Redken kommer släppa några nya färger i gloss serien närmaste framtiden. Och vi har fått ett litet förhandsprov på dom & ska bli så kul att använda dom då jag kan säga att dom ser riktigt mömsiga ut! Det kommer bla: Blue, Pink, Peach & Silver!

Här är några inspo bilder ifrån Pinterest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter nu på tåget hem efter en helg i Göteborg. Jag & min bror som bor i Karlstad hade planerat in en helg att åka till Göteborg & hälsa på pappa samtidigt. Så vi kom redan i fredags men då blev de lugnt med middag & kortspel!
Pappa & hans sambo Lotta har även flyttat till en nyproduktion så det var första gången vi såg lägenheten. Super fin & så skönt att dom nu har ett extra rum.

lördag hade pappa såklart planerat in en massa överraskningar hela dagen. Även fast jag tycker de är lite jobbigt att inte veta vad man ska göra så hade han planerat det riktigt bra. Lottas son var även med oss. Vi började med att spela shuffelboard på Star. Sedan var det middag på pinchos och sen vidare till konserthuset där vi såg komedishowen: omogna killar - kommer till stan med Özz Nûjen, Patrik Larsson och Måns Möller. Alltså jag skrattade så jag grät!! Så ett hett tips om ni vill garva läppen av er!

söndag/idag så har vi varit & shoppat. Och nu sitter jag på snabbtåget med mtr påväg hem till Stockholm igen. Där vi även har en spännande sak på g som jag kommer dela med mig av sen!

Tack världens bästa pappa för den här helgen!

Likes

Comments

Tänkte berätta hur min hårvårdsrutin går till från tvätt till stylad & klar.

• Först tvättar jag håret en gång med Redkens silverschampo (dock inte varje gång men ungefär en gång i veckan)

• Tvättar sedan håret två gånger till med Pureology Perfect 4 Platinum schampo.

• En gång i veckan använder jag inpackning , oftast Redken Extreme och varannan vecka använder jag Redkens ph-bonder hemmabehandling. Avslutar med Perfect 4 Platinum conditioner.

• Vrider sedan ur håret och sätter upp det i aquis hårturban och har det så i ca 1 timme.

• Sprayar i One United & borstar sedan igenom håret & har i anti snap & glow dry och fönar igenom det.

• Tvättar & fönar håret på kvällen och sen stylar jag det på morgonen. Då använder jag först fabricate eller iron shape som värmeskydd och lockar sedan till håret med Cloud nines plattång. Avslutar med argan olja.

Likes

Comments

En av mina favoritfärger som även inte går ur tiden & du kan ha den på massa olika sett. Och den passar dom flesta!

Exempel 1: om du är blond & vill ha en förändring, mer djup i färgen men inte vill gå hel mörk.

Exempel 2: om du är brunett och vill ha mer liv i längderna så kan man i lite ljusare partier för att mjuka upp färgen.

Exempel 3: om du vill slippa färga håret så ofta så kan du spara din egen utväxt & göra balayage för att mjuka upp utväxten men du får ingen kant.

Exempel 4: är du en av dom som inte kan bestämma sig om man vill vara blond eller brunett? Här har du de bästa av båda delarna.

Likes

Comments

Den där satans höstförkylningen verkar ha kommit till mig nu också...
Tur att man införskaffade sig en ny pyjamas från H&M och att man kan använda aquiz hårturban efter duschen så livet blir lite lättare.

Dags att krypa ner i soffan till nån bra film för att sedan jobba en sväng imorn & sen tillbaka till soffan igen.

Hoppas ni har en bra fredagkväll & en skön helg!

Likes

Comments

Boosta ditt hår med en extra kur på salongen!

Det är inte endast under sommaren man måste ta extra hand om sitt hår utan även ännu mer nu under hösten/vintern då det är torrare i luften.

Dessa behandlingar kan du välja att göra i samband med en klippning eller färgning för ett billigare pris.Chemistry kuren är en intensivare inpackning som man kan skräddarsy till vad just ditt hår behöver. Denna håller ca 15 tvättar. Använd Redkens inpackning för underhållning hemma mellan behandlingarna.

Heatcure är en värmeaktiverad hårinpackning. Vi använder en speciell plattång för att värma in inpackningen i håret. Den är djup mjukgörande och återställer hårets utseende och känsla.
Håller i ca 10 tvättar och har en hemmabehandling som du kan använda mellan behandlingarna.

Likes

Comments

Vill du ha ett tjockare hår? Ett längre hår? En färgeffekt men vill inte färga håret? En styling som håller bättre? Känslan av att inte behöva tvätta håret varje dag?

Då kommer du att äääälska hairtalkextensions. En skonsam tejpmetod som ger ett naturligt resultat samt ser naturligt ut.

Här är några jag har suttit hairtalk på, vill ni se förebilder också så besök min instagram: @madebynilssonlisaa

Likes

Comments

Haft en super härlig långhelg i Arboga & Örebro. Hunnit med att bara vara hemma hos mamma & slappat. Middag & spontan utgång med Jojje som skulle dit och jobba. Även middag, övernattning & shopping med Amanda. Och såklart hunnit hälsa på Nathalie & finaste Thiago.

Idag var det tillbaka till jobbet igen men avslutade med att gå ut & äta tapas med Pernilla.


Några bilder ifrån helgen

Dagens bilder

Likes

Comments

Fredag & ledig långhelg för en gångs skull. Den kommer även att spenderas i Arboga & Örebro.

Jobbade först hela dagen sen va det bara att brumma mot Arboga och nu sitter jag bänkad i soffan hemma hos mamma med nytvättat hår i min hårturban från aquiz hair, looooove it!

Aquiz hårturban är en specialsydd hårhandduk som absorberar vattnet snabbare & även är skonsammare för ditt hår. Som pricken på i:t så är den formad så den lätt kan snurras ihop runt huvudet och sättas fast med en knapp så den sitter på plats.
Du hittar den på Salong Tid men även nu på Åhléns.


'Bilder tagna tidigare hemma i Stockholm & på salongen'

Fixade även mina naglar igår på Salong Tid.

Likes

Comments