​Jeg vet ikke hva jeg gjør lenger. Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg så forferdelig tom, så forferdelig alene og så forferdelig ubrukelig. 

Denne høsten har så langt vært et mareritt. Jeg får ikke sove om natta. Jeg klarer ikke drømme fine drømmer lenger. Selv om jeg er pliktoppfyllende, får jeg ingenting tilbake. Rundt meg er det bare mennesker jeg er glad i, og jeg distraherer meg selv så ofte jeg bare kan. Jeg har så utrolig mye å gjøre, så utrolig mye å oppleve, så utrolig mye og glede meg til og så utrolig mye jeg selv kan observere. 

Det er så vanvittig mye jeg er takknemlig for. Kjæresten min. Katten min. Jobben min. Alle vennene mine. Testosteron. Den gode norsklæreren min. Skogen min. 

Og likevel sitter jeg her. Sitter her, og vil ikke leve lenger. Det er ikke sånn at jeg vil dø. Jeg skal ikke ta livet mitt. Men alt gjør så vondt nå. Hver gang jeg puster, verker det i hele kroppen. Mailboksen hoper seg opp, men jeg har ikke nok energi til å se på de en gang. 

Det føles litt som om tusen mennesker står rundt meg. De skriker, høyt. Alt jeg må gjøre, alt jeg burde gjøre, alt jeg ikke har gjort. De holder meg hardt, og jeg får ikke puste. Jeg får ikke puste, jeg tar hendene over ørene, jeg lukker øynene, og jeg skriker. Men jeg får fremdeles ikke puste.

Dette er rot. Tankene mine er rot. Alt er rot, og jeg klarer ikke å rydde opp. Det er for mange. Alle fanene i chrome er oppe, og hver gang jeg lukker en, dukker det opp en ny. 

Angsten gjør meg kvalm, skjelven og hemmer meg. I skoletimene får jeg ikke gjort noen ting. Det jeg pleide å elske mest orker jeg ikke lenger. 

Kjæresten min er så fin. Han er så vakker. Og jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke kan hjelpe han. Og når han føler seg ubrukelig og ikke klarer å hjelpe meg. Men ingen kan hjelpe meg, ikke akkurat nå. Og det er ikke noe "ingen kan hjelpe meg fordi jeg har det for ille".

Det er et "ingen kan hjelpe meg fordi alt jeg trenger er å puste". 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments