Denna fick åka med mig hem idag. Väldigt gott då eftermiddagen var i tårar men kvällen slutade bra med mycket skratt. O jag tänker inte skriva varför jag grät men vill inte heller skriva att allt e bra för det är det inte helt enkelt 😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då vi inte har någon idrott för tillfället så har vi studiepass nu istället. Hade hellre haft sovmorgon då detta är 3e s-passet denna vecka..

Åker hem efter skolan o sover då jag inte mår helt 100. Sen får jag se vad som händer 😊


Likes

Comments

Dagen gick verkligen fort enligt mig o det är så skönt att det är fredag imon! Happy!
När jag kom hem vart jag hemma en kort stund innan jag tog moppen o åkte ut en sväng. Har verkligen saknat att köra så att våren e påväg är riktigt gott 😊

Nu kollar jag top model o resten av kvällen blir det film antar jag. Godnatt för mig iaf


Likes

Comments

Har precis haft svenska prov, gick la helt okej men inte bättre än E. Nu är det bara 3 lektioner kvar på denna torsdagen o sen väntar en lugn eftermiddag hemma!


Likes

Comments

Jag är väldigt nöjd över mitt träningsschema och mina ben skakade hur länge som helst o var verkligen helt döda ett tag, bokstavligen. Sedan vart det ju då gruppträning uppå de men det va skönt det med så jag är nöjd med min dag!

Nu ligger jag i sängen o kollar suburgatory. Roligt roligt. Blir la snart att sova oså är det onsdag imon. Med lite mer träning 😁

Bjuder på denna bilden från konfa lägret i somras!!

Likes

Comments

Mamma hämtade mig efter skolan då jag inte hade lust att vänta på bussen i 50 min o kände inte för att ta moppen imorse. Så jag har suttit ett tag o pluggat nu.

Ska träna både hemma o med gruppen idag. Har skrivit träningsschema o börjar denna veckan så tisdag o torsdag blir det träning hemma, o ah det är ju tisdag idag så bara att köra på!

Vad tycker ni om den nya headern? Jag älskade min förra men kände att det va dags att byta då jag haft den sen slutet av augusti förra året. Men är riktigt nöjd med denna också eftersom att mycket av mitt liv är dans så blev lite dans där med!

Likes

Comments

Detta är så mina favoriter från årets mello. Har försökt sätta dom i ordning, topp 4. Oscar Zia är en självklar 1!!!! Så dessa låtar går på repeat! 

Likes

Comments