Vardag

(11.40 Dubai)

Så sjukt härligt att bara ligga här på stranden och njuta. Njuter lite extra nu de sista dagarna så att man klarar sig hemma i ruggiga Sverige till nästa utomlands resa. Idag går vi all in och tog efter frukosten ett tränings pass och sedan fixade vi i ordning oss, gick sedan ner till stranden och nu ligger vi här.

Vi ska nog gå iväg till någon restaurang och äta lunch, det är nog allt som händer idag, vi kanske åker till något köpcentrum sedan och kollar runt lite och äter middag, mer än så händer inte idag!

Likes

Comments

Vardag

Wow så jag har alltså varit upp i världens högsta byggnad. Så höjdrädd som jag är så är jag faktiskt rätt chockad...Var så sjukt rädd när vi stod i hissen upp som även var världens snabbaste hiss... Ugh.. Men det var så värt att trotsa rädslorna för det, så himla cool upplevelse och super fint var det även där uppe!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen har jag kommit till värmen, eller ja jag har ju varit här sedan i torsdags... Är så himla glad att vara i värme verkligen, allt är så mycket bättre när det är varmt. 

Jaja, vi har i alla fall hunnit göra massor, badat, solat, shoppat, varit i världens högsta byggnad och massa mer. Har faktiskt inte varit i Dubai innan så det är så himla intressant att se hur allt är här!

Här var man ju bara liiiiite blek första dagen;)) 

Likes

Comments

Fotografi

Under helgen har det kommit blombud på blombud här hemma, alla till min pappa såklart eftersom har fyllde år, men i vilket fall så har jag fotat en del av dom som ni ser här!

 

Likes

Comments

Vardag

Nästa vecka är för mig sista veckan innan sportloov, som jag längtat efter det! 

På tisdag ska jag dessutom åka till Romme med klassen och de ska bli så sjukt härligt, jag älskar verkligen att åka skidor så har taggat till det i veckor nu. Sen på onsdag går vi väldigt kort dag i skolan och vi missar även en del lektioner då vi ska på studiebesök. Men det jag ser framemot mest är ju att jag på torsdag åker till Dubai med familjen, sol, värme, shopping allt blir bara perfekt!

Så denna vecka kan man ju inte klaga på direkt, vad ska du hitta på och när har du sportlov?

Likes

Comments

Vardag

Igår hade vi en stor 50års fest här hemma för min kära pappa som fyller år idag, med massa mat och härligt folk så blev kvällen super lyckad!

Likes

Comments

Vardag

HEJ!
Jag har som ni kanske sett inte uppdaterat här på evigheter, mestadels pga skola och stress, men nu tänkte jag göra ett nytt försök helt enkelt!
Hoppas det går som jag vill och att ni vill läsa det jag skriver.
Juste nu väntar jag på att gäster ska komma till oss då vi ska ha en stor 50 års fest här hemma för en familjemedlem;)

Hoppas ni har en super lördag så hörs vi senare!!

Likes

Comments