Det har vart 2 lugna dagar de senaste. Spenderade fredags kvällen hemma då jag fram emot eftermiddagen fick en hemsk huvudvärk återigen.. Idag har jag mått bättre men vart otroligt trött. Sovit mig igenom eftermiddagen men nu gått upp o fixat mig då släkten kommer för kalas. Ska bli supermys :)) Tyvärr är kusin sjuk men får göra de bästa av saken.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdag 29 Januari 2015 är min 17-års dag. Började den i skolan o firade med familjen när jag kom hem. Har sedan bara tränat så har inte hänt nåt direkt speciellt. Fick riktigt bra presenter och nu väntas de kalas på lördag. Men innan det en fredag utan direkta planer :))


Likes

Comments

Vaknade upp med världens smärta i rygg och nacke. Därför har eftermiddagen vart träningsfri och bestått av mest plugg.

Imorgon kommer jag inte alls va hemma mycket. Drar mig mot skolan vid halv 10-tiden och när vi sedan slutar åker jag direkt till dansskolan. Är där en stund innan de är dags för privatlektion. Måste efter det vänta ytterligare över 1h innan det är coaching. Ska dock ta de lugnt med tanke på ryggen. Är sedan hemma vid 10 och då kommer jag nog somna direkt :)


Likes

Comments

Godmorgon!
Om bara någon minut ska jag dra mig mot bussen för en dag i skolan. Slutar sent idag vilket innebär att jag är hemma halv 6.. Kommer bara vara hemma en timma innan vi åker till Mölnlycke för dans. Nya terminen på dansen börjar idag så från o med idag då kommer jag träna 2h på måndagar. Är sååå taggad :))


Likes

Comments

Gårkvällen bestod då av kalas vilket var super mys.
Fick pratat med älskade kusin och det var så himla behövligt. Det har hänt så mycket sen sist och finns nog ingen annan än henne som jag verkligen kan öppna mig för och hon vet verkligen hur jag är som person. Litar mest på henne och ingen kommer nånsin kunna ta hennes plats ❤️❤️
Så sjukt att för bara 2 år sen snackade vi typ inte ens och idag är vi såhär nära. Den person jag älskar mest




Likes

Comments

Godmorgon på er.
Då veckorna är likadana är det inte så mycket att uppdatera om, skola-plugg-träning. Det är så nästan alla dagar i veckan ser ut.
Igår vart jag inne i stan en stund och kollade sedan på brorsornas match senare på kvällen. Tog de ganska lugnt då jag först hade ovanligt ont i ryggen oså, men men de går över.

Idag kommer förmiddagen va lugn vad jag vet än så länge innan vi ikväll ska åka till pappas bror för kalas då han fyllde år i veckan :)


Likes

Comments

Helgen blev som planerad och gårdagen var som en helt vanlig måndag vilket innebär skola och sedan träning.

Då var de ju också tisdag och det innebär som vanligt skola men efter det hämtar mamma mig så åker vi direkt ut till dansskolan då jag ska ha privatlektion med Nathalie. Kvällen kommer också bestå av plugg :))


Likes

Comments

Då var de återigen helg, efterlängtat som vanligt. En hyfsat lugn start på helgen för min del. Var på kungsmässan en stund under förmiddagen och nu ska vi strax iväg på innebandymatch.

Imorgon händer lite mer. Börjar dagen tidigt med jobb och ska sedan vidare till dansskolan för att fixa lite saker. Fram mot kvällen blir de antingen match igen eller så stannar jag hemma :) Det va de jag hade att berätta denna gången


Likes

Comments

Då var de måndag igen ja.. Ångest. Helgen spenderades mest hemma förutom igår då vi hade strömavbrott hela dagen så vi flydde ner till Landvetter o kollade innebandy istället.

Idag är planerna skola, plugg och den efterlängtade måndags träningen :)) Lika taggad varje gång såklart!


Likes

Comments

Med en hemsk träningsvärk från gårdagen tog jag mig till dagens träning ändå. Där körde vi extra benstyrka, snacka om att inte kunna stå efteråt. Men känner att de i slutändan kommer ge resultat :))

Har nu bäddat ner mig i sängen framför ett avsnitt av One tree hill. Får se hur länge jag orkar hålla uppe ögonen


Likes

Comments