När vi kom till mormor o morfar så gick vi ner till Ica och godis butiken och köpte med frallor, lussebullar o varsin godis påse till varandra. Vi är inte nyttiga när vi är här 😂

Efter vi ätit lunch så satte vi oss och spelade kort (gurkan för tillfället) och det är det vi fortfarande gör! Vet inte hur länge detta håller på men aja sen får vi se vad som händer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade en super mysig kväll med Alicia igår. Vi åkte först hem till henne o va där en stund innan vi drog vidare in till stan. Även om vädret inte var det bästa så var kvällen ändå super. Gjorde slut på aningen mycket pengar men fick med mig 2 julklappar hem så detta kommer bli toppen.

För tillfället ligger jag i sängen med ett avsnitt av prison break på. Senare under dagen ska jag till mormor o morfar för att sova där inatt då mamma och pappa är på julbord. Men ska uppdatera er under dagen 😊

Likes

Comments

Godmorgon. Äntligen fredag! Det va 4:e sista veckan i skolan 👌 Har en dag med sega lektioner, slutar visserligen 2 men asså dagen går cp segt. Tyska glosor och musik redovisning + muntligt engelska!

Efter skolan åker jag med Alicia hem så ska vi sedan på dejt på Liseberg. Kommer bli super mysigt åh vad jag har längtat efter det här. Kameran e med 😊

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan satte jag mig o kollade serier. Körde även lite styrka då jag måste komma tillbaka in i tränings rutinerna nästa vecka. Märkte verkligen framsteg då jag klarade armhävningar på tå, har tränat hela terminen utan resultat så det är jag verkligen nöjd med!

Skulle nu sätta mig o kolla film men kom på att jag måste ju göra klart hemkunskapen innan det. Men sen så blir det film! Har nu tips på någon bra? 😊Likes

Comments

Nu kom jag ihåg det. Mår inget bättre idag utan nästan sämre o kroppen är fortfarande helt död. Tänkte egentligen åka o träna idag efter skolan men hoppar över det o vilar till måndag!

Ganska chill skoldag o den brukar gå väldigt snabbt. Väntar på bussen till 3 och gör hkk inlämning under tiden. Åker hem. Pluggar lite till o ska även kolla på gårdagens paradise hotel eftersom jag somnade framför tvn precis innan det börja o vakna under sista reklamen 😂

Likes

Comments

Hehehe.. Nej jag har inte glömt bloggen. Eller kanske lite i alla fall.
Men när jag glömde det imorse så blev det inget eftersom att jag efter skolan åkte direkt in till dansskolan med Alicia för grupp träning i 1h innan tävlingscoachningen. Jag har haft ont i halsen i en vecka och känt att jag börjar bli förkyld men måste komma in på rätt spår när det gäller träningen igen så min kropp orkar knappt hålla uppe mig. Så har satt mig i sängen nu o ska inte röra mig en meter resten av kvällen o sedan hoppas på att allt känns bättre imon!

Så godnatt 😘

Likes

Comments

18 Maj 2013. 
Första tävlingen i silverklass. Taggad och nervös men utan förväntingar gick jag ut på dansgolvet. 50 andra dansare var vi.. Hur skulle detta gå? Bara jag gick vidare till 2a normalen och helst semifinal. Dansade första gången och allt gick super kändes jättebra. Sjukligt långa pauser emellan gångerna jag skulle dansa. Uppvärmning innan varje gång för min del. Varje gång innan man blev utropad på golvet gick tankarna genom huvudet ''kommer jag komma in snabbt i låten?'' ''Kommer jag klara spagatet?'' ''Dansen, sitter den?'' ''Hur bra är dom andra?''. 

Gick vidare 1 gång, dansade lika bra den gången tyckte jag och gick vidare till semifinal. Helt chockad o nu kom dom värsta nerverna. Jag kunde gå vidare till final på första silvertävlingen. Svenska mästerskapen! Denna gången gick inte alls lika bra tyckte jag. Vad domarna tyckte ja det visste jag ju inte då. Jag satt och väntade.. Kollade på skärmen där vilka som gått vidare kom upp. Tiden gick otroligt långsamt och det kändes som att dom hade glömt av min klass. Eller värst av allt, att det skulle bli omdans. Det fick bara inte hända! 
Numrerna kom upp på skärmen och där kom det upp. Jag stog med. Det va nästan så att jag började gråta men fick hållt det inne. 

Okej final.. Det gäller att prestera det bästa någonsin nu. Det är svenska mästerskapen. Första tävlingen i silverklass mot 50 andra dansare. Över hälften var borta och nu var det endast 6-7 dansare kvar. Jag var en av dom. Dansen sitter, sparkar och spagat klarar jag. Nu var det bara att ge allt. 1,5 minut gick och musiken stannade. Buga o bocka o sedan av golvet. Hur detta kändes kommer jag inte ihåg. Jag vart så chockad över att jag precis dansat final så jag kom varken ihåg hur det gick eller att jag ens dansat. 

Klockan närmade sig 9 och det var dags för prisutdelning. Alla som dansat final fick en medalj så vilken placering jag kom på fick jag ändå medalj. Det kändes ju inte så dåligt. Men den pokalen som var på pokalbordet ville jag väldigt gärna ha. Chansen var ju inte så stor att jag skulle få den när det va första tävlingen i ny klass. Men man kunde ju hoppas. En mycket nervösare Alicia stog bredvid mig! Då var det bara 1:a, 2:a och 3:e plats kvar. 3an va en tjej jag suttit bredvid på läktaren. ''1:a och 2:a platsen går till två tjejer från samma dansskola'' sa dom i högtalarna. När dom sedan sa den andra tjejens nummer på 2:a platsen skrek Alicia till. Jag själv fattade ingenting.. Alicia skrek ju för att första platsen var min. Hon blev gladare än jag i början. Jag va chockad o helt förlamad. Tog en stund innan jag förstog att jag vunnit. 

Men där stog jag. På 1:a platsen med medalj runt halsen och pokal i handen. Sjukt detta alltså! Tårarna kom först när jag kom ner till Alicia o hon va lika glad som jag! 
(Foto av Björn Sandström)

Likes

Comments