Precis hemkommen från mormor o morfar där de bjöds på julbord. Drack även julmust första gången nu då jag försöker hålla mig till advent varje år. Åh va gott de är!!

Vi ska om en halvtimma ungefär upp till farmor o farfar där släkten är för adventsfika. Kommer bli super mysigt!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Första advent idag vilket betyder att vi börjar närma oss jul med stormsteg. Åh vad jag längtar, extra skönt ska de bli med jullov

Jag ska alldeles strax gå upp för att fixa i ordning mig. Ska börja dagen hos mormor o morfar där de bjuds på brunch. Mmm så gott. Hörs under dagen :))


Likes

Comments

Sitter i skrivandes stund inne på Lisebergshallen. Har dansuppvisning idag och väntar nu på att jag ska dansa mitt andra nummer. Dansade vid 12 och sedan gick jag o mamma o åt lite o kolla inne på Liseberg. Sista gången dansar jag vid 4 o även då stannar vi en stund o kollar lite dans innan vi drar oss hemåt för en lugn kväll :))


Likes

Comments

Hallå på er.
Nu är de såhär att detta inlägget kommer inte handla om min dag då de inte hänt något så där direkt. Utan i detta inlägg kommer ni få ett halvt hejdå. De är såhär att jag har alldeles för mycket tankar som cirkulerar runt i huvudet nu och ett ganska stort beslut att ta. O har även en väldigt deppig period just nu. Vill gärna bara lämna all min tid åt det (och skolan såklart).

Meeen.. Jag kommer uppdatera er någon gång i veckan och även varje helg. Annars återkommer jag regelbundet runt sista veckan i skolan, men fortsätt kika in här runt helgerna :))


Likes

Comments

Har fått inhandlat de sista till dansuppvisningen o även ytterligare en julklapp. Sen efter skolan så var de som vanligt träning, blev stressigt då pendeln va inställd men aja. Sitter nu med min historia inlämning innan jag ska försöka sova.

Morgondagen kommer bara bestå av skola, ingen träning. Håller på att bli förkyld o vill verkligen inte bli alltför sjuk denna gången som sist så ska ta de lugnt denna veckan.


Likes

Comments

Somnade runt halv 1 tiden igår efter att ha snackat om väldigt mycket med min kusin. Super mys!!
Vaknade vid 9 och gick nästan direkt upp då de även serverades frukost. Vi fikade vid 11 då våra föräldrar och kusinernas föräldrar kom dit. Åkte hem lite senare då jag skulle jobba innan vi åkte vidare till Landvetter för att kolla innebandy.

Nu blir de en lugn kväll innan den nya veckan börjar. Mycket skola och mycket träning framför mig!


Likes

Comments

Efter matcherna åkte vi som sagt direkt till farmor o farfar. Var här en stund innan vi åkte vidare till stan för att först gå på restaurang och sedan även på teater. Nyss hemkomna o jaa. Nu blir de la snart natten, standard hahah.
Morgondagen är små planer, bara hemma saker att göra o plugg osv. Så inget speciellt då!

Längtar så tills jag får kommit iväg till Liseberg. Tycker det är så super mysigt på vintern o nästan bättre än under sommaren


Likes

Comments

Vaknade halv 7 imorse och var pigg, kunde verkligen inte somna om. Det är typ de värsta som kan hända under helgen. Så strax efter 7 gick jag upp. Är nu klar o ska strax åka med på brorsornas innebandy cup. 2 matcher innan vi åker vidare till farmor o farfar där vi ska sova inatt med kusinerna. Uppdaterar er mer under dagen :)


Likes

Comments

Godmorgon!
Fredag äntligen. Sitter i väntan på att farmor o farfar ska komma hit då jag åker med dom till Kungsbacka så slipper jag ta bussen :)) I eftermiddag, efter den långa skoldagen, åker jag hem snabbt innan jag åker vidare mot stan där jag bara ska gå runt o kolla julklappar. Så mysigt med all belysning oså!


Likes

Comments