Header

Dom kommer bli SÅ fina i nya lägenheten tillsammans med bordet vi beställt! Längtar såååå efter att flytta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Mars förra året var så blandat. Jag fick ryck och klippte av håret, mina föräldrar skaffa en liten vovve, min studentklänning samt mössa och inbjudningskorten kom och det var en del festande.

Likes

Comments

Alltså. Idag är jag så glad! Börja dagen med att jobba 7-16, och efter det hämtade jag ut ett stooort paket från Lyko med smink och hårprodukter🙆🏼 SEN... åkte jag och älskling och skrev på kontraktet för vår nya lägenhet!!!!!!😍
Eftersom det är en byggplats just nu så e de lite svårt att tänka sig in hur de verkligen kommer se ut när det är klart, men jag är säker på att de kommer bli sååå bra!
Det är snetak i lägenheten samt att det är öppet mellan vardagsrum och kök, så det kommer bli supermys!
Kul att få vara med från början med en lägenhet också så man får bestämma själv..... bra dag👏🏻💋

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmoooorgon! Äntligen en sovmorgon, det var fan inte igår jag fick sova ut haha. Dom två senaste dagarna har jag jobbat både dag och kväll så alltså har de blivit tidiga morgonar och sena kvällar😩 men idag har jag ett kort pass på Jysk framför mig, eftersom det är röd dag så stänger vi 16. SÅ skönt!


Bild från när jag Nicole, Simon & Dennis var i helsingborg i somras. Ska försöka få upp lite bilder från den helgen, kul att ha allt sparat på bloggen tycker jag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt liv för ett år sen.. Jag bodde tillsammans med Michelle, har nog aldrig sett så mycket saker som vi hade ihop i en så liten lägenhet haha. Jag gick ju även i skolan här men det var väl här nån gång jag slutade gå dit, sen hann jag även med en tripp till Idre! Åh va jag saknar att åka skidor, min familj åker upp nu i februari men pga jobb osv så har jag svårt att åka med. Men minst en gång innan detta året e slut så vill jag uppåt i landet för en veckas skidåkning.

Men ja, jag måste säga att gud va tiden både går snabbt. Detta känns som ett helt annat liv typ, men ändå så känns det inte som att detta var allt för längesen?? Hmm...

Likes

Comments