Fick så mycket gott med mig hem idag så jag kan bjuda hela klassen på saftkalas eller nåt. Sitter i alla fall i sängen nu o ska alldeles strax sätta på ett avsnitt av oth. Har inga direkt planer för ikväll vilket är sjukt tråkigt då det är valborg. Jag ska antagligen träffa några tjejor från klassen kommer säkert bli kallt men det är antagligen det som händer. 

Kan ju sova ut imon vilket är sjukt skönt. Sen senare på eftermiddagen har jag danuppvisning i lisebergshallen (bara o komma o kolla folket) så det försöker jag att tagga nu haha..

Likes

Comments

Igår efter praon åkte jag hem och somnade framför tvn en stund. Åkte sedan med på brorsornas löpträning så sprang jag lite själv. Mådde så dåligt efteråt men kämpade verkligen o är stolt ''never say never'' liksom. Stretchade sedan en massa efter det o när vi kom hem tog jag en snabb dusch o satte mig i sängen. Somnade la runt 10 nånting. 

Det va min dag kortfattad. 

Sitter i sängen nu o ska snart dra mig mot bussen för ännu en dags prao. Händer nog inget speciellt ikväll vad jag vet men får se lite på det i alla fall. Lediga imon så det är ju hur skönt som helst :) 

Men uppdaterar er i eftermiddag. Puss heart

Likes

Comments

Fråga nåt på ask! :)
Ask.fm/nnathaah

(Länk finns längre ner till vänster!!)

Likes

Comments

Måndag: prao, plugg, ut o springa (?)
Tisdag: prao, plugg
Onsdag: dansuppvisning
Torsdag: prao, plugg
Fredag: prao
Lördag: tävling
Söndag:

Likes

Comments

Om 18 dagar är det disco sm i Västerås. Jag ska då dit o tävla gruppdisco, singel och par! Det känns egentligen helt ofattbart att åka o sova 2 nätter på hotell när det gäller danstävling! Ska bli både spännande, nervös och roligt såklart. Det känns ännu mer ofattbart att vi ska tävla våran första tävling med gruppen. Jag har velat tävla i grupp hur länge som helst. Första gången jag såg gruppdisco så har jag velat tävla i det så äntligen liksom!

Jag har inte höga förväntningar som pallplats eftersom att det är sm och det är hård konkurrens från hela Sverige. Men jag hoppas o tror ändå att det ska gå bra! TAGGAD!!!!!!!!!! 

 

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och är helt seg o död! Har legat här i 35 minuter så jag borde egentligen börja bli stressad men orkar inte ens bry mig liksom.. En dags prao idag då! Taggad faktiskt 😊 Det blir lite so plugg sen när jag väl är hemma, måste verkligen börja nu känner jag men vet liksom inte vart o hur jag ska göra.. Hjälp någon? 😔

Likes

Comments

Gick upp vid halv 8 imorse och åkte sedan till Mölndal för att kolla brorsornas innebandy cup. Efter första matchen åkte jag hem för att sedan gå till Marina för att fixa mina naglar! Är jätte nöjd verkligen o färgen på glittret är så sjukt fint. I alla fall.. Efter det åkte jag på konfa träff och va där till halv 6. Har precis kommit ut ur duschen o ska kolla tv resten av kvällen.
Upp vid 5 imon för ännu en veckas prao! Puss!
(Färgen är snyggare i verkligheten, den är mörkare framförallt) 

Marinas blogg: baramarina.blogg.se

 

Likes

Comments