Header

Allt och lite till, Shopping , inspiration

nu är det ju snart dags för året sista dag - nyårsafton. i år ska vi fira här hemma hos oss med några vänner. vi ska äta god mat, köra olika lekar och dricka massvis med champagne - låter som en toppen kväll enligt mig. brukar tycka att nyår är väldigt överskattat så tar det lite som det kommer.

har ni bestämt era planer inför nyår än?

dock så finns det inget roligare än att välja outfit för nyår - just för att man verkligen kan gå all in. har en svart paljettklänning jag har som nödlösning... annars så har jag beställt detta nedan och hoppas på att något passar mig. de andra skickar jag tillbaka. min favorit är faktiskt den kornblåa paljettklänningen.

vilken är er favorit?

fick beställa hem två olika då det är olika modeller på jumpsuiten dem ni hittar dem HÄR och HÄR. kornblå paljettklänning HÄR.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 25 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till, inredning, vår nya lägenhet

kollat på kök hela eftermiddagen och äntligen har vi ätit och ligger nu i soffan och kollar på film. varit så mycket med lägenheten då vi måste ordna med tillval och så denna veckan då allt egentligen redan skulle varit inne... men tror vi har kommit till
rätta nu.

vi har valt svart klinkers i badrummet med vitt kakel på väggarna - även i entrén. köket kommer bli mörkgrått med en vit skimrande laminat bänkskiva och handtag i krom. vi valde också att ha skåp med lite mönster på samt ett vitrinskåp med spottar. här nedan får ni ett smakprov på hur köket ungefär kommer att se ut - hittade inspirationen på Pinterest. 

guldiga handtag är också väldigt snyggt och vi velade fram och tillbaka. men i och med att vi har rostfritt stål på alla vitvaror ville vi inte blanda för mycket färger.

vad tycker ni? gjorde vi ett bra val?

  • 140 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till, vår nya lägenhet , inredning

okej... nu har jag bestämt mig - jag fortsätter att blogga. har ju haft lite bloggpaus denna veckan och nu känns det som att min motivation börjar komma tillbaka och tänker därför börja blogga imorgon igen som vanligt med 2-3 inlägg om dagen.

vill även med detta inlägget berätta en annan sak som hänt medans jag varit iväg denna vecka nämligen; VI HAR KÖPT LÄGENHET - ja ni läste rätt. en nyproducerad fyra som kommer att vara klar i september och som jag längtar. det är ju ett tag kvar, men känns ändå bra för då hinner vi planera och ”bo ut oss ” ur denna lägenheten vi har nu som vi för övrigt älskar men känner att vi vill äga något nu. har ju inga riktiga bilder på den - men här nedan kommer några bilder ur katalogen.

just nu är vi i fullgång att välja kök osv. dock är det inte helt säkert än att vi får lov att göra det då vi ät ganska sent ute... men håller tummarna.

  • 338 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till, Shopping

hello bloggen - längesedan jag kikade in här sist jag vet... men har inte haft någon direkt inspiration till att skriva något, har faktiskt gått i tankarna att sluta blogga och endast ha kvar min instagram men kan inte riktigt bestämma mig - vad tycker ni? Är min blogg ens intressant? Vad gör att just DU kikar in här?

denna veckan har iallafall gått i raketfart och imorgon är det redan fredag och då vankas det julfest med jobbet. har verkligen sett fram emot den så ska bli riktigt kul =) har också en annan rolig grej på gång, kan dock inte berätta för mycket då det inte är något påskrivet än.

istället visar jag er en sneakpeak på jackan och mössan jag köpte i helgen. jackan är från rock and blue och den hade jag spanat in länge! mössan blev ett spontanköp och är ifrån Calvin Klein.

  • 431 Readers

Likes

Comments

Allt och lite till

bild lånad från pinterest

vad säger ni? visst ska vi rocka denna veckan?
jag känner mig betydligt piggare idag och prickarna i halsen börjar försvinna så beger mig till jobbet för att se hur det känns. idag står även visning på agendan - hoppas på att denna lägenheten är toppen.

  • 553 Readers

Likes

Comments