• Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Fick denna super fina, efterlängtade klockan av min pojkvän som studentpresent. Den är så jävla snygg på.
Hade en jävligt go upplevelse med familjen och vännerna bär jag tog studenten, de gjorde min dag/kväll! Massa mat, firande, presenter och massa annat skoj. Tack ännu en gång ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna helgen har bara bestått av att vara hemma med Chloé (min valp) och helt enkelt ta hand om henne. Träffade även en vän som kom på besök med sin hund som skulle träffa Chloé. Det gick dock inte så bra då min valp var lite för hype och bara lekte och skojade, vilket den andra valpen tyckte var för mycket och blev rädd.
Idag blir hon 13 veckor och på Söndag blir hon 3 månader! Åh de växer så det knakar!

Om några veckor tar jag äntligen studenten! Har en outfit, vit jumpsuit med converse (såklart!) och skall beställa hem en outfit till utgången. Familjen kommer ner från Stockholm så ska bli massa skoj. De ska få träffa Chloé och blir även besök på Liseberg med syskonen! Sedan börjar jag jobba!
Försöker även planera in en resa i Augusti, antingen till Barcelona, Grekland, Spanien eller Dubai. Så ja, får jobba en hel del! Åh ska bli så kul, kommer uppdatera mer angående planerna.

Likes

Comments

Fick hem dessa godingar härom dagen! De sitter perfekt! Kommer solklart använda dessa denna sommaren. Har ett par andra skor som även är beställda (från mamma) som också är döds snygga, lägger upp de så fort jag har fått de.

Likes

Comments

Har haft en underbar vecka med min lilla Chloé, därav har jag inte haft tid att blogga. Vi har haft både bra och lite sega dagar. All min tid går ut på att ha koll på henne och lära henne att vara rumsren. Att sitta har hon lärt sig, tog sin lilla vecka dock haha men det kommer, tålamod. Hennes tänder klias också vilket gör att hon nafsar lite smått men inget farligt, när hon har tappat sina mjölktänder växer ju hennes permanenta tänder och då slutar hon helt med nafsandet. Men som sagt inget som gör ont. Annars älskar hon att leka, busa och mysa!
Håller på och lär henne att vänja sig vid olika miljöer, åka bil gillar hon då sover hon direkt typ, men när vi åker vagn så gillar hon att hälsa på allt hon ser haha.
Ska in mot stan idag och fixa naglarna, Chloé kommer givetvis med. Lägger upp lite bilder mot dagen idag!

Likes

Comments

Jaaaa precis som rubriken lyder! Min lilla Chloé som jag jag döpt henne till är äntligen hemma. Vi hämtade henne torsdags, och hon är vara för söt! Hon är en blandning på chihuahua och tibbe. En liten underbar valp på 10 veckor. Är helt kär!

Likes

Comments

Jag får min lilla valp! Dessa tre valpar hade jag att välja mellan, min kille gillar den bruna längst åt höger, vad tycker ni?
Själv tycker jag den i mitten eller den åt höger, dessa valpar är tikar (tjejer) och de är bara 10 veckor gamla. Det är en blandras mellan chihuahua och tibbe. Var utw efter chihuahua men dessa var så söta och ligger inte alls långt ifrån mig.
Har verkligen beslutsångest pendlar mellan tiken i mitten och tiken åt höger.. Alla tre valplarna på bilden är syskon.

Likes

Comments

Sitter framför datorn och kollar på empire samtidigt som jag har smörat in hela håret med kokosolja! Har inte testat det innan men har hört väldigt bra om den. Ska låta det värka i 30 minuter innan jag tvättar bort det.
Lets see if the magic works!

Likes

Comments