Efter 4 dagar i Bornholm och en midsommarhelg var jag tillbaka på banan i måndags igen. Veckan har innehållit flera ärenden men också många catch up's. Träffade min kära före detta danspartner Alicia för en lunch i tisdags innan det på kvällen var grillning hos min faster med släkten.
Onsdagen spenderade jag med Sara och Julia och snackade av oss. Det blev också en välbehövlig bakkväll med kubb! Sååå kul!!

Idag startade dagen vid 12 då jag mötte upp Lisa för en lunch. Helt sjukt att vi träffades 5-6 dagar i veckan förut men nu inte setts på 3 veckor. Vi hade massvis att prata om och tog sedan en runda på kungsmässan för lite shopping. Efter att jag kört hem henne åkte jag hem men fick direkt vända för att spendera en del av kvällen på Kungsbackas närakut. Jag hade fått ett obehagligt bett på vristen som under natten svullnat upp rejält (ingen överdrift) och även gjorde ont. Efter 2 timmar där visade det sig att det förmodligen handlar om ett huggormsbett men på grund av att det inte hunnit komma in något gift har jag varken känt det eller drabbats speciellt. Fick ta 12 (!!!) tabletter innan jag fick åka hem igen. Väl hemma serverades det middag och chips kväll med familjen. Perfekt avslut enligt mig!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments