ångest ångest och mer ångest, när försvinner klumpen i magen...

Jag är en person som vanligtvis inte brukar klaga, utan jag kan ibland störa mig på folk som har allt men ändå klagar om något kommer i dess väg. Men nu är det min tur att bara få ut allt.

Jag har ångest för alla dem ton läxor jag lämnade till jullovet som jag ej rört. Jag har ångest över att skolan snart tar slut trots att studenten är min enda motivation just nu. Jag har ångest över min körkort, uppkörning och teorin. Hur svårt det kommer vara att få nya tider om jag kuggar. Jag har ångest över balen, att jag fortfarande inte har en dejt, klänning, eller motivationen längre. Jag har ångest över studenten. Studenten som man längtat efter i alla år, men det är nu man inser att framtiden redan ska vara planerad, finns bara ett problem. Jag har ingen jävla aning vad jag vill göra.


Jag har inte sovit bra på 3 år, men vi ungdomar klagar för mycket enligt äldre så jag ska fortsätta att hålla min käft och se glad ut, jag behövde bara andas ut…förlåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är en person som alltid har söndags ångest eftersom jag sparar alla läxor å inlämningar till söndagen:) vilket jag ångrar varje gång. Nu när höstlovet är slut, sitter jag här med, läxor upp till axlarna och önskar att jag gjort dem tidigare så att jag bara kunnat göra annat idag men icke. Nu sitter jag här med VÄRLDENS söndags ångest och funderar hur jag ens ska hinna få klart allting tills imorgon:-) yippi, vilken dag.

När jag pluggar, skriver inlämningar framför allt så koncentrerar jag mig bättre om jag har bra musik i bakgrunden därför tipsar jag om denna spellista som är ganska lugn så att man faktiskt får sina läxor gjorda så att man inte står och dansar istället;)

Likes

Comments

Efter jag hade strulat för första gången ville jag aldrig mer göra om det, jag äcklades. Men nu är jag beroende.

Det var först förra sommaren som jag tog steget och kysste någon för första gången. Varit nära ett antal gånger men alltid avvikit för att varit rädd. Rädd för att ej kunna det alla kan.


Häromdagen var jag på tjejmiddag vilket var super mysigt, vi pratade om allt, of course killar;) Och vi snackade bl.a om vårt första strul, mitt var förra sommaren vilket var fruktansvärt. Jag var alltså 16 & ett halvt år när jag hånglade med någon för första gången, vilket var en kille som jag träffade på en festival. Efter jag strulat med honom i kanske 2 minuter ville jag aldrig mer göra om det, jag äcklades. Det KÄNDES som att hans tunga var nere i min magsäck, och DEN VAR nere i min fucking hals. BLÄÄÄÄ. bra första strul:)))or NOT.

DOOCK första strulet ska vara kasst, därför det kallas FÖRSTA strulet. Det är som att lära sig att cykla, du kan inte plocka bort stödhjulen det första du gör!!!

DOCK har jag bara ”hittat” en kille som var såhär helt WOW på att strula, typ längtar tillbaka, haha töntigt sagt men GUD, han visste vad han gjorde lol.


Anledningen till detta inlägg är för att jag har varit den tjej som gick runt och oroade mig för att vara annorlunda, för ful för att strula med etc. Jag kunde till och med googla i frågan om det var fel på mig men självklart var inte det fallet, det är inte fel på någon!!, om JAG fått strula kommer absolut du också :*

På vägen har jag iallafall lärt mig något, här nedan får ni några tips. MINA tips samt MINA åsikter, ALLA tycker olika

TIPS:

1. låt det ta sin tid, både med dina läppar och tunga, vi vill inte ha någon elvisp innan ens strulet har kommit igång

2. OBS Elvispen är ingen favorit ;) d.v.s. TA DET LUNGT

3. vänta lite med tungan, kör inte in den direkt om du fattar vad jag menar;)

4. att gå pang på utan att ens blivit presenterade för varandra, kanske är en hit hos några d.v.s förmodligen fulla eller bara jävligt desperata personer. MEN det är inte populärt hos alla!!! (alltså; tja vill du strula. går inte hem hos alla.)

Hur gammal man än är när man strular för första gången, så gör man det någonGÅNG, that´s the beauty of it;)

Berätta gärna nedan hur ert första strul, var det lika dåligt som mitt?


Likes

Comments

Likes

Comments

Nu har jag ungefär haft sommarlov i 3 veckor vilket har gått FÖR fort?? Över midsommar var jag i Bohuslän med kompisar, sen tillbaka hem efter fyra dagar och packa om för jag skulle nämligen på Coldplay ( HUR BRA VAR DEM EJ???? ni som såg deras konserter.) Sen efter det, hem igen för att packa om väskan ytterligare en gång för jag skulle på BRÅVALLA, whoho. Bråvalla må förstört mig kroppsligt men det finns nog ingeting som kommer slå den upplevelsen, fy i helvete vad kul jag hade. Synd ba att visa snubbar inte kan bete sig och låta tjejer vara. Synd att dem vann och orsakar att Bråvalla inte kommer vara nästa år.... Nu ligger jag iaf hemma , sjuk och gjort i några dagar med ( vad vi tror är) halsfluss :-).

På fredag börjar jobblivet, whiho, killmeLikes

Comments

Jag vet att du gör det rätta

Bättre fly än, än att illa fäkta


Vill du får du gömma dig,

jag kommer aldrig att döma dig, nej

Jag kommer alltid finnas,

alltid minnas, aldrig glömma dig


Ensam i rummet, väggarna tjocka

Dörren är låst och nyckeln är borta


Du vill bort från alla dem

Dem som ljuger, sviker, snackar

Du vill springa härifrån

på höga klackar

Du vill framåt, men du faller

Du kommer aldrig härifrån

på höga klackar


Du vill gömma dig från sanningen

Gömma dig från vekligheten

Dölja allt i vackra lögner

låtsas vara omedveten


För allting är någon annans fel

Fly från ansvar, skyldigheter

Det är inte ditt problem

Ta det med ditt samvete


Ensam i rummet, väggarna tjocka

Dörren är låst och nyckeln är borta


Du vill bort från alla dem

Dem som ljuger, sviker, snackar

Du vill springa härifrån

på höga klackar

Du vill framåt, men du faller

Du kommer aldrig härifrån

på höga klackar


Du vill bort från alla dem

Dem som ljuger, sviker, snackar

Du vill springa härifrån

på höga klackar

Du vill framåt, men du faller

Du kommer aldrig härifrån

på höga klackar

Jag hörde denna låten, för första gången häromdagen och wow. denna var bra, jag lyssnar spolar tillbaka och lyssnar om igen. Jävlar vilken röst han som sjunger har och vilka rysningar man får!!.

Låten är över ett år gammal, men vad tycker ni om låten? :) kommentera gärna! 

Likes

Comments

vardag, problem

Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande


Jag kan bli så sjukt avundsjuk på folk som har någon där, någon som ger en komplimanger, någon som ger en spontana pussar och kramar, någon som tycker jag är fin när jag känner mig som fulast, någon som vill visa upp att jag är dens, någon jag betyder världen för. Jag vill ha någon som visar mig vad romantik är. Finns han? eller är jag den enda som bygger upp orimliga krav som är omöjligt för en kille att leva upp till?


Jag har kommit in i åldern då nästan alla mina kompisar får pojkvän och man får oftast frågan; ” när ska du skaffa kille?” jo för det är ju bara att SKAFFA en va.


Jag är en tjej som har väldigt svårt att visa känslor, och det är ännu ovanligare att jag pratar eller visar känslor när det kommer till killar. Det konstiga med mig är att jag blir först intresserad av en kille när jag inser att han är omöjlig att få. jag må va den enda som är sån här.


Som första killen jag träffade, vi träffades på en festival och vi börja ”hålla på”. När festivalen var slut så fortsatte vi att snapa, men jag tycker själv jag var väldigt skev. Jag var inte speciellt driven till att skicka till honom och det var alltid han som höll uppe konversationen. När vi väl sågs på en fest så var han ganska på och jag ( dum och full som jag var) stötte bort honom princip hela tiden. Han blev arg på mig och vi slutade skicka och när jag insåg att han var omöjlig att få så ville jag ha honom så extremt mycket… Jag kunde inte sluta tänka på honom.


En annan kille, vi började strula på en fest, och han dagen efter skickade han till mig och jag blev SÅ glad, tills en av mina bästa vänner sa ”hur kunde du strula med honom, han är SÅ ful”. Jag genast slutade skicka med honom fastän han var så snäll och JAG tyckte han såg bra ut. Jag fattar inte att jag slutade pga att en tjejkompis sa så. Det jag vill komma fram till är att, jag har velat skicka till honom så länge ( runt 4 MÅNADER) men inte vågat och så vaknar jag upp att det står att han har förhållande med en annan tjej. Fan, jag som inte kan sluta tänka på honom……………När han visade intresse för mig ville jag inte ha honom, nu när han har skaffat tjej vill jag ha honom mer än någonsin


Likes

Comments

Jag hade inte tackat nej till en vecka ledighet utomlands nu, slippa skolan, slippa den enorma stressen som håller ett stadig men hårt strypgrepp runt min hals. JAg drömmer mig bort till vita stränder och kristalklara hav🌟

bild

Likes

Comments

Ibland kan jag bara känna att jag vill gråta, jag vill se filmer som gör mig ledsen, jag må va den enda som tänker så. Jag älskar hur man på nått sätt hamnar i en helt annan värld när man kollar en film och det känns som att man står och granskar allt med egna ögon. Jag är en person som känner medlidande för andra människor väldigt ofta, och jag får skuldkänslor för minsta lilla tyvärr. Så fort jag ser en film som är det minsta sorglig film kan jag brista ut i gråt, men vem älskar inte filmer som får ens ögon att rinna oavsett vad? Här nedan har jag samlat ihop några filmer som jag personligen tycker är hur bra som helst, och väldigt sorgliga så plocka fram näsdukarna;)


IF I STAY


ME BEFORE YOU


A LITTLE BIT OF HEAVEN


MY SISTER´S KEEPER


THE FAULT IN OUR STARS

Likes

Comments