jag vet inte om jag vill börja blogga här igen. jag vet fan inte! gah vad arg jag blir. den bloggen jag har nu har ju sina för och nack delar precis som denna har. aja, jag får se. vad tycker du? nattstad eller blogg.se? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har ny blogg nu som ni kanske märkt att jag inte skrivit här. anledningen är att folk som inte ska lägga sig i lägger sig i min blogg åh så. visst skriver jsg något får jag ta den kritiken, men med tanken på mig och denne persons förflutet tycker jag att det va fel av henne att just kommentera om sverige demokraterna. men nåja, alla har sina åsikter!

Likes

Comments

sitter hemma, orkar inte skolan idag. jag ska faktiskt städa mitt rum. får se om jag dammsugar hela huset, issa kommer ju sen åh då ska vi göra persiljebiffar. så jävla underbart! sen ska hon sova hos mig för imorgon drar vi till ullared med min mamma och mammas syster. as myyyyyse. fan va jag ruinera min mammas. hihi. en sak som är säkert at jag sks köpa som ja redan kollat in är björn axén volymtång. najsbajs juu.

men nu ska jag kolla klart på vakna med the voice åh sen blir de VÅRA BÄSTA ÅR! det är kärlek.

Likes

Comments

Har engelska just nu, as najs eller inte. ska ha två engelska lektioner idag av någon anledning. JAG ORKAR INTE

och jag har blivit brunett med. kommer kanske bild på det sen ;)

Likes

Comments

Ligger i sängen och käkar godis, ska försöka tvinga mig att plugga. Jag kan det fan inte. Det går bara inte av någon jävla weird anledning. Typ hej kom och hjälp mig?!

OCH JAG TYCKER NI SUGER PÅ ATT KOMMENTERA. något litet iaf? :(

Denna låten är världens finaste, tror alla har hört den. Men den är helt jävla underbar. Tror jag lagt upp den innan.


Likes

Comments

Sitter i skolan, as najs eller inte. ska ha arbetsmiljö och säkerhet nu och läraren kan komma någon gång. jossan sitter här och säger tjena fan *låter som ronny och ragge*

JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM

Likes

Comments

Sitter hemma nu, stannade hemma nu på morgonen, rätt gött jaaaaaaaaaaa. alltid najs att gå upp tidigt och bara dega i soffan med teven. as najs jaaao. ska snart gå ner och fixa mig lite för bussen går 10:05 från mig busshållplats.

just nu snackar dom sverige demokraterna på vakna med the voice. i like them. dom har faktiskt bra politik och DOM ÄR INTE RASISTER! varför skulle dom annars vilja hjälpa invandrare ? fast inte här. detta är sverige som ska va rikt på svenskar, detta ska fan inte bli något arabland där invandrarna vinner majoroiteten över svenskarna. eller tycker jag ensamt om detta?

Likes

Comments

Det är nästan bud på de ja! Men jag vill kolla Irene Huss. Jag ska ändå inte gå te skolan imorgon på för middagen. Jag pallar inte plus att jag är inte klar med min hotell uppgift. Bad bad bad! Men iaf, pappa vägrar kolla på den smörjan som går i repris så jag tänkte kolla i deras sovrum, men nej, där har dom ju inte femman. Så ska nog kolla på kanal 5 play! as gött! :)

Likes

Comments

Dålig updatering jag vet :( men vi ahr inte haft internet i skolan sen har de vatt så mycke efter skolan.

Jag tänkte bara skryta om att jag känner grabben! Gick i samma klass som han från 4-6 , sen gick vi på samma skola 7-9 men olika klasser. Lite coolt huh? Nä de tycker jag faktiskt inte, men han sjunger grymt bra!


Likes

Comments