Jag är den här typ av tjejen som knappt har nå tjejkompisar och det beror på mina intressen. Alla tjejer jag har träffat har sett ner på mig när jag sagt att jag skiter i smink och mode för jag skruvar heller med bilar och köra cross. Det är något som gjort att många av mina gamla tjejkompisar tog avstånd från mig för dom tycker inte det är normalt. Jag har bara en tjejkompis kvar som jag litar på sen jag började på fordons programet och henne träffade jag där. Men trots allt det så är jag stolt över att jag är jag för jag förföljer min barndoms dröm om att bli billackerare trotts att så många gar gnällt över att jag ska gå fordon. Jag är stolt över den jag är och jag hoppas att fler tjejer kommer gå på fordon fast fordonbranschen är mansdominerande för det behövs fler tjejer som går emot alla normer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från crusingen som va i helgen det kanske inte är dom bästa bilder med tanke på att jag är typ nybörjare på att fota bilar😊

Likes

Comments

1) Jag har väldigt svårt att lita på människor för att jag har vart med om att mina så kallade kompisar snackat massa skit om mig osv.

2) Jag har väldigt dåligt självförtroende pga mobbing osv

3) Jag har varit mobbad pga att jag aldrig vart riktigt smal och haft annorlunda

4) Jag har kroppskomplex

5) Jag har en mamma som är nykter alkoholist

6) jag har en ledsjukdom som heter Reumatism

7) Jag har jobbat/jobbar då och då med barn s0m lever i missbruk 

8) Jag har haft självskadebeteende men varit fri från de i 413 dagar

9) Jag har haft jsjälvmordstankar men har även varit fri från det i över ett år

10) Jag kan inte prata om mina känslor för jag tycker det är jobbigt att vara sårbar in för nån för är bara van att bli sårad då


Likes

Comments

Nu har det fan gått över gränsen när man inte ens kan hylla sitt eget land utan att bli kallad rasist. Jag har själv haft svenska flaggan på min epa och det har slutat med att jag fått tagit massa näthat där dom skriver att dom ska slå ner mig och förstöra min epa osv. Jag har även fått tagit emot slag 2 gånger hittills och jag tycker inte att det är rätt. För alla andra här i Sverige ska få ha sitt lands flaggor men det får tydligen inte vi svenskar. DET ÄR FAN INTE RÄTT. Nu tror säkert dom flesta att jag är rasist men det är jag inte för det ända jag är skyldig till är att vara stolt svensk. Jag har fan kompisar som är utländska och det ända jag kräver av dom är att dom ska acceptera att folk har svenska flagga osv,  för dom är ändå i Sverige och då ska dom fan tåla att vi har våran flagga hänger ute och hänger på bilar osv eller hur?


Likes

Comments

Jag har lagt märke till att många personer har fördomar om människor som inte är som alla andra och det är inte bara om man har annorlunda klädstil, utan även folk som är kraftiga och lite större får oxå massa fördomar om sig. Jag har själv vart med om att folk gett mig spydiga kommentarer och konstiga blickar. Folk har både på pekat min klädstil för jag inte ser ut som alla andra och dom har även påpekat det faktum att jag inte är pinnsmal utan att jag är mullig. Jag har blivit så att jag inte tar åt mig saker och ting det är ju positivt men det negativa är att jag inte kan ta emot komplimanger osv det är nått som är sjuk jobbigt och det beror på att får man massa kommentarer och blickar får man dålig självkänsla och kan inte tycka om sig för den jag är. Jag har själv fått kroppskomplex och hatar mitt utseende, jag är nog inte den enda heller. Jag vet ett par stycken som har samma problem själva som tycker att det är jobbigt. Jag vill att vi tjejer och killar som inte är som alla andra ska stå upp för sig för ju fler man är som står tillsammans ju  starkare blir man.

Likes

Comments

It not easy to live with a alcoholic, I have a sober mom so I know how It is to live with a alcoholic. Many children that have a parent that drinks think that is their fault and they have done something wrong and that is why their parent drinks. I thought it was my fault that my mom drank and tried to take her life, because when she was drunk she did say thinks that she didn't mean. She did even say that it was my fault but when she did get sober she admit it wasn't my fault. I remember that one day after my took a overdose of her painkillers I just went to school like normal but everybody in my class did ask me what was wrong and the day ended for me when I broke down and did just cry and cry. I did try to keep it a secret for so long I could because I tough that my classmates would think I was a freak, but they didn't think that at all. I didn't know what I was afraid of, I had always had the same classmates and I did know they would understand and try to cheer me up but I was still afraid. This happened at my last school.

I have meet many children and teenagers that have the same problems at home and they tells the same thing, that they thinks it's their fault and they most have done something. I did meet many teenager I the same situation in a group special for just these things. We did learn to deal with are emotion and that we have right to be happy and don't worry all the time how It will be when you come home. The worry is the most difficult emotion that you can have, you don't want to go out because then you worry all the time how it is at home. I did become friends with some of the people I met and they was like me and didn't even want to go to school because they was so worried.

Now days when my mom is sober I have started work with children that have a mom or dad that drinks too much. I work with a grope just like that I went to but for children and give them the support they need. We talk about everything most of it is that they won't give the hope about their parents getting sober. We talk very much that their parents can go in to treatment that help them getting sober, and it´s a few that have beg their parents to do that and a few of their parents did do it.

I will never forget the eyes of one of the boys when I did run into him at the mall when he told me that his dad had get sober. He told me that it was thanks to me and my work partner he never give up his hope. It did start to come tears in my eyes but it was not sad tears it was happy tears because I did get so touched about his words. Words can describe the feeling I did get when I think what some support can do for a other human being. So I realized that I really like my work but I think it's so hard to listen to the children's story. Because they can describe things that their parents says and does that you can´t think is true. So I just say don't underestimate children's they knows and sees more than you think. 

Likes

Comments

Jag är en sån här person som är helt emot mobbning och förstår inte syftet med att mobba folk. Det ända man får är att få andra att må dåligt och man ska fan inte tror man är cool för man mobbar nån det är raka motsatsen det är jävligt patetisk och ocoolt. Jag har själv blivit mobbad när jag var mindre för att jag va ganska mullig och tack vare det har jag fått kroppskomplex.. Det har jag haft i över 4 år och det gör att jag kan gråta efter jag vart och provat kläder osv. Tack vare att jag har kroppskomplex så känns det som det ar förstört mitt liv eftersom jag hatar att träffa nya människor för det känns som att dom kommer snacka skit bakom min rygg för jag e mullig. Så dom som mobbade mej när jag gick i 4-5 har förstört en del av mitt liv. 

Om man blir mobbad ska man tag tag i det för annars kommer det gå till en gräns då du bryter ihop och inte orkar med livet längre.  Prata med nån spelar ingen roll om det är en kompis eller en vuxen dom kan hjälp dej tro mej det kan dom.  Om du nånsin ser nån som blir mobbad fast du inte känner den borde du gå fram och snacka med dom som mobbar den personen för det är ju inte rätt att dom ska mobba nån och fast du bara säger till så kan dom som mobbar nån elr den som blir mobbad att det finns människor som ser och då kan det faktiskt sluta. Det är ju så att oftast är det inte bara en person som mobbar utan det är troligen ett kompis gäng, och dom uppmuntrar ju varandra till att mobbad. Jag har själv vart i ett gäng som mobbad en person det slutade med att jag stod upp mot mina kompisar och sa att det inte är rätt att hålla på så. Det va då jag tog avstånd från dom och har inte snackat med dom sen dess. 

Om det fanns  fler som vågar säga ifrån mot sina kompisar om dom mobbar nån skulle det nästan  inte finnas nån mobbing kvar för att om man säger emot får dom oftast en tankeställare. Efter jag tog avstånd från mina kompisar så slutade dom för dom insåg att dom förlorade kompisar för dom mobba folk. 

Så om alla hjälps åt kan vi åtminstone minska mobbningen. Tillsammans är vi starka.  

Likes

Comments

Tror fan inte du är ensam att ha problem.. Alla har ett eller annat problem du är  inte ensam om att ha vart mobbad eller haft nån i familjen som har haft missbruk. Du kanske till och med kanske har kroppskomplex men det gör  inte saken bättre om du springer runt i världen och tror att du är ensam om det för det är du inte. Ungefär ett av fem barn lever med en förälder som har missbruk.  Det ä bättre om man tar tag och pratar om det än att gå å dölja det.

Glöm aldrig att just du är speciel<3

Likes

Comments