Header

Haha jag brukar svara på enkäter som kommer på mail och efter att ha svarat på ett par stycken har jag samlat på mig poäng som jag kan lösa in mot biobiljetter, presentkort och lite allt möjligt. Har nu gjort de i ett par år och det är värt det på den sidan jag är med i. Många sidor är faktiskt skit. Men iallafall, jag har alltid löst in poängen på massa biobiljetter men nu hade jag så mycket poäng över att jag testade beställa ett presentkort också, har varit lite skeptiskt till det. Men det funkar ju! Perfekt som student. ✨✨✨✨

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag är förmodligen galen eftersom jag inte normalt sett är en morgonmänniska. Jag pinar ofta upp mig ur sängen, men idag (och många gånger) så överträffar jag mig själv. Måste nästan vara ljuset. Drog på mig träningskläderna och stack ut ca 06.30 på en morgonpromenad och slängde i en smoothie i fickan. Blev en promenad på ca 40 minuter och stannade och åt frukost på en bänk. Haha. Nu blir det en ducsh, för jag är blöööööt och den känslan känns nice just nu 😅 sen ska jag bege mig ut på grupparbete.

Likes

Comments

Ja man kan säga att jag typ har sommarlov nu!!!

Lämnade precis in sista hemtentan som jag knåpat ihop på 1,5 dag här. Nu är det ju bara en gruppuppgift och redovisning av den kvar av resterande två veckorna och den är nästan klar! Så jag har sommarlov YESSSSSSSSSS. Inte nog med det så fick jag ett C på ekonomitentan. Jag trodde inte ens att jag skulle klara den.... så himla sjukt. Jag måste hämta ut tentan i kansliet och se det med egna ögon först innan jag kan fira. FÖR DET, är VÄRT att fira! Jag har verkligen slitit som ett djur den här vårterminen, två tuffa ämnen som jag aldrig trodde jag skulle klara men som jag faktiskt lyckats få bra betyg i.

Ja vad gör jag nu? Jag ska köpa ett nytt årskort på gymmet har jag bestämt. En present till mig själv.

Likes

Comments

Är man extremt gottesugen och inte orkar vänta på att en kladdkaka ska bakas är mugcake perfekt. 😊

Tänkte dela med mig av bästa receptet. Är ganska farligt, man gör detta lite för ofta 😅
Detta recept är utan ägg. Har testat recept med ägg och dom blir så fluffiga, denna blir krämig och god.

Kladdkaka i mugg recept

1 msk smör
2 msk vetemjöl
2 msk socker
1 msk kakao
1/2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
1 nypa salt
2 msk mjölk


Använd en rätt stor mugg som rymmer minst 2 dl. Blanda allt i muggen, börja med att smälta smöret.
Micra i ca en minut. Jag brukar vakta den och ta ut den när jag ser att den börjar bulla ut på toppen.

Likes

Comments

1. HÄR // 2 HÄR // 3. HÄR // 4.HÄR // 5. HÄR

Tips! Använder ni kod WTF20 hos na-kd så får ni 20 % rabatt. Gäller fram tills idag :) 

Inlägget innehåller adlinks :)

Likes

Comments

Varit på mall of scandinavia idag, Andreas, jag, Lisa och Johan. Blev en spontantripp över dagen bara, kikade i butiker och kollade på Alien convenent på IMAX. Å efter bion åkte vi hem igen :) Rekommenderar inte filmen om man inte tycker om sån typ av film. Var någon som skrek skit högt verkligen flera gånger bredvid oss i biografen haha. Nä fy.


How's your saturday?​

Likes

Comments

Det är en sak jag har funderat kring sista tiden. (Ja jag är en person som tänker väldigt mycket ibland har jag hört. ) Det är att vi människor är väldigt dömande. Vi placerar gärna in människor i fack.

- Du är en typiskt jobbig person
- Du är en tråkig person
- Du är en person som har grönt hår och då gillar du förmodligen heavy metal musik.

Osv. Inte sant? Vi tänker liknande tankar omedvetet. Testa att bli medveten om vilka tankar som går igenom ditt huvud nästa gång du ser eller träffar en människa. Detta är ett ämne jag läst om inom psykologin och det är faktiskt intressant eftersom jag har alltid ansett mig vara bland den minst dömande människan i världen. Ingen är helt opartisk faktiskt.

Allt eftersom, blir vi mer dömande eftersom våra erfarenheter snabbare hjälper oss att koppla ihop vissa egenskaper hos människor. Till exempel känner igen vissa egenskaper hos en person som får oss att ta avstånd eller tvärtom. Till exempel "Du verkar ytlig, mina erfarenheter av såna människor är att dom är falska" Kan man verkligen ha såna åsikter innan man vet om det är sant och sett om personen faktiskt är falsk mot dig? Man kanske borde ge det en chans.

Vi kan ha en dålig dag, ha gett ett dåligt första intryck men skrapar man på ytan lite till så kanske man hittar en diamant.


Testa att prata med någon du i vanliga fall aldrig skulle ha pratat med! I bästa fall kan det ge dig förståelse för en helt annorlunda typ av person jämfört med dig och så lära dig någoting nytt.


Likes

Comments

Alltså kolla vilka söta saker jag hittade!?! Lagerhaus slutar aldrig leverera. ​​​​​Är så glad att de öppnade butik här i Gävle!

Jag kan ju som sagt aldrig gå in där utan att komma ut med en hel påse. Det är helt omöjligt. 😄 Ananasgrejerna ska jag använda mycket i sommar, man ska ju dricka med stil. Fanns jättebra recept i boken, bland annat tequilaisglass, mums.

Likes

Comments

Gymmade på Andreas jobb idag eftersom mitt gymkort har gått ut. Helt ok gym! Körde lite ben och kondition 😊 Han köpte även ny bil idag innan vi drog och gymma, så vi åkte och visade upp den lite osv. Haha. Hans syrra hade köpt bil just idag också, samma märke till och med. Efter gymmet var vi duktiga och köpte pizza, var så trötta och hungrig så vi orkade inte laga mat 😂 Ja det blev en sån dag idag... Nu ligger man i paltkoma. Bra onsdag.

Likes

Comments