PANIKEN SKRIKER INOMBORDS!
Har aldrig vatt med om dess like, fyfan! 💭
/nnilssons.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har jag mått som en röv hela dagen idag! Vakna kl 17.00 och tog mig upp från sängen! Men de vara inte länge.. Så gick och la mig igen tills mamma kom upp och väckte mig när de var mat! Har flyttat hem till mamma några dagar förtillfället, skönt att va hemma och bli ompysslad ibland när man inte mår allt för bra, även annars också såklart!
Min mamma är bäst, kunde inte önskat mig någon annan! Hon är en av mina bästavänner, & med henne kan jag prata om allt, hon har hjälpt mig med mycket i livet! Hon är bra hon 💗

/nnilssons.

Likes

Comments


Igår vakna jag vid halv 6 på morgonen och kände att jag hade en stor klump i munnen, tungan hade svullnat upp som jag vet inte vad! Jag ställde klockan på 8 och ringde vårdcentralen! Nonchalant som hon va så fick jag tillslut en tid kl 13.40! Jag somna om även fast jag varken kunde prata eller svälja, men jag tänkte att de bara va nått tillfälligt! Väl hos doktorn så sa han att jag hade fått en allergiskreaktion mot nånting som vi inte vet vad! Så han bokade en ambulans direkt till akuten, fick massa dropp och mediciner, & väl inne på akuten så började svullnaden lägga sig! Och jag fick prata med massa olika doktorer osv! Tillslut så va jag tillräckligt bra så jag fick åka hem! Men han sa att jag skulle va försiktig med vad jag åt.. Men hur lätt är de när man inte vet vad man är allergisk mot? Så nu har de dragit igång en utredning mot allergier, endå bra så man kan få lite mer koll! Men vafan.. 🙄🙄 jaja.. Livet är bra konstigt!
/nnilssons.

Likes

Comments

Igår och idag har vatt en tuff dag på min avdelning på sjukhuset, barnmorskorna är inte nöjda med deras avtal, för lite lön, för lite personal, hinner aldrig återhämta sig mellan arbetspassen osv! 32 arbetskollegor till mig har sagt upp sig under 2 dagar! Jag som trivdes så bra på jobbet, men nu är de kaos där med! JAG ORKAR INTE! Börja lyssna på vårdpersonalen, men nä istället ska de jäkla politikerna som inte ens vet hur de är ute på golvet sitta på sina feta löner och skita i alla andra!
Så nu får vi se hur detta slutar, hoppas de får ett nytt bra avtal så jag får tillbaka mina kollegor! 🙏🏽❤️

/nnilssons.

Likes

Comments

Är helt tom.
Detta året började bra, men har verkligen varit som en bergodahl bana där efter, tuffa besked inom familjen, känslor, privata problem m.m!
Vet inte riktigt var jag ska börja, de bara droppas nya bomber efter bomber, när ska detta sluta? Man är bara människa man orkar inte med hur mycket som helst även fast man tror att man är gjord av stål!

Jag som trodde äntligen mitt liv hade börjat flyta på ordentligt, trivs som handen i handsken på mitt jobb, har alla mina nära och kära och allt flöt på med J! Allt va som en bra dröm även fast där va lite saker man kanske hade velat ha annorlunda, men man kunde iallafall göra allt av den bästa situationen!

Men nu är de bara rent kaos med allt, 527272829 miljoner tankar i huvudet, varit sjuk, blev riktigt kass, orkar dock inte gå in på vad just nu, har äntligen börjat känna mig som människa igen, även fast man inte kan säga på morgonen om man kommer orka hela dagen! Men de är inte de värsta, utan de värsta är att de jag trodde va så bra har blivit käpp rent åt helvete! Vad vi än gör och vad vi än kommer fram till så är de någon av oss som blir sårad i slutändan, detta kommer inte bli en lätt grej! Detta är tufft.. Riktigt jävla tufft!
Har aldrig känt en sån här panik inombords där man bara ser kaos framför sig & inte en lösning som alla blir glada av!

Jag är så glad för nära och kära, utan er hade jag inte klarat detta! Ni lyser upp min vardag just nu'🙏🏽❤️❤️
/nnilssons.Likes

Comments

Idag har jag bara tagit de lugnt, städat lite, käkat frulle & suttit i telefon i minst 3h sammanlagt! Ringt runt till mina försäkringar, suttit i tele med försäkringskassan, bara de tog ju typ 2h att sitta i telefonkö! Allt är så jäkla klabb med dessa myndigheter, dom jobbar under snigelfart!
Väntar på mina pengar sen jag bröt foten, de är bara ett halvår sen nu! 🙄 menmen, dom kommer väl nångång haha!!
/nnilssons.

Likes

Comments

Godmorgon gott folk!
Ligger kvar i sängen och chillar, har fått sova typ sittandes inatt så är lite sleten, 🙄 men mamma ringde nyss och sa att hon va i krokarna så hon skulle köpa med sig bullar så blir de mysfrulle idag igen!👭
Idag blir de inte många knop gjorda, blir kanske ett besök hem till A sen en sväng! Inte träffat henne på länge känns de som, så har lite att ta igen! Fina asse!
Sen om vädret tillåter så blir de kanske en liten promenix ut i de blå för att få lite frisk luft, man känner sig som en säck potatis! 🔥
/nnilssons.

Likes

Comments


Blev upphämtad av Ludde vid 16 tiden, skulle och kolla på en lägenhet, jag blev kär direkt! Så fin, en 3;a på 130 kvadrat! #drömmen , så nu är de bara att hoppas!!
Efter de stack vi och hämta upp C och drog till maxi och handla taco grejer' sen slängde vi ihopa allt och käka med gott samvete, hade dock inte nån aptit så fick typ tvinga i mig maten, 🙄.. Men de gick ner tillslut! Men gott va de! Sen avsluta vi kvällen med massa snack och skratt, en bra söndag med 2 kiosk med andra ord!
/nnilssons.

Likes

Comments

Fredagen började med att jag gick till jobb i vanlig ordning, började 13.45 så gick i god tid och snacka en snabb sväng med J i telefon och smed lite planer'
Hade en ganska lugn dag på jobb, börja dock känna av att jag börja få ont i magen vid 15 tiden, men inget konstigt tänkte jag! Tog 2 panodil sen tänkte jag inte mer på de, eller jo bara att smärtan inte försvann!🙄
På kvällen förlöste vi en liten bebis, & när allt va klart skrek jag ut "nu svimmar jag" fick värsta smärtutbrottet, så fick sätta mig på golvet, sen fick jag typ krypa ut i personalrummet, hade så ont så jag visste inte var jag skulle ta vägen! Mina kollegor skicka hem mig, men kom aldrig så långt så fick gå inom akuten!
Där blev en lång väntan med massa prover och kläm på magen osv! Tills dom bestämde sig för att lägga in mig på min gamla avdelning, akutvårdsavdelning kirurgi! Kom upp där runt 4 på lördagmorgon, ont som fasen och hög på morfin kunde jag slumra till lite från och till! Vid 8 på morgonen kom läkaren och kände igen och trodde de va inflammation i blindtarmen, så hon anmälde mig till operation, och en timme efter va de dags! Nervös inför vad som skulle hända så körde dom ner mig! Allt gick så fort där, dom satt nål hängde massa dropp och lät mig andas in i mask och spruta in sömnmedlet i nålen! Sen sov jag gott i nån timme! Sen vaknade jag upp på uppvaket och mådde skit! Mådde illa hade ont och va allmänt seg! Låg där i 3 timmar innan jag fick åka upp till mina kära gamla kollegor igen! Sov från och till hela lördagen, & övernatta till idag! & vid 11 tiden kom läkaren och snacka om vad dom hade gjort osv, blindtarmen va lite retad och hade haft en stor cysta som hade spruckit och läckt ut vätska, så inget farligt! Men fan så ont! Men skrevs hem med lite god piller och antibiotika så jag ska nog klara denna veckan också! Nu är magen dock helt spänd så ser ut som där ligger en liten minime i magen! Haha men de får man också leva med! Beach 2022, here i come!

/nnilssons.

Likes

Comments

Måndagen starta med att jag fick va hemma från jobb, mådde riktigt usligt, hade åkt på värsta influensan med feber och halsfluss och ont i hela kroppen, orka inte ens gå upp ur sängen på hela måndagen, så blev att jag va sängliggandes måndag tisdag och onsdagen, torsdagen börja jag bli människa igen, så stack hem till L och softa där hela kvällen, men god mat och bra sällskap!
/Nnilsson.

Likes

Comments