Denna veckan går inte ens att beskriva med ord hur stressig den varit. Så mycket i skolan och har velat sjukanmäla mig från livet typ. Avslutade denna dag med jobb igen, var otaggad innan men samtidigt ganska kul när man väl är där. De har för övrigt vart en vanlig vecka med då skola och träning.

Imorgon är de dags för den årliga dansuppvisningen som är en gång per termin. Så alarmet är ställt på 8 eftersom jag inte hunnit fixa nåt under kvällen o vi åker vid halv 11. Sen dansar jag två gånger o efter de ska vi på restaurang med farmor o farfar eftersom att vi sover här under helgen :)

Här får ni en bild på mys fikan jag hade med Julia idag ❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Otroligt vanlig vecka. Inte hänt nästan något utomstående. Skrev matte nationella hela dagen i onsdags o hur svårt var de inte? Inget alls jag vill veta resultatet av senare. Sen har kvällarna såklart bestått av träning. Jag o Alicia jobbar just nu på en ny koreografi och vi tränar även inför avslutningen som är om endast en vecka. Väldigt snart när man inte kan ens koreografin.. Men de löser sig tills dess :))

Jag har även jobbat både i tisdags, idag och ytterligare ett pass imorgon. Sedan under kvällen har jag inga helt bestämda planer ännu men de lutar åt lite saker så får se hur de blir. Vi ska även till mormor o morfar på middag på söndag.

Likes

Comments

Dagen har gått bättre men inte bra. Körde första rundan och det kändes super. Fick kontakt med domarna och koreografin satt så jag var nöjd hur de än skulle gå. 20 dansare åkte ut direkt men inte jag utan jag gick vidare till nästa runda. Den gick inte alls lika bra. Fick inte kontakt med domarna och krockade mycket med andra dansare och åkte tyvärr ut vilket jag kände på mig.

Ett väldigt dåligt SM iår faktiskt. Det kommer bli hårdträning under sommaren för att till hösten vars på topp och ta både pallplatser och prickar. Det finns mycket jag behöver träna på (speciellt spänst) så nu kör vi. Detta var då sista tävlingen för denna säsongen.. Alltid lika tråkigt..

Likes

Comments

Då var SM 2015 igång. Vi åkte hemifrån strax efter 5 då vi var klara och halva dagen har gått åt att bara sitta och titta på alla andra dom dansat. Vi dansade vid halv 3 tiden och de gick hur bra som helst. Allt kändes super och är jätte nöjd över våran insats. Men.. Vi stog längst bak och fick ingen kontakt med domarna vilket tyvärr gjorde att vi inte gick vidare men vi är lika nöjda ändå.

Jag o mamma har gått en stund på stan och även ätit en god middag på O'Learys. Nu är vi på rummet och ska bara ta de lugnt under kvällen för att ladda upp inför singeln imon!!

Likes

Comments

Jag somnade sjukligt tidigt igår vilket gjorde att jag under natten knappt kunnat sova. Vaknade upp o mådde skit ärligt talat var helt skakig och orkade knappt hålla uppe kroppen. Men då jag hade hyfsat mycket att göra idag var de bara att gå upp. Pga de har jag vart väldigt seg o trött idag men jag har ändå fått jobbat, packat, fixat håret inför imon, tränat och vart en sväng på allum.

Jag ska så snart som möjligt somna då klockan står på halv 4 imon för vid halv 6 rullar bilen upp till Norrköping där helgen ska spenderas då det äntligen är dags för SM!!! Är så taggad detta året (som alla år egentligen). Vi stannar där tills söndag så får vi se hur de går med uppdateringen!

Likes

Comments

Här var det inte uppdaterat på länge. Anledningen? Har saker att prioritera framför bloggen och allt är inte helt på topp heller. Det är hyfsat mycket i skolan nu och träningar varje eftermiddag. Har dragit ner lite på träningen då jag själv känner att jag inte orkar men inte allt för mycket då det är mindre än en vecka kvar till SM!!!

Idag har i alla fall dagen rullat på. Var en stund på kungsmässan med familjen. Vi lunchade o fick även med mig lite saker faktiskt. Efter det tvättade jag moppen vilket var ganska onödigt då jag va tvungen o köra i regnet för att jag hade tid för att ta bort naglarna då jag fått jobb (!!).
Har även pluggat ekonomi i 1h ungefär o ska nu ta de lugnt framför film oså då jag imorgon ska upp tidigt.

En bild från mycket glada tider :))

Likes

Comments

Alarmet var ställt på halv 8 imorse då vi skulle ut till förlanda banan för folkrace. Det är så vi spenderar en ledig dag. Tycker de är så kul att kolla på verkligen. Då en kille vi känner kör rallycross har vi redan planerat in nästa gång vi ska dit då han tävlar :))

Vi kom hem vid 4-tiden o jag vart så trött så somna i bilen. Satt ute en stund med familjen och har sedan hunnit baka inför brorsornas kalas imorgon då dom fyllde 15 för en vecka sen. Nu ska jag plugga resten av kvällen..

Likes

Comments

Veckan har vart otroligt vanlig hittills med mycket plugg, nationella och träning. Skolan rullar på som vanligt och de är väldigt skönt att idag vara lediga. Vi ska strax åka ner till Kungsbacka för 2-års kalas för min kusin så de kommer nog bli mys. Ska under kvällen jobba o sedan får jag se vad som händer. Inget antagligen.

Träningen denna veckan då? Jo den har vart nästan som vanligt. Par träning i onsdags som blev nästan mer singel och sedan vidare för coaching. Var endast med en stund då jag inte kände mig helt bra så valde att åka hem då jag ändå inte hade fått nåt gjort.
Igår så blev de också träning då jag inte fick ihop de andra planerna men jag var ensam där så vi körde sjukt med styrka och sedan köttade vi igenom lyricalen och jazzen och jag fick även lärt mig de nya :))

Likes

Comments