Åkte in till stan och började med att käka på donken! Efter det letade vi efter danskläder som galningar! Tills vi till slut hittade (bild på Söndag). Vi var så trötta så vi satte oss på Espresso House. Efter det gick vi till spårvagnen och köpte en tjocktröja och även ett par mjukisbyxor. Så mysigt! Tjocktröjan kommer dock användas till vardags ;)
Hemma nu efter coachingen. Det gick så bra alltså. Så nu taggar vi tävling på Lördag!!!'

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sjukt tråkig förmiddag. Men skönt att bara sitta hemma lite för jag e seriöst hur trött som helst!!
Sitter iaf och kollar Eric Saades konsert. Inte direkt det bästa men det få funka!
E ju hemma sj också och det gör ju allt lite extra bättre ;)

Likes

Comments

Hungrig tjej som skriver det här inlägget. Nu e det tänkt så att jag ska göra mig iordning. Sedan ska jag äta frukost (vilket känns att det behövs idag)
Har inga direkta planer nu för förmiddagen. Men vid halv 1 tar jag bussen mot stan för att träffa Alicia. Som jag sa igår så åker vi nog direkt mot träningen! Den e slut halv 7 så då åker jag hemåt.


Likes

Comments

Det vart så kul på teknikklassen. Rolig koreografi också. Svår men det va kul. Att vara där med Alicia gjorde allt bättre ;)
Imorgon ska jag ju till stan med Alicia. Men vi åker ju inte så tidigt! Hon e ju inte den morgonpiggaste på planeten. Ska se om nån kan åka med till spontanen en stund innan kanske. Vill ju inte sitta hemma och ha tråkigt!
Antingen åker jag hem efter stan eller så åker jag och Alicia direkt till dansskolan. Det beror lite på tiden när vi e klara oså! Puss!
(Oseriös och osminkad tjej)

Likes

Comments

Jag fick inte köpt allt jag skulle ha så mamma ska kolla under dansen sedan.
Bakade dom där Whoopie Pies men råkade missa att marshmallowsen (stavning) skulle svalna så det blev lite misslyckat men det ska nog bli bra efter att det stått i matkällaren ;)

Nu ska jag snart äta lunch och bara vila. Sen vid halv 4 tiden åker jag mot dansskolan och tar den klassen. Sen ikväll händer ingenting!

Likes

Comments

Har inte alls sovit bra inatt. Har vaknat och somnat om hela tiden och mådde inte bra. Vaknade vid 7 och mådde mycket bättre. Så jag fortsätter höstlovet som vanligt.
Om 1 timme ungefär åker jag och mamma och handlar till tävlingen och sedan ska vi handla till Whoopie Pie som vi ska baka när vi kommer hem. Sedan ska jag på teknikklass på dansskolan. Vet inte men tror jag åker hem och sover hos en kompis sen!

Likes

Comments

Började kolla på Portkod 1321 precis. Har sett alla 3 avsnitt nu. E helt fast och kommer ju verkligen börja följa det! 
Det går på SvtPlay och det kommer ut ett avsnitt varje Tisdag. Vet inte vilken tid men ah. Rekommenderar det verkligen för det va hur bra som helst. 
Portkod 1321 - Del 3: A-barn vs. Adhd-barn

Likes

Comments

Åkte in till stan då. Mötte upp Ida så satte vi oss på Espresso House. Väntade en timma ungefär och sedan kom Ida och Alicia! Vi fikade typ en timma sen skulle dom träffa nån annan men jag tog bussen hem istället. Kaos på nordstan så orkade inte stanna. Sitter hemma nu och väntar på att middagen ska bli klar!

Likes

Comments