Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vaknade idag klockan 5 och sitter nu i bilen o har bara några 20 minuter kvar ungefär. Jag ska inte dansa förräns 4 ungefär men är alltid så himla stressad under tävlings dagar så kände att jag hellre åker dit o är där när det börjar oså. O känner att jag har tid på mig. Sen tycker jag det är jätte roligt att kolla par, mycket roligare än singel!!

Har ju ingen aning om när jag e hemma som vanligt utan får se lite då. Kan va hemma halv 7 men kan ju också va hemma 12..


Likes

Comments

Vädret idag vart ju helt underbart under eftermiddagen. Gick från heden till nordstan o hade det allmänt gott. Mötte upp Johanna vid 4 o vart hemma hos henne vid 5. Mysigaste kvällen på länge och längtar verkligen tills vi gör om det. Super mysigt. Blev middag o sen sanning o konsekvens med gott!

Nu ska jag sova då jag ska upp tidigt imon eftersom det är tävling 😊


Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon!
Denna dagen kommer bli riktigt bra känner jag på mig! Har först en timma kvar på denna skoldagen, inget speciellt med den liksom. Åker sedan in till stan o hittar på nåt i 45 min ungefär innan jag åker vidare till Lindholmen för att möta upp Johanna när hon slutar skolan. Drar med henne hem och spenderar både hela eftermiddagen och kvällen där. Kommer bli super mysigt och det är nog detta som behövs för att få min vecka bra. Underbar e hon verkligen ❤️


Likes

Comments

Längesen nu men har inte haft nåt att uppdatera om då allt är samma hela tiden. Är det inte träning efter skolan så är det ingenting. Men hur som helst.

Idag efter skolan åkte jag in till stan för att handla till lördag o fick även med mig en tröja hem. Nu ska jag äta våfflor (eftersom de vart våffeldagen häromdan) o sen packa inför lördag då jag har planer inför hela eftermiddagen o kvällen imon! Berättar om det då.


Likes

Comments

Att åka direkt från skolan till stan va sjukt jobbigt. Vart i stan vid kvart över 4, kursen starta 17 o den va slut 20.30. Eftersom jag inte ätit nästan något idag så fick jag magkramper när jag satte mig i bilen också. Och ni som tror ni haft världens mensvärk så slår detta det, o tro mig jag har haft mensvärk så jag spytt men detta slår allt 😔

Så har lagt mig i sängen o ska kolla top model innan jag tänkte sova o försöka vakna upp bra. Helst utan ryggont också 🙏


Likes

Comments

Godmorgon peeps. Står för tillfället vid busshållplatsen och tänkte varför inte slänga in ett blogginlägg när jag inte har nåt bättre för mig?
Idag startar dagen med nationella fram till lunch. Har sedan 3 vanliga lektioner och slutar vid 4 som varje tisdag. Efter skolan hämtar pappa upp mig så åker vi in till stan för att gå övningskörnings kurs. Så snart sitter jag bakom ratten o kör ✌️ Så ingen träning för min del. Är inte hemma försän 9 så får se om det kommer upp nåt inlägg då!


Likes

Comments