I lördags var det då konfirmation för min bror och det var hur bra som helst faktiskt. Riktigt mysigt och inget regn så den dagen är jag nöjd med. Efter den kvällen gick jag upp tidigt både söndag o måndag för jobb.

Idag började jag dagen med en skön och efterlängtad sovmorgon. När jag sedan hade fixat klart mig åkte jag in till stan för en sak och gick runt där en stund. Hittade en nyöppnad affär med rea och fick med mig ett par byxor! Åkte sedan till Kungsbacka för att träffa Julia. Vi köpte fika och satte oss ner o bara hade det allmänt mysigt o pratade osv. Är hyfsat trött nu o ska strax sova för morgondagens planer :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er. Andra veckan på sommarlovet närmar sitt slut och jag har haft en riktigt bra vecka. Måndagen var ju sjukt mysig och tisdagen bestod av jobb. I onsdags åkte jag ner till Kungsbacka för att hälsa på mina kusiner och faster och det var såå mysigt. Var helt slutkörd när jag kom hem o somnade ganska skönt efter det och gymmet. Då jag jobbade torsdag hann jag inte med så mycket och idag har vart en lugn men ändå "stressig" dag. Bakade imorse till min brors konfirmation imon, åkte snabbt till gymmet och vidare till polisen för att hämta ut mitt pass. Jobbade under kvällen o sen blev de en pizza kväll med familjen och farmor.

Imorgon då är det dags för min brors konfirmation så det kommer vara det och sen kommer vi ha mottagning (eller vad man säger) här hemma för mestadels släkt o grannar. Ha en bra helg!

Likes

Comments

Första lovet av veckan bestod av i princip bara jobb. Hann med en Klipptid och gymmet under onsdagen men mer än så har jag inte hunnit med.

Denna veckan började perfekt med att jag åkte ner till Sara för en mysig förmiddag. Vi snackade massor och bakade (förvånansvärt). När jag vid 3-tiden åkte från henne så åkte jag snabbt hem innan jag åkte in till stan för bio. Såg "San Andreas" och det var en grymt bra film så den e värd o se.

Imorgon jobbar jag 12-21 så hela dagen går åt det :)

Likes

Comments

Kan ju inte direkt säga att denna bloggen har bra uppdatering. Men nu år skolan över för ett tag och jag har äntligen lämnat stressen bakom mig.
Hade klassdag i tisdags då vi åkte ut till Gottskär. Vi var inte där jätte länge då de va varmt o vi gjorde inget speciellt. Jag skyndade mig hem för att fixa i ordning mig då jag vid 5 tiden skulle va hos Sara på middag. Super mys va de!!

Var ledig på onsdagen o tränade då i några timmar efter en sväng i stan. Laddade upp inför avslutningen som var i torsdags då några tjejer från klassen lunchade tillsammans efteråt. Jobbade både torsdag kväll o fredag kväll!

Helgen då? Jo idag har vi spenderat dagen ute i förlanda på rallycross o hejat på några vi känner där. De va äckligt varmt så resten av dagen ska gå åt att vila :)

Här har vi två bilder från middagen!

Likes

Comments