Den nya veckan, och sista hela Sverige veckan, har startat och den startade på absolut bästa sätt. Igår var jag nämligen på bio med Julia och vi fick äntligen sett Baywatch, som vi längtat!!! Den var verkligen efter förväntningarna och så så bra!!

Tisdagen startade jag med att jobba några timmar då mamma hade ett ärende men vid 13-tiden var det dags för mig att åka då jag hade ytterligare en tid hos osteopaten. Det vill sig inte riktigt men idag fick vi allt på plats men för att försäkra oss har jag en tid om en vecka igen, hoppas hoppas...
Kvällen blir lugn, vad jag vet, vilket ska bli skönt då jag har en tröttis dag.

Ha en fortsatt bra tisdag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndagen, helgen och veckan börjar närma sig slutet och jag har haft en otrolig söndagsångest under större delen av dagen (?). Vad den beror på vet jag inte men efter en promenad försvann den och jag har haft en lugn kväll hemma med familjen!

Igår åkte jag tillbaka till dansskolan för att hålla i en möhippa. Lika roligt som alltid!! De är så positiva och härliga och vågar verkligen bjuda på sig själva, älskar det!! Vid 17.30 åkte jag hem för att fixa i ordning mig och även få i mig lite mat innan det var dags för inflygningsfest hos Anna. Kvällen var super bra!! Jätte trevliga människor och god dricka med snacks. Perfekt enligt mig!!

Kommande vecka är lugn men har några småsaker inplanerade i princip varje dag. Lite ärenden men även lite middagar står på schemat. Ha en fortsatt bra söndag kväll, kramar!!

Bild från en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!!

Likes

Comments

Dagarna går och uppdateringen blir sämre, främst på grund av brist på bilder, ska bli bättre på detta!

Veckan har fyllts med sol, shopping, vänner och det viktigaste - mat. Träffat min kusin, Alicia och tjejgänget från min före detta gymnasieklass. Har haft så fina dagar och njutit till max av ledigheten!
Startade dock denna dagen med ett besök hos osteopaten, så går runt och ömmar just nu men känner mig lättare och kroppen känns inte som 65+ längre.

Snart lämnar jag torsdagen bakom mig och ger mig in på helg, en helg som jag välkomnar med glädje. Ska bland annat tillbaka till dansskolan och ha en möhippa (?). Ska bli så roligt att komma tillbaka dit efter ett halvt sommarlov och få känna undervisningskänslan igen, lite ger den betalt i alla fall, medan jag gör det jag älskar!!

Men mer om helgens planer då..

Likes

Comments