View tracker

Allt och lite till, tvåtusensjutton

godmorgon! hur mycket älskar vi inte att det är helg och lördag? så himla underbart

vaknade som vanligt vid klockan åtta trots att jag kan sova ut, men antar att min kropp tycker att en och en halvtimme extra är att sova ut.

igår gjorde jag inte så jättemycket. tränade, jobbade och sedan gick jag och Simon över till Hanna och Emil där killarna spelade cs och vi tjejer bara hängde i soffan, jag var hemma vid klockan elva.
idag är planerna sådana att jag ska vid halv elva möta upp Julia för att köra veckans sista träningspass (både det från igår och det idag kommer komma upp sedan), efter det blir det några timmars plugg följt av mys hemma hos mina föräldrar i eftermiddag/kväll. ska iallafall äta middag där och jag har önskat: potatis, köttbullar, lingonsylt och brunsås så himla gott!

nu ska jag gå in och vecka Simon så han kommer upp i tid till sin match. vi hörs senare alla fina! trevlig helg✨

Likes

Comments

tvåtusensjutton

Simon brukar vara väldigt snäll att sova ihop med! han snarkar inte, han tar inte stor plats i sängen, han pratar inte i sömnen och han gnisslar inte tänder.
men igår natt var han minsann inte snäll!

jag låg och sov så himla skönt när jag helt plötsligt känner att "någon" rycker ifrån mig min kudde! jag vaknade och tittade runt efter en ny, men det fanns inte någon?! Haha! såg då att Simon låg och höll om MIN kudde plus sin egen haha. jag var då så snäll och drog den tillbaka!

på morgonen så frågade jag honom vad han höll på med i sömnen, han visste att han hade gjort det men inte varför haha! det var faktiskt rätt så roligt.

gör ni något underligt i sömnen? jag själv har en förmåga att prata väldigt mycket i sömnen.

Likes

Comments

Allt och lite till, tvåtusensjutton

nyduschad i min alldeles förstora morgonrock

godmorgon! äntligen fredag, vilket är väldigt skönt! Hoppas ni hade en bra dag igår ✨ jag var så himla trött igår att när jag kom hem från jobbet vid halv sju så vi gjorde endast ihop lite tacos (!!) åt och sedan somnade jag... därav den dåliga uppdateringen igår - eller ja helt utesluten uppdatering. men nu är det ju helg snart så då blir det bättre!

just nu är jag lite stressad... kom hem från gymmet och har nu duschat och äter frukost. börjar jobbet vid tjugo över nio, alltså om cirka en timme så har knappt med tid på mig. hemskt ledsen för de fula bilderna ni får utstå i detta inlägget, men det är så det blir ibland!

nu måste jag äta upp och sedan skynda mig. vi hörs efter jobbet och då kommer dagens träningspass upp! ha en trevlig fredag ✨

Likes

Comments

Allt och lite till, mat, tvåtusensjutton

dessa bilderna är ifrån några veckor sedan när jag och Simon hade tacomys

huuur gott ser inte tacosen ut på bilden? hade gärna haft tacomys ikväll! jag är en person som älskar tacos och skulle nog kunna äta det en gång i veckan! de är ju så himla enkelt och dagen efter använder man resterna och gör natchotallrik MUMS. denna veckan har jag också längtat efter helgen alldeles för mycket, tur att det är torsdag imorgon. inte för att mina vardagar är tråkiga, men vill ha en mysig kväll med Simon då vi gått om varandra hela veckan.

nu ligger jag iallafall nedbäddad i soffan efter träning, bodycombat som för övrigt gick väldigt dåligt idag... hade ingen energi alls! - ska bli skönt med vilodag imorgon. har även hunnit med att plugga och nu ska jag strax kolla på Reneés brygga och vänta in Simon som är iväg och tränar.

då jag är väldigt trött så ska jag lägga ifrån mig datorn och telefonen nu, så vi hörs imorgon alla fina ✨

Likes

Comments

inredning, tvåtusensjutton, Tips

något jag vill börja unna mig varje vecka nu sedan jag fick min klongvas är snittblommor, helgblommor som jag så fint kallar det. antingen varje helg eller varannan beroende på hur dåliga de jag har har blivit!

i helgen köpte jag eucalyptus och se vad fint det blev

Likes

Comments

Instagram@nnathalies