idag har varit en förmiddag som spenderats på jobbet. Men eftersom jag jobbade igår kväll och vaknade redan 3 i natt har jag varit ganska sliten. Det gick bli en tupplur när jag kom hem.

Här förövrigt känt mig relativt pigg och bra både igår och idag, men nu kommer illamående, frusenhet och trötthet smygande. Så jag skulle tro det blir en lugn och stilla kväll i soffan här sen.

Det ska bli skönt att va ledig imorgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter att ca 3 veckor drabbats av illamående och aptitlöshet, de senaste veckorna något värre, känner jag mig nu bättre och det släpper nästan helt när jag intar mat, vilket är ca varannan timme. Det är otroligt frustrerande att inte kunna göra det man planerat eller laga mat åt resterande i familjen som var tänkt från innan. Sonen här hemma är otroligt mamsjuk av och till, vilket gör att jag får dåligt samvete när han vill ha med mig att leka och springa runt med bilar. Men vad gör man inte för det käraste som finns?

Otroligt kalla dagar har vi haft ett tag nu, något mildare idag, "bara" 7-9 minusgrader och solen tittar fram igen bland molnen som la sig över himlen igår kväll. Ut och rasta hundar, blev ca 1 km nu på förmiddagen. Otroligt fint om man hade en riktig kamera, men får nöja mig gott med mobilen.

Likes

Comments