I don't want you to leave will you hold my hand?

Won't you stay with me, 'cause you'
re all I need. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon. Jag har precis tagit mig upp ur sängen o ska bara fixa mig innan dagen börjar på riktigt. Idag ska jag va hemma hela dagen o städa, packa osv eftersom att vi imorgon åker till Malmö i 4 dagar.
Kan bli en väldigt seg o tråkig dag men behöver de också :)


Likes

Comments

Ja nya människor har jag träffat kan man iaf säga.  Äldre, yngre, jämnåriga, galnare..

Likes

Comments

Helt glömt av att uppdatera idag. Kvällen igår var ganska seg enligt mig men ändå bra, god mat oså ni vet. Sen var dom kvar vid frukost men vet dock inte när dom åkte hem då jag jobbade direkt efter frukosten.
Haft en lugn eftermiddag hemma men nu sitter jag i bilen påväg ut till Johanna. Middag som gäller där ikväll bara hon o jag kommer bli supermysigt 😊

Bilden är tagen sist jag var där!


Likes

Comments

Införskaffade mig denna nya mascaran igår och blev kär direkt. Sjukt bra var den och jag tog 2 lager (eller va man ska säga) för att få ett resultat som jag var nöjd med.

Brukar inte hitta mascaror som jag är nöjd med utan att behöva använda två sorter men nu är jag det :) Så värt att prova den tycker jag!!


Likes

Comments

Även idag gick jag upp ovanligt tidigt för att åka med nästan hela familjen till Kungsmässan. Brorsorna skulle klippa sig o sen skulle även några saker inhandlas. Jag fick med mig en väska o jag e sjukt nöjd.

Om en stund ska vi upp till farmor o farfar där även pappas bror o hans familj kommer va då han o pappa går på semester nu så en liten avslutning typ. Kommer nog bli bra!


Likes

Comments

Uppe tidigt idag för att möta Alicia vid 11 i stan och sedan åka vidare mot vrångö. Vi gav oss själva några vuxenpoäng för att vi klarade av att ta färjan oså själva haha. Myste o åt där men eftersom vi aldrig hitta den där badplatsen (efter att gått alldeles för länge) så bestämde vi oss för att åka till Landvetter sjön o bada istället. Mycket bra dag enligt mig trots väldigt ont i både knän o ben ❤️
Likes

Comments

Nu har de återigen gått några dagar utan bloggning men de händer inget riktigt speciellt än så länge. Är de bra väder så träffar jag ofta Alicia o myser, badar lite då o då. Annars sitter jag mest inne. Går upp vid 12 typ osv.
Idag började jag min andra rensning av rummet, har redan gjort de en gång under lovet men varför inte göra de igen? Sen fram mot kvällen när vädret blev bättre träffa jag Alicia o Hampus o hade de mysigt vid sjön.

Imon har jag super gosiga planer om vädret blir bra så hoppas på de bästa :) Mer då!! Jag ska även försöka ta bilder när jag är iväg..


Likes

Comments

Känner att min uppdatering inte alls är bra. Blir gärna så. Det är inte så att jag inte har saker o berätta för det har jag, händer något varje dag, men bara har inte lusten att uppdatera lika mycket just nu. Har heller inga nya bilder men hoppas på att motivationen kommer tillbaka så snart som möjligt.

Dessa dagar då ingen uppdatering har gjorts så har jag hunnit fira midsommar (gillar inte alls midsommar men jaja), kört mera båt, övningskört (tycker de är så roligt verkligen) och vilat i mängder. Igår kväll åkte jag ner till Landvetter och tog ett kvällsbad med Alicia. Väldigt skönt enligt mig och vattnet var inte alls så kallt som jag trott. 
Dagens planer är att åka in till stan lite senare för att inhandla ett klädesplagg jag velat ha ett tag nu och sedan ska jag direkt in till Frölunda för gruppmöte. Har ingen aning om när jag är hemma eller vad som händer då men ni får ha en bra måndag!! 😚

Eftersom att det inte heller vill funka att ladda upp bilder från datorn så bjuder jag på en favorit så här på morgonen!Likes

Comments