Allt och lite till, tvåtusensjutton

godmorgon mina solstrålar! vaknade ni också upp till att solen skiner idag? här skiner den för fullt - så himla skönt.

dock vaknade jag redan vid halv sju? dock somnade jag vid tio igår så det är ju inte så konstigt. var verkligen helt slut efter denna veckan eller ja, dessa månader med fullt upp - inte haft en hel ledig dag eller helg sedan jul... ni förstår ju? så denna helgen är väldigt magisk för mig. kan verkligen göra vad jag vill.

så idag tar jag dagen som den kommer! har inga planer förens ikväll då vi är några tjejer som ska ut och äta på pinchos och ta något glas - så himla mysigt.

men först ska jag njuta utav en frukost och en skön dag! hoppas ni får en fin dag ✨

Likes

Comments

tvåtusensjutton, Allt och lite till

Godmorgon!✨
Och jag är i livet haha även om jag inte trodde det igår morse när jag satt på tåget ner till Göteborg! var så himla nervös och var så rädd att jag inte skulle hitta och hinna fram till tentan, men det gjorde jag och var till och med där i väldigt bra tid.
tentan började klockan nio och höll på till klockan 12! jag var dock klar redan klockan elva - och jäklar vad nervös jag var.

Provet påminner väldigt mycket om teoriprovet till körkortet. av 120 frågor på fyra delar plockade de bort 20 st som inte är med i testet egentligen. man var tvungen att ha 60% på varje del och totalt 70% = alltså mer än 60% på varje del.

när jag tyckte på "avsluta" test trodde jag att jag skulle kissa på mig haha! de va långa sekunder man satt där och vänta....men vet ni ? jag blev GODKÄND! så nu är jag licensierad ekonomisk rådgivare, hur sjukt? som jag kämpat och nu är den äntligen klar?! så igår var jag helt i extas - euforisk. skulle shoppa men knappt det kund jag fokusera på haha. men lite shopping blir det.

men nu kan jag äntligen göra roliga saker igen! ett stort fokus som blir hos mig är bloggen - stay tuned.

för att beskriva min lycka igår fick jag använda detta filtret på snapchat! har ni sett någon lyckligare ?

Likes

Comments

Allt och lite till, tvåtusensjutton

några bilder som gör mig lugn

hej alla! det är en nervös och stirrig Nathalie som skriver för imorgon är det "the day". en dag som kan påverka min framtid på flera olika sätt haha!

nejdå, så himla allvarligt är det inte. däremot är det tentadags och en annan sak som jag ska göra imorgon. så tar tåget vid klockan tjugo i sju till Göteborg och runt nio kan ni hålla tummarna för mig. klarar jag den inte så kommer det vara tråkig, men då gör jag den igen om några veckor.

i mellan tentan och det andra mötet är min tanke lite shopping och lunch. dock tycker jag inte att det är så kul att äta själv så har jag någon vän eller släkting som är ledig mellan 12-14 imorgon som vill luncha? hojta i sådana fall!

nu ska jag försöka lugna ner mig... jag tror inte på detta att vrålplugga dagen innan en tenta, så fick bli lite plugg på jobbet men ingenting nu på kvällen.

vi hörs imorgon under dagen! ha en fin kväll ✨

Likes

Comments

mat, Tips, tvåtusensjutton

tänkte ge er tips på en jättegod och enkel maträtt som vi gör när vi inte orkar göra något avancerat till middag.

det ni behöver är:
En till två paket färskpasta (ta den ni tycker är godast)
en purjolök
en normalstor fläskfilé
En styck röd paprika
två stycken 3dl kelda's pastasås - fyra ostar

skär purjolöken i lagom stora bitar - alla gillar ju olika och skär fläskfilén i bitar. lägg sedan fläskfilén i en gryta och Stek tills den är färdig, det vill säga ej röd. skär också paprikan i bitar, ganska små bitar och tillsätt sedan denna plus purjolöken i grytan med fläskfilé och häll i ostsåsen.

koka upp detta en liten stund för att de ska bli en krämig sås. koka pastan och lägg sedan i den färdiga pastan i grytan med fläskfilé och rör om.

till sätt peppar och salt efter behov

Klart

Likes

Comments

Instagram@nnathalies