Header

Allt och lite till

självklart inkluderas chips och godis i fredagsmyset

godkväll mina fina läsare - är ni mitt uppe i fredagsmyset och idol precis som vi?
älskar sådana här fredagskvällar, speciellt efter en hård arbetsvecka. längtar även efter säsongspremiären utav Ack Värmland efter idol. visste ni förresten att Ack Värmland är inspelad i min hemstad Trollhättan? extra kul när man känner igen sig i serien.

nu ska jag återgå till att fokusera på idol

puss på er

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 38 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till

hur fint är det inte när solen lyser in genom fönster en krispig hösteftermiddag?

godmorgon kalla torsdag - eller jag tror att det är kallt ute för det är frost haha.

har ni mina kära läsare sovit gott? jag har sovit som en stock vilket var himla skönt. känner mig rätt utvilad och det är ju bra när 10h jobb väntar. dock så har jag lite ont i magen... hoppas på att det går över så jag kan jobba hela dagen.

idag blir ju planerna inte mer än att jobba. ska nog tvätta endel också inför resan på onsdag.

önskar er en trevlig torsdag. och tycker ni att det är lite jobbigt idag tänk då på att det är fredag imorgon✨

  • 112 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till, Shopping

godkväll mina fina - här har det ekat halvtomt några dagar men nu börjar livet ordna upp sig igen. kameran gick ju sönder och i och med att vi åker till USA nästa vecka och har massvis att göra i helgen så var jag tvungen att köpa en ny igår och jag är så nöjd med mitt val. tog lite sneak peak bilder på ett utav mina nya klädesplagg som kom hem idag (bilder kommer nedan). var så glad över att byxorna passade mig! var lite orolig över att de skulle vara för små.

har verkligen kommit in i en fas där jag älskar håliga jeans - hur snyggt? vad tycker ni? har ni också fastnat för den trenden?

det blev bara ett inlägg idag då det blev så sent. suttit och grejat med kamerorna hela kvällen... fört över bilder och satt igång den nya, är helt slut nu. ska faktiskt gå och lägga mig alldeles strax. Simon är sjuk så han har redan lagt sig... hoppas på att jag klarar mig denna gången, har ingen tid att bli sjuk.

vi hörs imorgon- sov så gott ✨

  • 140 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till, Shopping

SÅDÄR - nu har jag lugnat ned mig lite granna. var ju helt hysterisk igår när kameran gick sönder... kändes som att hela livet skulle rasa samman haha. förstår inte hur man kan bry sig så mycket om materiella ting... har aldrig varit sån förut, men tror att det handla mycket om att jag hade såna förväntningar inför New york att jag skulle ta många fina bilder och de liksom förstördes men nu är allt i sin ordning igen för att;

jag har köpt en ny kamera!! anmälde att kameran gick sönder hos försäkringsbolaget imorses och i eftermiddags fick jag reda på att jag fick ersättning så åkte och köpte en ny nu i eftermiddags. passade på att köpa en lite mer avancerad kamera än tidigare (hade Sony a5000) så denna gången blev det en riktigt systemkamera nämligen Canon Eos 750D. jag har inte testat den än men tror den blir super! fick dock lägga 3000kr själv + att jag la till försäkring. insett att det är värt att betala ca 500kr för ett år och om det skulle hända något sen så får jag en helt ny.

kan knappt hejda mig från att använda den. dock så måste jag vänta på att den laddas klart✨

  • 204 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till

jag skriver till er med gråten i halsen och i ren panik!! som jag nämnt tidigare åker jag och Simon till USA nästa onsdag och vad tror ni händer idag? jo kameran åker i golvet och går sönder... behöver därför er hjälp med tips på bra kamera som inte är alls för dyr?!

ge mig alla tips ni har!!!

ni ser ju nedan hur bilderna blir. blir så ledsen när jag sed det! använder ju kameran så mycket till allting - och ja det är bara materiella ting och de går att ersätta men ingenting jag hade räknat med nu.

  • 251 Readers

Likes

Comments