Godmorgon!
Vi kom hem vid 8 (?) tiden igår kväll med blandade känslor över att va hemma. Hade gärna stannat någon dag till men samtidigt skönt att va hemma.

Dagen idag bjuder på träning med Johanna. Ska även sedan fika tillsammans. Myys!! Sedan ikväll ska jag träffa Alicia, Anton o Hampus. Vad vi ska göra är inte bestämt så får se vad som händer.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår såg dagen ut som vanligt här. Bad under förmiddagen o sen på kvällen åt vi på restaurang. Så gott men blev såså mätt. Idag började vi istället dagen med bowling (där jag o brorsan kom på delad första plats) och sen har vi badat under hela eftermiddagen. Kommer va i stugan under kvällen med dom vi är här med så de blir lugnt :)
Likes

Comments

När vi kom hit gick vi o badade direkt då inte våra stugor va klara. Badade inte så länge idag men så blir det alltid första dagen. Var i stugan o bädda o åt innan vi gick tillbaka till centret. Spelade bla minigolf. Hatar minigolf, förlorar alltid och är en ganska dålig förlorare.

Har pluggat lite o somnar säkert snart då jag både är trött o inte har något bättre för mig. Vi hörs imon, godnatt!


Likes

Comments

Sitter nu i bilen på väg till lalandia. Vi ska stanna i Varberg o möta dom vi ska åka med o sen ett lunch stopp. När vi kommer fram är det bada som gäller. Inte så mycket egentligen. Ska bli så skönt att komma bort ett tag o de brukar va lika roligt där varje år. Hör av mig dom gånger jag kan :))


Likes

Comments

Gick vidare till semi men åkte efter det ut. Är så trångt på golvet nu för tiden. Förstår heller inte varför det inte vill gå bättre. Är så trött på att va kvar i guld.. Aja. Sitter i alla fall i bilen på väg hem nu. Är hemma runt 9 o då ska de packas som alla andra dagar denna veckan o sen sova (kolla de nya tvd avsnittet också såklart)


Likes

Comments

Det var väldigt tufft att gå upp halv 6 idag. Har vart klar ganska länge så kunde sovit en stund till men nu är det som det är. Vi ska vilken minut som helst checka in o sedan åka mot hallen.
Tävlar nån gång vid 12, halv 1 skulle jag tro och eftersom jag idag ska gå till final så är vi nog hemma nån gång vid 10-11 (?) ikväll. Segt! Väl hemma står packning inför imon på schemat. Men vi hörs under dagen.


Likes

Comments

Kom precis fram till hotellet o sitter nu i väntar på att pappa ska parkera bilen. Så himla segt att åka hit. Kunde inte somna eller nånting. Ska ta ett lager bus o antagligen sova nästan direkt. Ska upp i tid imon för att sminka mig oså. Hörs då :)


Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter för tillfället på bussen som ska ta mig mot skolan. Kort dag idag innan jag går på lov. Ett väldigt behövligt lov! Efter skolan åker jag direkt hem för att snabbt platta håret och packa det sista innan jag och pappa åker upp mot Eskilstuna där det är tävling som gäller imon. Taggad!! Börjar lovet på bästa sätt liksom :)


Likes

Comments

Helluu. Imorgon är de fredag, wiih.
Ville börja detta inlägget lite positivt ba :) tränade igår o de va ett misstag så ryggen har vart värre idag.. Men har haft en vanlig dag iaf. Fick fika på historian. Åh va gott de va kan jag säga. Hoppade träningen idag bla pga ryggen men även annat. Så har vart hemma o haft tid till att plugga lite o även packat. Har de sista kvar som smink oså inför tävlingen. Nu ska jag sova typ så jag får sova extra länge!


Likes

Comments