Header

Gårdagen var kul! Jag och Andreas fick besök av en vän från Stockholm så vi drog ihop ett gäng igår och spelade bowling och sen blev det en liten krogrunda till ett par olika ställen.

Olivia körde på värme och jag förnekade vintern, men förvånansvärt är strumpbyxor varma. Strumpbyxor sviker en aldrig... Fast idag vaknade jag upp med träningsvärk i magen/revbenen, jag tror att jag frös omedvetet och spände mig så pass mycket att jag fick träningsvärk? 😂 Är man otränad i magen då eller frös jag bara extremt mycket? Ja det är en bra fråga. Jag tror jag kör en oliviastyle nästa gång för säkerhetsskull.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag köpte nytt årskort på gymmet lyxade jag till det med gruppträning inkluderat, men har hittills bara varit på yogapassen.

Jag funderar på vara lite wild and crazy och testa på alla pass på schemat. Har haft den tanken ett tag. Hållhaken är att jag skulle vilja bli mer vältränad först, för vissa av passen är väldigt intensiva. Av tidigare erfarenhet så har jag vilja smygit iväg hem efter halva 😂 Den här hösten har jag haft mindre tid men nu börjar jag komma igång igen och bygga upp styrka.

Anyway... har i flera veckors tid tittat på allra första passet för dagen - 05.40 med crossfit. Tänk vad jag hade chockerat alla om JAG var vaken och körde ett crossfitpass 05.40??? Just för tillfället undrar jag vilka galningar som går på de passen och hur många de är! När jag berättade det för Andreas fick jag höra att några av hans jobbarkompisar brukar köra det innan jobbet.


Galet! Jag vill också testa på vara en galning. Jag vill testa på hur det är att leva som en pigg morgonmänniska. Jag vill bryta ett mönster i mitt liv. Det för mig hade varit extremt och om jag ska vara ärlig lockar inte tanken mig alls, jag ser framför mig hur jag spyr, mår ofta ganska illa på morgonen hehe. Men jäklar vad häftigt det hade varit och göra något som jag absolut aldrig kan tänka mig att göra i vanliga fall. Tänk om jag gillar det? Haha. (För de som inte känner mig är jag extremt morgontrött) En och annan lär ju sätta morgonkaffet i halsen iallafall. Jag själv hade blivit rätt provocerad av och se någon träna så tidigt på mitt flöde när jag sitter och äter frukost.

Ska jag anta utmaningen? Who’s with me? Behöver gärna någon som drar mig dit. Återkommer.

Likes

Comments

Den här helgen styrde jag ihop lite julfika och tjejsnack hemma hos mig på lördag eftermiddag, hann efter det sleva i mig lite mat innan jag åkte till nästa gäng tjejer, snackade, spelade spel och drack något glas med Elin och Emelie. Idag gjorde jag Elin sällskap på julbord vid lunch efter att jag tagit en lång sovmorgon. Hann duscha och fixa till mig på cirka 30 minuter efter att ha vaknat i panik av att vi snart skulle vara på plats. Blev en sen kväll i lördags. Efter julbordet åkte jag hem och har slumrat till i soffan till och från. Det känns okej för att det är söndag.

Nu ska jag ladda om inför en ny vecka! Ska kickstarta veckan med ett hårt gympass imorgon.

Likes

Comments