Igår började jag dagen med jobb. Hade helt glömt av det så fick skjuta fram det jag hade planerat.. Men åkte efter det in till Kungsbacka för att införskaffa mig smink. Och de kan man såga att jag gjorde, väldigt mycket kom med hem. Även en väska till dansen oså.

Nya tag idag då jag vart i Landvetter en stund och nu påväg in till stan. Ska bara köpa en sak innan jag antagligen åker hem. Har absolut inga planer idag vilket inte alls är kul, får se om något händer.


Likes

Comments

Vid 1-tiden satt vi inne i biosalongen (med världens jobbigaste barn bakom) och väntade på att filmen skulle börja. En film som förövrigt var väldigt bra! Efter filmen begav vi oss mot Farellis för att avnjuta en middag där. Bestående av hamburgare för min del. Har bara vart hemma hela eftermiddagen då ryggen börjat krångla igen trots vila.. Men men.

Imorgon har jag lite små planer så ska kolla några avsnitt oth innan jag släcker för natten.


Likes

Comments

Gårdagen spenderades mesta dels i stan då jag skulle byta några julklappar. Kollade även lite på rean.

Idag vaknade jag upp till ett vitt vinterland. Äntligen lite snö :)) Dagens planer är i alla fall att familjen ska in till stan för bio och sedan ska vi även på restaurang. Har inga riktiga planer för kvällen sedan utan får se lite!


Likes

Comments

Är så himla nöjd med mina julklappar. Bättre än såhär har de aldrig vart. Har bla fått att jag får designa min egen dräkt av bästa mamma o pappa. Åh va bra allt blev tillslut. Dröm. Det har fallit snö utanför fönstret också. Blev en bra jul tillslut :)


Likes

Comments

Vad är de som gäller nu? Jo de är en självklarhet att det är Kalle anka. Hela släkten är samlad. Super mys!


Likes

Comments

Godmorgon. Jag vaknade av alarmet halv 8 imorse men somnade om o blev bara några minuter senare väckt då det låg varsin julklapp under granen. Öppnade även det jag fått från Sara och åh va bra hon är!!
Som varje år gick vi upp till farmor o farfar (läs "tog mopparna upp") och även där väntade en julklapp var. Under granen där låg boken "bodylicious" och ett presentkort på clinic divine. Åh vilken bra morgon.

Nu ska jag kolla serier innan jag lite senare förbereder mig för kvällen!


Likes

Comments

Efter att vi kommit hem från bilfärden förut så tog vi se lugnt en stund innan de va dags att klä granen. Senare var de dags för middag, julbord stog framdukat på bordet, och vid 6-tiden kom farmor o farfar hit. Vi har ätit alldeles för mycket godis och även en stund uppesittarkväll.

Jag har nu begett mig ner på rummet för att avsluta dagen med grinchen och One tree hill.


Likes

Comments

Vaknade upp vid 9 och insåg att det var 23e december!? Vad hände med resten av december? Så snabbt tiden har gått och några julkänslor har jag inte..

Men i alla fall. En del av förmiddagen kommer spenderas i bilen då jag, pappa och en av brorsorna är påväg till pappas bror. Vi ska nämligen lämna blomma till hans syskon. Så efter det stoppet ska vi vidare till hans syster. Ikväll väntas de årliga traditionerna som varje år den 23e, men mer då!


Likes

Comments

Dagen började på kungsmässan, med resten av hela Kungsbackas invånare, då jag skulle byta ett par skor osv. Fikade även med min bror medan vi väntade på mamma. När vi kom hem var de dags för julbak, fick ett litet mindre utbrott men de blev bra tillslut.
Åkte hemifrån vid 3-tiden för att möta upp Alicia en liten stund. Snackat med min kusin 1 timma o sedan dess har jag inte gjort nåt. Kolla oth är de som gäller nu innan natten!


Likes

Comments