Jeg har lavet et lille indlæg om hvad man eventuelt kunne ønske sig til jul.ø


Her jeg vedhæftet nogen ting som, jeg personligt synes er rigtig fine.

Har linket til de forskellige ting <3

1: Rituals Discovery Sakura Set - 150,- 2: Huda Beauty Contour and Strobe Lip Set - 242,- 3: Rituals Duftepinde - 200,- 4: VANYA SLÅ-OM BLUSE - 449,- 5: REBECCA MINKOFF - 1500,- 6: KAHLA FAUX FUR ARMY - 899,- 7: Ankelboots med snøring - 349,-

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Vi skal bruge vores søndag på at kigge på boliger, da vi gerne vil købe vores egen bolig igen. Vi havde for et år tilbage købt en lækker lejlighed i Høje Taastrup, men den solgte vi så igen i 2016 - Da vi gerne ville tættere på indre København.

Lige nu må vi erkerne at det er lidt for småt at bo i en 2 værelses lejlighed med en lille dreng på 18 mdr. Der er ikke så meget plads til at lege på, og derfor er vi gået igang med at se efter alle former for boliger, lejlighed, villa, rækkehus and you name it.

Men i hvert fald i dag skal vi kigge på en lejlighed, en rigtig pæn en som er ny istandsat, så vi skal bare giv den en omgang malening, hvis vi vælger at købe den. Placeringen af lejligheder utrolig godt, man har stationen 2 minutter væk derfra, også har man supermarkeder tæt på.

Derudover skal vi ud og se på et hus som er rigtig pæn udenpå og ligger et godt sted. Men indvendig skal der laves nyt køkken samt bad og gulv. Så i går var vi forbi diverse køkken butikker for se hvad der er at vælge imellem. Den her køkken faldt jeg for med det samme, hvor min kære mand var sådan ej altså det skal være helt hvidt - Så lidt uenig er vi i nogen situationer.

Likes

Comments

Det har været noget af en morgen i dag. At køre hver morgen fra København til Hillerød er sørme en lang vej, og især når man skal stå op hver morgen kl.05 for, at kunne nå at aflevere Noah i vuggestue ved 7 tiden, og man selv skal være på arbejde ved 7 tiden - Det er ikke lige det fedeste, og især ikke når man skal vække sin søn op så tidligt..

Nok med det, så valgte min bil at svigte mig i dag. Jeg fik skiftet over til helt nye vinterdæk i går, og ikke sørme med det, så bliver det bageste dæk punkteret, og jeg opdager det først når jeg er nået hele vejen til Hillerød. Ikke ligefrem det bedste der kan ske på en morgen.

Men udover det så har jeg har de sidste 2 dage været så heldig, at arbejde på kontoret hele dagen, end at skulle køre frem og tilbage til mine forskellige borger. Det har været lidt anderledes, at prøve men også fint nok. For så får jeg prøvet noget andet end den samme arbejdsrutine som normalt.

Udover det så kan man stille og roligt mærke, at vinteren er kommet. Både Noah og jeg er blevet forkølet, og det ikke spor sjovt, at rende rundt med snottet næser og hoste 24/7. Men det er heldigvis weekend i morgen, så der kan vi få hygget under dynerne, og bare få slappet af - Det trænger vi meget til!

Nu vil jeg smutte under dynen, og få en god nattesøvn.

Så godnat herfra af <3

Likes

Comments

I dag har været en bage dag for mit vedkommende af, da jeg har tilbragt de sidste par timer ude i køkkenet.

Jeg har formået, at bage lækre chokolade cookies, samt min yndlings kage som er en mandelkage.

Jeg elsker at bage især kager, boller, og alt muligt andet lækkert dessert.

Cookiesene og kagen er lavet helt fra bunden af, og det gør at de smager lidt bedre end de færdiglavet efter min mening.

Hvis folk er interesseret, kan jeg sagtens vedhæfte de 2 opskrifter.

Jeg vil nu bruge min tid på, at hygge med familien og spise lækker kage.Likes

Comments

Jubiii jeg har GLÆDET mig så meget til modtaget denne pakke fra A-Hjort Jewellery. Jeg har simplethen forelsket mig i denne klassiske halskæde med små metalkugler på. Det smukke ved denne halskæde er, at den symbolisere de personer som står en nært.

Jeg har valgt at købe den i forgyldt, da den passer perfekt til min stil.

Jeg har vedhæftet linket i selve navnet, så der kan i finde den.

Halskæden hedder Anne Necklace <3


Likes

Comments

Søndag har været en andeles dag i forhold til andre søndage, jeg har kun måtte indtage flydende kost og væske. Jeg må ærligt indrømme at, jeg har mere forståelse for mine patienter som skal have noget bestemt kost, når de skal til forskellige undersøgelser eller på grund af deres sygdom. Det har virkelig åbnet øjnene op for mig, og givet mig et stort indblik i at have forståelse for at have viljestyrke. Udover det har jeg måtte sige nej tak til en masse lækre forfriskelser af mad som min kære familie har tilbudt mig.

Jeg skal til undersøgelse imorgen hos lægen, og selvfølgelig at det kommer til at gå godt.

Kryds fingre for mig!

Udover det har jeg brugt min aften på, at hygge med min familie og lege med Noah.

Vi har afsluttet aftenen med, at se DMA - Sikke et fantastisk show i år!

Nu vil jeg smutte i seng, da jeg skal tidlig op imorgen og aflevere Noah i vuggestue, efter han har haft 14 dage fri.

Godnat, og sov godt herfra af.


Likes

Comments

Så er der ikke langt tid til, at vi skal til den traditionelle julefrokost over hele landet. Derfor har jeg idag været ude og kigge på nogle stiletter, da jeg var på strøget for se Københavns Christmas opening event hvor Juleudsmykningerne i Indre by blev tændt. Det var et smukt syn, også var der rigtig mange mennesker.

Jeg har fundet nogle af mine yndlings sko, som jeg gerne ville dele med jer. Derfor har jeg tilføjet navnene og priserne på de forskellige stiletter.

(Har prøvet at tilføje linkene fra H&M's hjemmesiden, men desværre virker deres hjemmeside ikke lige pt.)

1 Er fra HM i sølv med en hæl på 8 cm til 249,-

2 Er fra Zara i farven aubergine en hæl på 9,5 cm til 399,-

3 Er fra HM i farven rosepudder en hæl på 8 cm til 179,-

4 Er fra HM i farven sort med sølv dejtaler en hæl på 9 cm til 349,-

5 Er fra Bianco Velvet i farven mørkeblå en hæl på 7 cm til 549,-

Likes

Comments

Jeg har i dag været en lille tur på Rigshospitalet med Noah for, at 2 læger samt en sygeplejeske fra afd. 3004 Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling kunne tjekke hans brandsår.

For 10 dage siden blev han forbrændt, da han fik hældt lidt the udover sig, det endte med en 2/3 grads forbrænding fra hans hals og ned til hans bryst. Men puha for en grim oplevelse, min mor hjerte græder.

Men det heldigvis blevet bedre med tiden, og det gik godt på hospitalet. Udover det så må han ikke få sol de næste 12 måneder, da det kan give ar og huden vil tage skade af det - Tænker allerede på hvad vi gør til sommer. Men det skal vi nok heldigvis finde ud af til den tid. Jeg ved i hvert fald, at vi skal ud og købe UV bluser til ham.

Efter turen fra hospitalet tog vi hjem til mormor, hvor vi overnatter frem til imorgen lørdag. Herhjemme har den stået på en masse leg, og hygge med fredagslik, samt masser af tegnefilm.


Rigtig god weekend til jer derude :-)


Likes

Comments