View tracker

Vardag

Igår träffade jag ÄNTLIGEN min efterlängtade Saga, vi båda jobbar på helger & Saga även på vardagar och på vardagarna orkar typ ingen ses eller så har någon av oss plugg så det var verkligen på tiden, har saknat henne sjuuukt mycket. Vi åkte till Go Banana och köpte lite godis & sen catchade vi upp och kollade på serier hela kvällen.

Nu kom jag precis hem från jobbet och är helt slut då det var rätt mycket idag. Ska jobba imorgon också men nu ska jag bara ligga i sängen, äta ben&jerrys och kolla på serie hela kvällen. Hoppas att ni får en bra lördag, puss!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vardag

Idag har jag fått massa gjort vilket känns skönt. I skolan är vi klara med en historiauppgift så vi valde att redovisa på måndag för att få det överstökat och istället pluggade jag och Maja till ett prov i teaterhistoria som vi har imorgon så det känns bra, sen på engelskan skrev jag klart min uppsats om en bok och det gick ändå helt okej. När jag kom hem möttes jag av några försenade julklappar från min moster, mormor och morfar. Glömde ta bild på en jättefin penna som jag fick av mormor&morfar också men dom vet att jag är tacksam och det är det som är viktigast.
Lagade lite mat och sen läste jag en poesibok som Clara lånade ut till mig som var sååå fin och djup, kunde inte sluta läsa, helt sjukt fin. Ska utan tvekan beställa den så fort jag skrivit klart inlägget haha, brukar inte läsa böcker men detta var ju poesi så det var inte sidor fulla med text vilket ni kanske fattar. Efter det somnade jag iallafall i någon timme och nu har jag lyssnat på piano, kollat youtube och ska läsa igenom anteckningarna inför provet imorgon nån gång till och sen sova. Hoppas att ni har haft en bra vecka, puss!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Idag började jag med engelska där vi skrev en uppsats tror jag det var, sen hade jag teater och sen slutade jag. Skulle gymmat men orkade inte så åkte hem och sov några timmar & sen pluggade jag till ett prov som jag har på fredag. Har precis kollat klart en film & nu tänkte jag kolla lite på youtube och sen sova! Puss

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Hade en ganska kort dag idag och började med röstlektion, sen historia och sen engelska i ca 20 minuter för sen åkte jag till tandläkaren. Efter skolan stack jag till gymmet & sprang lite sen körde jag lite ben. Märkte verkligen att det var ett tag sen nu så måste komma igång igen. Hoppas att ni har haft en bra dag, puss

Likes

Comments

Vardag

Känns konstigt att blogga efter det som hänt men kan försöka ändå för vet att jag själv skulle vilja ha saker dokumenterat i framtiden kanske?? Vet inte är konstig.
Igår träffade jag iallafall några klasskompisar som jag inte träffat på hela lovet, vi fikade och pratade om aallt möjligt/catchade upp vilket var jättekul och mysigt. Idag var det "första dagen" i skolan, eller aa detta året iallafall och det var rätt chill. Hade en lektion och sen 3h hål & sen såg vi en föreställning. När jag kom hem så somnade jag en stund (SKRÄLL) och nu kan jag inte sova, också skräll haha. Aja är inte så bra på att skriva längre haha, måste väl komma in i det lite mer igen. Ska försöka sova iallafall, godnatt!

Likes

Comments

Vardag

Har inte varit ledsen över det på länge men trots det har jag kvar det där lilla tomrummet i hjärtat efter min bästa vän. Det är som att jag ständigt väntar, som att hon inte är borta men det är när jag inser att hon är det, det är när jag inser att jag aldrig någonsin kommer få klappa henne eller sova med henne och höra hennes snarkningar mer som det gör mest ont, min bästa vän.

Likes

Comments

Instagram