gooodmorgon!
Sovit gott?

Jag har sovit relativt skönt... Tror jag? Haha Nä men vaknade vid kl 7:30 av att klockan ringde då jag skulle upp och träna vid 9:30 och måste äta en stund innan, dock ändrades de planerna ganska snabbt. Nämnden ju igår att jag haft ont i huvudet i veckan, hade känningar av detta nu på morgonen med och i och med att det är krävande att träna = kan starta redig huvudvärk fick jag ställa in de planerna.

Så nu sitter jag i soffan, medan regnet smattrar mot fönsterbläcket, med tända ljus, té och kollar på nyhetsmorgon. Så trots att jag inte kunde träna så kan jag inte kalaga 🍂🍁.
Min tanke är att sätta igång och plugga en stund. Annars är ingenting planerat idag, vilket är väldigt skönt. Simon sa igår att han ville hitta på något idag, men eftersom att han kände sig dålig får vi se vad som orkas med. Annars får det bli plugg och städning av lägenheten idag, kanske en promenad mef Sandra (om vädret tillåter) 🌧.

Nu ska jag sätta igång med plugget. Hoppas ni får en fin, mysig lördag i regnet🤗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Halli hallå!
Jag lever... Livet och sjukdom har bara tagit ett kliv imellan. Annars då? Tänkte summera veckan som varit

-Jobb
-Huvudvärk
-Kalas
-Sjukgymnasten
-Jobb
-Jobb

Sådär har min vecka sett ut, inte den roligaste, men så är ju livet ibland. Var som sagt hos sjukgymnasten i onsdags (07:15!! alldeles för tidigt) och fick en trolig diagnos på mitt knä. Skadade det, för er som inte vet på vårruset i somras och har efter det haft svårt att löpa längre stunder. Alla har sagt till mig att det troligtvis är löparknä, men efter att jag har vilat i flera månader och endast sprang 10min senast så insåg jag att det inte kan vara det. Så han trodde iallafall att det var minisken som fått sig en smäll... Skall tillbaka dit på onsdag och få lite övningar och tar inte det bort smärtan får jag kontakta en läkare😟. Inte det bästa beskedet, men hoppas på att det går över.

Idag annars har jag bara jobbat och om en stund ska jag hem till Ebba på tacomys 😍. Så nu ska jag ta tvätten innan så hörs vi i helgen. Puss och Kram 

Likes

Comments

Jag lever, även om man kan tro det motsatta... Hade sådan fruktansvärd huvudvärk i söndags och igår kämpade jag mig igenom jobbet tills stägning, sedan fick jag gå hem. Kom hem och försökte sova bort den, ville trilskas och inte ta ipren... Men när jag till och med inte tålde dofter längre gav jag upp 😥.

Nu är jag redo för dagen, dock med en ipren i kroppen så får se hur det går. Hörs senare ❤

Likes

Comments

Bilder från dagens aktiviteter

Hejhej,
Nu är jag hemma igen från dagens två aktiviter: Innebandymatch där Elfhög tyvärr förlora och MAXmat under tiden vi kolla😋.
Annars så var det himla kul att träffa Hanna igen efter några veckor och även kolla på matchen, trots förlusten.

Nu sitter jag endast hemma i soffan och väntar på att tiden skall gå. Om en stund ska vi nämligen hem till Simons föräldrar och spela bingolotto och bara mysa. Har blivit så att man inte orkar göra något på helgerna längre, utan bara ta det lugnt.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Likes

Comments

visst passar jag som hund? har nog varit det i mitt förra liv 😋

Godmorgon lördag, bästa dagen!

Hur står det till i stugorna där ute? Hos oss är det bara bra, dock hade lägenheten behövs sig en omgång haha. Denna veckan har varit väldigt inaktiv när det gäller bloggen, men har nog inte haft någon inspiration men nu så!

Denna veckan har endast gått åt till jobb och träning. Har verkligen fått en så bra start med träningen, vilket känns så himla skönt. Har till och med börjat uppskatta att träna på morgonen innan jobbet, äntligen! Känner mig mycket piggare och energirik, så detta kommer jag fortsätta med. Men har haft träningsvärk hela veckan haha!

I helgen annars har jag inga direkta planer utan tar det som de kommer. Idag ska jag åka en sväng till Trollhättan och träffa Hanna och ikväll vet jag inte riktigt, ska nog bara ta det lugnt och imorgon blir det träning. Ska försöka få in endel plugg med tänkte jag.

Nu blev det ett långt inlägg här... Så vi hörs senare 🤗

Likes

Comments

Jag: Vilken tid har du match imorgon?

Simon: Men jag sa ju att matchen är på lördag?

Jag: Jaaaa, men det är ju lördag imorgon??? Idag är det fredag??

Simon när han inser att han har fel "käft" och ett småflin!😂

Finns det något bättre än att ha rätt? 🙄😋

Likes

Comments

På facebook går det nu runt ett inlägg som uppmanar till att Swisha 10Kr till bröstcancerfonden under oktobermånad - den rosa månaden.

Så gör som jag! Swisha 10kr till 9005919 och skriv FB i meddelande.

En kan inte göra allt, men alla kan göra något

Likes

Comments