Vågade mig även på att klippa de ca 5 cm o de kan bli kortare nästa gång :))

Likes

Comments

Redan två dagar på denna veckan har gått. I söndags var jag på cheer träning, jaa de va kul. Så det är jag med i helt plötsligt. Får se om de hinns med oså men är sjukt taggad iaf. Annars började de riktiga disco tärningarna igår och de va så kul att vara tillbaka. Ny korre och sedan är de våra tävlingsdanser som vi ska fixa till då det är nya regler inom våran tävlingsklass.

Idag har jag vart hos farmor hela kvällen då hon fyllde år. De var flera från släkten där så de va super mys.
Imon då? Jo går i skolan från 8.45-13.50 sedan går jag direkt till frisören för att fixa till håret (får se hur de blir, alltid lika spännande) och sedan är de direkt mot dans. Så nu har allt satt igång och de är så skönt med rutiner trots att jag vet hur stressad jag kommer va!

Likes

Comments

I måndags lunchade jag med Sara i stan och kollade snabbt i affärer innan vi även tog varsin glass i solen. Så underbart väder det har vart denna veckan, och fortfarande är. Tyvärr har inte jag fått uppleva detta till max då skolan ju började i tisdags och sedan jobbade jag hela kvällen igår och även hela dagen idag.

När jag slutar klockan 8 idag åker jag direkt till farmor o farfar som har kalas ikväll. Missar lite av de men de blir nog bra ändå! Sen imon ska jag också jobba och efter det är det träning som gäller. Imon startar allt det med träningar upp så dagarna kommer va helt fulla av skola och träning. Har även jobb varje helg ända tills slutet av september. Det är så hösten ska vara :)

Likes

Comments

Veckan började lugn då vi hade massa besök hos läkare osv då vi barn i familjen fått utslag under och efter Turkiet. Inget farligt så på tisdag kvällen träffade jag min kusin så satte vi oss ner på espresso house och fikade (standard).

Var en snabbis på Liseberg i onsdags och på kvällen åkte jag ner till Landvetter för att promenera och under tiden snackade jag en stund med min kusin, återigen. Torsdagen har vart den senaste dagen, hände ingenting förutom på kvällen då jag gick en promenad med mamma och sedan övningskörde jag hem.

Fredag då? Jo redan vid 10 var jag uppe för att åka ner till Åsa och hälsa på mormor och morfar. Åt lunch där och tog även en promenad ner till glass caféet. Efter de så träffade jag Julia då vi länge har pratat om att baka kolapaj, så igår gjorde vi det och hade de super mysigt.

Även idag har jag bakat kolapaj och vart på Ica för lite inhandling då vi får gäster ikväll. Så dagen rullar på och imorgon är en vanlig söndag vilket innebär jobb :)

Likes

Comments

Snart har 2 av 2 veckor gått och jag kan hittills inte vara mer nöjd med resan. Efter båtresan förra onsdagen fortsatte vardagen som vanligt. Sedan lördags har jag stannat vid vattenlandet, medans resten av familjen åkt tillbaka till hotellet, då jag pressar in i de sista. Igår parasailade jag, mina bröder och pappa o jag kan säga att de va en så himla mäktig upplevelse. Man såg rakt ner på havsbotten och några sköldpaddor fick vi även sett.

Imorgon blir de en vanlig dag med packning på kvällen och sedan vid 9 på onsdag morgon avgår bussen mot flygplatsen för hemfärd..

Likes

Comments