Igår var det första tävlingen för säsongen och även min debut i vuxen klassen. Jag åkte dit utan förväntningar för tävlingssäsongen har hamnat lite i andra hand efter körkort osv. Det gick bra på golvet men åkte ut direkt, körde inte försän 7 på kvällen så var lagom trött då med. Men tar nya tag på måndag o då ska jag börja träna hårt inför kommande tävlingar då konkurrensen är stenhård.

Vaknade av alarmet precis, helt död. Det är nämligen jobb som står på schemat. Har mina första dansklasser idag som lärare o de ska bli riktigt roligt men kommer ju vara ännu mer död ikväll. Men lycka till till mig :))

Bilden är från en tisdag då de va snökaos här och jag var fast hemma så tog en promenad. Såå mysigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni hade en bra helg. Vilket jag definitivt hade. Efter mitt 18-års firande i fredags så åkte jag till Sankt Jörgen på lördag eftermiddag där jag skulle träffa mina tränare/kollegor för en liten konferens/kick off (vad man nu ska kalla de). Hade de super kul o super mysigt och tackar stort för denna kvällen.

Under söndagen begav vi oss alla tre till dansskolan där jag skulle ha kurserna för att se hur de är innan jag startar på söndag. Hur död som helst den kvällen o inte nog med det skulle jag upp 5.30 på måndagen för att göra mitt teoriprov inför körkortet. Under gårdagen hann jag även med att navelpierca mig som jag velat sen jag var typ 10.

Idag startade jag dagen på bästa sätt genom att ta KÖRKORT!!! Hur sjukt är inte de att jag nu får köra bil själv, utan skylt där bak o förälder mer bredvid. Är super lycklig och erkänner att de kom tårar när jag ringde mamma.
Ska ha en lugn kväll idag o kanske få lite plugg gjord

Likes

Comments