I fredags så beställde jag ett par ÄKTA Ralph Lauren skor från zalando. Jag tyckte de var väldigt snygga!!! Speciellt utomlands eftersom att de är i en sån ljus färg. Kommer nog inte att använda dem i Sverige eftersom att  jag vill inte att de skall bli smutsiga.

Pris

Jag tror dem kostade ungefär 700kr (€70
😊

Likes

Comments

​Hej alla!  Det området som jag tänkte skriva om idag är resor. Jag föredrar ju helst att åka till varma länder på min semester. Därför har jag bokat en resa till Kap verde i jul!!! Jag ska åka dit med min mormor, morfar och kusin. Det var allt för idag. Jag vet inte om vi ses imorgon det får vi se.


Tack för att ni läste mitt inlägg idag. 

Likes

Comments

Godmorgon på er nu så tänkte jag få och duscha sedan ska jag gå ner och titta på tv!!! Sedan så ska jag ta båten till Danmark och sedan så ska jag äta tacos👍👍👍

Likes

Comments

För några dagar sedan så köpte jag en iPod nano den är verkligen bra!!! Jag tänkte bara säga att jag kan rekomendera den till er!!!!

Likes

Comments

God morgon!!! Nu hade jag tänkt att gå till skolan men bara i några timmar eftersom att jag slutar 12:00 idag efter det så ska jag nog hem och spela lite GTA V sedan ´har jag inga planer mer än att vänta på att mamma kommer hem så vi kan äta lite mat och sedan se lite på tv.

Likes

Comments

God Morgon allihop!! Idag är det Tisdag och det blir ingen speciell dag idag. Har sovit sjukt lite insatt nu tänkte jag gå till skolan efter det så tror jag att jag ska hälsa på morfar lite. Sedan så bli det nog inget speciellt mer än att jag ska äta och lite tv tittande ha en trevlig dag!!!

Likes

Comments

Ska till Grekland i sommar det skall bli jättekul ser fram emot super mycket självklart så kommer jag att publicera många många bilder då!!!!

Likes

Comments

Äntligen är det final i melodifestivalen vem vill ni skall vinna? Själv vill jag antingen att Boris eller Panetoz!!!!!!


Likes

Comments

Instagram@noahpetre

Tack för att du läste min blogg idag. Du är så välkommen att kika på nästa inlägg imorgon!!!