Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ihop: Asså som man är inom kärleken typ ''Ah men vi e ihop''. Istället säger jag tillsammans.

Google: Detta e mer att jag inte kan uttala det vilket gör att jag inte gillar att säga det. Så istället för att säga typ ''googla det'' så säger jag ''kolla upp det på internet''

Babe: Jag säger aldrig detta. Det är det fulaste ordet som finns helt seriöst..

Likes

Comments

Sitter i skrivandets stund i bilen påväg till Kungsbacka med pappa. Intersport hade 30% rabatt så vi ska passa på att köpa nya träningsskor till mig o lite mer grejor.

Dagen e lugn annars o ikväll får vi gäster som varje år. Ganska segt då jag ville ut till några friendos men vad ska man göra? Så jag blir hemma hela kvällen. Hoppas det blir bra det med bara..

Likes

Comments

Efter en förmiddag med mycket bilåkande så blev det en eftermiddag med mycket buss o spårvagnsåkande. Självklart så var det helt fullt inne på yoghurt baren så vi tog våran bägare med frozen yoghurt (o massa onyttigt) och satte oss på en spårvagn. Vi slutade sedan på nordstan o vi var inte direkt ensamma..

Tog då bussen hem går den biten det är från hållplatsen till dörren men väl framme är det såklart ingen hemma o jag har ju ingen hemnyckel så det var bara att gå vidare till farmor o farfar där resten av familjen va. Så ja jag har gått väldigt mycket idag skulle jag påstå.Likes

Comments

Gjorde du något iår som du aldrig gjort förut? 
Ganska mycket men konfa lägret framförallt

Hur har ditt 2013 varit? 
Ups and downs såklart men i det stora hela över förväntan

Vilket/Vilka datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 
18 Maj, 29 Juni

Vad är din största framgång under 2013? 
Dansen helt klart

Vilka låtar kommer påminna dig om 2013? 
I will be here-Edvin Berg // Best song ever-One Direction // Lolly-Maejor Ali // Timber-Pitbull

Vart reste du under 2013? 

Turkiet, Danmark x3, städerna som danstävlingarna har vart i

Något du saknat 2013 som du vill ha 2014?
Pojkvän..

Bästa filmen du såg iår?
This is us

Har något förändrats under 2013?
JAG!! Något helt sjukt verkligen!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alicia är någon och disco sm + konfan är något

 

 

Likes

Comments

Godmorgon.
Jag vaknade då 8 o gick direkt upp för att fixa mig o sitter redan nu i bilen. Pappa ska klippa sig först o sedan ska vi åka till hans syskon för att lämna en nyårs blomma. Efter det så är det inköp av fyrverkerier 😊

Vi ska va hemma innan 2 ungefär för då drar jag vidare (själv) till stan för att möta upp Alicia. Det va ett tag sedan nu!! Planen är att vi ska på frozen yoghurt stället i stan så det blir super mysigt.

Likes

Comments

Bion var verkligen hur bra som helst. Det är så min humor haha. Vi såg 'Sune på bilsemester' kanske jag ska säga också.. 
När jag kom hem gjorde jag ingenting. Har tagit en dusch, ätit middag o lite så. Har även fixat 2 tidsinställda som kommer upp dessa 2 sista dagar under år 2013. 

Nu ska jag se på tv en stund innan jag ska sova då jag satt alarmet på 8 imorgon eftersom jag ska med pappa på en grej på förmiddagen o har även planer på eftermiddagen men det berättar jag om imon. 

Puss o godnatt!

Fabulous  | via Tumblr

Likes

Comments

Ja kvällen igår slutade ändå ganska bra men inget mer om det iaf. Låter det va ganska hemligt 🙊

Jag ska nu sminka mig o platta håret o sedan tror jag att jag ska jobba en stund. Osäkert med det. Men i eftermiddag ska jag med familj på bio så det blir super mys. Sen e denna dagen slut typ.. Hörs senare puss 😘

Likes

Comments