Hej alla goa o glada människor! Jag e väldigt glad.. Jag vet inte varför men allt känns bara så bra, haha. Gick med ut på en promenad förut vilket inte va bra för min hals. Så ja den e som den e nu! 

Nu ska jag fortsätta leva mitt braiga liv. Ännu bättre kommer det nog bli. Men jag taggar 1 veckas lov vilket är väldigt behövligt så det ska bli gött! Har ju lite planerat men ska försöka få planerat ännu mer !!! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till hemsidan! 
  


  
  
 

Likes

Comments

Kusinerna kom vid 5 igår och vi åt nästan direkt. Jag och min kusin vart ute och fotade lite och sen kollade vi roliga klipp på youtube, dansade just dance och sjöng singstar. Men hade ont i halsen redan innan sing star så jag vet inte ens om jag kan prata nu (?) Dom åkte hem vid 12 och då gick jag o la mig direkt, så sjukt trött. 

Vaknade för en stund sedan och har trott att klockan vart halv nio hela tiden innan pappa kommer ner och frågar om jag ställt fram klockan en timma. Måste börja fixa mig i ordning nu för jag ska till kyrkan på gudstjänst. 

Bloggar senare! 
Vi tog flera kort igår men jag såg sjukt tjock ut så nä.. Haha! 

Likes

Comments

Då har vi lämnat in min mobil på lagning.. Och förra gången så kunde jag ångra mig innan vi hann lämna den men nnu e det försent! Eller vi gjorde det för några timmar sedan haha. Sitter här o dör med en sony ericsson.. Nä den är hyfsat bra så ska nog överleva under lovetwink

Jag har plattat håret och ska snart byta tröja innan kusinerna kommer. Förhoppningsvis så vill min kusin följa med mig ut o fota så kanske det blir några outfit bilder. Dom flesta kommer säkert bli oseriösa!

Har fixat några tidsinställda och kommer fortsätta med det under lovet och även efter när jag har tid! Puss!
Ändrade design på min ask förut (lol)

Likes

Comments

(Filmerna och tv-serierna är INTE ordnade efter hur mycket jag gillar dom) 
Filmer:

    
  
no Wild Child no Lol no The Lucky One no Twilight- filmerna (alla) no

Tv serier:


no Pretty Little Liars no One Tree Hill no 90210 no The Vampire Diaries no Grey's Anatomy no


 

  

Likes

Comments

Godmorgon. Vaknade för en stund sedan vilket är väldigt segt. Usch vill sova längre 😭 Ska sätta på vampire diaries nu och kolla det tills halv 9 ungefär då det e dags att göra mig i ordning. Ikväll kommer mina kusiner och deras familj hit på middag! Mys!

Likes

Comments

Kik: Nnathaah
Ask: ask.fm/nnathaah

Sitter o kollar lets dance nu och har allmänt tråkigt så bara att fråga på !! Startar även frågestund om det kommer några frågor (?) Fråga i kommentarsfältet, på Kik eller ask (men skriv då "blogg" eller nåt liknande på ask så jag vet om jag ska ta med den eller inte)

Likes

Comments

Kom hem vid 3 nån gång och då duschade jag direkt för att få ut eld lukten ur håret. Ska kolla vampire diaries resten av eftermiddagen sen ikväll börjar ju lets dance igen 😄
Imorgon ska vi lämna in min mobil för att byta skärm så e utan min iPhone i nån vecka.. Åh fixar inte det här!!!! Sen kommer kusinerna hit på middag ! Men mer imon då haha

Likes

Comments