är feminister

Likes

Comments

Idag var vi och köpte lite produkter till vårat lager vi använder oss av eftersom vi inte rör en kille då de är lätt att bli smittad av alla möjliga könssjukdomar!Vi rekommenderar starkt den svarta på bilden !!

Likes

Comments