Efter över 16 timmars resa hem kom jag äntligen hem strax efter 8. Har ätit med familjen, kollat lite tv och nu ska jag direkt lägga mig i sängen o kolla någon serie. Kommer nog somna direkt men men, ska bli såå skönt med riktigt täcke!! De jag saknat mest

Bort bra men hemma bäst som sagt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här var de inte mycket uppdatering men lördagen spenderades mesta dels hemma för att ladda upp inför denna veckan. Och vad händer då? Jo i stunden går vi runt på Heathrow och väntar på att vårat nästa flyg ska gå. Vid 12 bar de nämligen iväg mot Spanien med några från skolan där vi ska va i veckan. Vi är inte framme försän vid midnatt. Kommer bli så bra denna veckan!!

Får se med uppdateringen men vi hörs :))

Likes

Comments

Nu står vi här hur fan gör vi nu, när alla våra lögner e slut.
O de vi håller på med e sjukt, men ingen annan rör mig som du​

Likes

Comments

Efter 3 dagars ledighet var det idag dags att åka tillbaka till skolan. Vi var nämligen lediga igår då de va utvecklingssamtal. Dagen igår då spenderades en stund i skolan, en stund i stan o sedan självklart på dansskolan.

Idag har jag mått riktigt dåligt och känt mig seg så ska bara va hemma ikväll då jag även fått ont i huvudet. Även imon blir de en lugn kväll då jag gärna vill bli helt frisk!

Nu ska jag skriva på ett tal som ska va klart imorgon o sedan blir de även matte plugg.

Likes

Comments

Jag va uppe hyfsat tidigt imorse för att göra mig i ordning för en dag med dans på Frölunda torg. Dansade första gången 11.30 o nästa gång är de 14.30 som gäller. Efter det åker jag till mormor o morfar för att sova där inatt.

Gårdagskvällen spenderades på dansskolan för att träna par med Alicia men även en hemmakväll :))

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i skolan och sedan träning hela kvällen.
Idag har jag vart ledig så jag o mamma tog en tur till Ullared och det var jag som stog för körningen. Gick bra enligt mig o kul var de faktiskt :)) Kom hem vid 3 tiden och då var de plugg för mig som gällde återigen. Har nu tagit en paus med de o kommer nog inte bli så mycket mer gjort då de e träning ikväll. Mycket träning denna veckan o mer kommer de blir imorgon men de e det jag lever för!! Även lördag kommer de bli dans så väldigt tagg på denna helgen

Likes

Comments

Jaa tisdag igen då.. En tisdag då jag har en plugghög som är skyhög. Helt sinnes vad allt kom på en o samma gång denna veckan. Har suttit med de sen jag kom hem o kommer nog göra de resten av kvällen.

Meeen försöker tänka positivt o se framåt för på torsdag är de studiedag, fredag går jag bara 1h i skolan (11-12) och på måndag är vi också lediga. Behövlig ledighet kan jag säga. Annat är allt som vanligt. Skola o träning ni vet hur de är.

Nu är de dags för mig att gå tillbaka till min plugghög så den blir klar så snabbt som möjligt. Mer uppdatering i veckan :))

Likes

Comments

Gårdagen slutade med bästa resultatet på väldigt länge vilket för mig innebär att jag fick köra final och slutade på en 5e plats. Var väldigt besviken för stunden men i efterhand är de som sagt de bästa på länge så är väldigt nöjd o nu är de bara att träna super hårt inför nästa tävling om ca en månad!!

Dagen efter har spenderats på innebandy match, jobbet och under kvällen har min kusin varit här. Vi har inte setts på typ 1,5 månad (?). Aa väldigt längesedan var det i alla fall så det var verkligen behövligt enligt mig. Hon var ju riktigt saknad ❤️❤️

Likes

Comments